A Ferraritól én egyre kevesebbet várnék, Alonso kezd láthatóan rossz hatással lenni a csapatra, és Raikönnen magasról tenni fog a spanyol ambícióira. Ha előre tippelni kéne látatlanban, inkább azt mondanám, Hamiltonnak volt igaza és a Mercedesnél várható valami. Meg talán a McLarennél, bár ez utóbbiban sajna nem nagyon hiszek. 
Hát a Ferrariról nagyon sokan azt mondják, hogy Domenicalli a legnagyobb gond, őt kéne lecserélni. És ha azt vesszük, hogy idén Alonso két versenyét is egy ostoba csapatfőnöki döntéssel tették tönkre (leszakadó első szárny, illetve beragadt DRS), kezdem azt hinni hogy van alapja a kételkedéseknek... Eddig is Alonso vitte a hátán a Ferrarit.
Az meg külön érdekes lesz, hogy Alonso hogy fogja elviselni, hogy jövőre már nem feltétlenül ő lesz az alfahím a csapatban...

A Mercinél is erős a pilótapáros, és idén a szezon második felére elég jól magukra találtak, szóval lehet belőlük valami.
A McLarent én nem írnám le, mert szerintem ez az év csak egy nagyon durva kisiklás volt nekik. Bár én nem is értettem, miért nyúltak hozzá radikálisan az autóhoz, amikor tavaly az utolsó néhány versenyen már az ő autójuk volt a legjobb (még a Red Bullt is verték).

Én már a szezon elején visszaültettem volna Buttont és Perezt a tavalyi gépbe, ha VB-t nem is, de pár futamot nyertek volna... De ez szégyen volt, hogy Buttonék a középmezőny elején kóricáltak a versenyeken... Ettől függetlenül a potenciál megvan a McLarennél is, jövőre dobhatnak egy nagyot ők is.
A Lotus-Raikkönen balhéhoz mit szóltok? A legújabb hírek szerint Kiminek tele lett a töke, és bedobta, hogy az utolsó két versenyen nem ül autóba, ha nem fizetik ki végre a gázsiját. Megjegyzem, igaza van.
Amennyire szimpatikus volt nekem ez a csapat a tavalyi évben és az idei év első felében, most annyira unszimpatikusak azok után, ahogy Raikkönennel viselkednek, mióta bejelentette, hogy eligazol tőlük.