Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467064 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #16140 Dátum: 2014. december 07. - 21:49:16 »
Akkor egy homoszekuális nem "normális, mint mi"?
Kicsit kiforgatod, amit írt, szerintem. Azért még mindig a hetero számít "normális" szexuális érdeklődésnek, és a többi a "normálistól eltérő". Ne azonosítsd a normális szót feltétlenül az elmeállapottal, vagy a nem normálist az aberrálttal.
Természetesen értem, hogy valószínűleg a megfogalmazás volt kissé félreérthető, és nem tudatosan erre akart utalni. De szerintem akár biológia, viselkedés, mechanika vagy bármilyen más értelemben is vesszük, a nem normális szó valamilyen hibás működésre utal. Ami viszont ebben az esetben szerintem sértő.

Ju

• Pókfej
« Válasz #16141 Dátum: 2014. december 07. - 22:13:25 »
Todd mellett vagyok, illetve amellett is, hogy valószínűleg csak nem volt szerencsés a megfogalmazás.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #16142 Dátum: 2014. december 07. - 22:30:43 »
Függetlenül ettől a témától,de  megakadt a szemem azon a "normális-nem normális" dolgon.Azért azt lássuk be,hogy rengeteg normálatlan ember flangál!

Todd

• Pókfej
« Válasz #16143 Dátum: 2014. december 07. - 22:35:27 »
Természetesen.  ;)
Sőt igazából az, hogy normális szerintem egy totál abszurd mérce, szerintem igazából nincs olyan, hogy normális ember, sőt nekem pont azok akik a társadalmi normákkal villognak a legfurcsábbak.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 07. - 22:45:26 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #16144 Dátum: 2014. december 07. - 22:40:04 »
A héten is volt valami hülye Pesten,aki egy szál kolbászban várta a buszt.   :stupid:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #16145 Dátum: 2014. december 07. - 23:01:08 »
A normális egyik értelmezése az átlagos. Vagyis a nem normális nem feltétlenül jelent hülyét, csak olyat, aki az átlagostól eltérő viselkedésű. Persze ez a kevésbé általános értelmezés.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #16146 Dátum: 2014. december 08. - 09:02:51 »
A normalis nem normalis ertelmezese a meroleges.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #16147 Dátum: 2014. december 08. - 09:12:03 »
Vagyis a nem normális nem feltétlenül jelent hülyét, csak olyat, aki az átlagostól eltérő viselkedésű. .
Röpke 36  év után lassan fény derül viselkedései természetem rejtelmeire.  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #16148 Dátum: 2014. december 08. - 09:39:08 »
A normális egyik értelmezése az átlagos. Vagyis a nem normális nem feltétlenül jelent hülyét, csak olyat, aki az átlagostól eltérő viselkedésű. Persze ez a kevésbé általános értelmezés.
Vagyis akkor ez a kevésbé normális értelmezése a normálisnak. :lol:
De csak poénkodom, nem akarok a szavakon lovagolni tovább, így is erőteljesebben reagáltam a kelleténél.
Pedig te már pszichológussal is konzultáltál.  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #16149 Dátum: 2014. december 08. - 11:24:03 »
A normalis nem normalis ertelmezese a meroleges.
Ott a pötty.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #16150 Dátum: 2014. december 08. - 14:11:48 »
Pedig te már pszichológussal is konzultáltál.  ;D
A diagnózis nem volt konklúziv.  :P
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #16151 Dátum: 2014. december 09. - 20:40:06 »
Kösz. Én is elolvastam a cikkeket . Igaz hogy múltkor rosszul fejeztem ki magam , így talán jobb hogy más ,eltérő szexuális érdeklődésű , és attól még tényleg lehet normális hogy homo.
Akkor ezek szerint nem riasztottalak rögtön el, bocs, hogy annyira letámadtalak.
Idézet
Vagy lassan omniszexuális, mert ábrázolták már eléggé aszexuálisnak is.
Off az offban: bakker, az én kamaszkoromban még csak "normális" volt, és "homokos". Később jött a leszbi, a heterót pedig sokáig nem is tudtam, micsoda, mert az én időmben még nem volt rá külön szó, hisz nem kellett megkülönböztetni a "többitől".  ;D
Az aszexuális az nekem még oké, elvégre azt aki senkivel semmit igen nehéz akár heteronak vagy homonak nevezni. De amin én visítva röhögten mikor olvastam, az a pánszexuális. Ezek akik nem egy nemhez vonzódnak, hanem a másik ember lényéhez lelkéhez, ezért ők nem egy nemi szervbe szerelmesek.  :stupid: Nos ezek szerint én igen.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 09. - 20:43:55 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #16152 Dátum: 2014. december 09. - 20:59:27 »
De amin én visítva röhögten mikor olvastam, az a pánszexuális. Ezek akik nem egy nemhez vonzódnak, hanem a másik ember lényéhez lelkéhez, ezért ők nem egy nemi szervbe szerelmesek.
És ezt pont egy olyan görög istenről nevezték el, aki Zeusszal vetekedett a „ki kefélt meg több nőt?” versenyszámban?

Todd

• Pókfej
« Válasz #16153 Dátum: 2014. december 09. - 21:07:21 »
Ez azért egy eléggé nem hivatalos elnevezés, ami főleg az emok körében terjedt, mert gondolom nem akarták biszexnek nevezni magukat, mert arról mindenki egy szexmániás kefélőgépre asszociál.
Akkor lényegében a pánszexuális az az aszexuális biszexuális.  ;D

Amúgy meg az olyan jelenetek nem 18 éven felulieknek szól? Igen csak a képregényeket 9-17 évesek is olvassák.
Szerintem már masszívan túlhaladtunk abban, hogy mit lehet ábrázolni a képregényekben, mert mind szexualitásban, mind erőszakban bőven többet ábrázolnak attól, amit én is az adott korosztálynak reálisnak tartanék. Főleg az Ultimateben.
Amúgy szerintem a szexualitás vagy a meztelenség sokkal inkább az élet természetes része, mint a gyilkosság, vagy az erőszak, ehhez képest a cenzorok sokkal masszívabban csapnak le erre, mint amarra.
Az Alienben a fagyasztós jelenetben, mivel tényleg hidegben vették fel le kellett a nők mellbimbóit ragasztani, hogy ne látszódjanak a trikó alatt. Az egy olyan film, amiben egy lény kirobban egy ember mellkasából, és a női mellbimbók lettek cenzúrázva??
Ha pedig egy meztelen férfi szerepel egy filmben az instant 18-as. gyilkosság oké, a pénisz meg a legnagyobb szörnyűség a világban amit mutatni lehet... közben mindenhonnan szexualizált nők (és bizony férfiak) képei folynak, mert a lufi csöcsöket ki lehet rakni, ha nem látszódik a bimbi, akkor rendben van.
Szörnyen kétszínűnek érzem a mostani társadalmi berendezkedést.
Elszakadtam a témától kicsit.
Eltorzitják gyerekeink énét teljesen. Járj plazaba. McDonaldsozzál. Ne házasodj. És a többi.
Mármint egy olyan társadalomban házasodni ahol senkinek sincs stabil munkahelye, a fizetés max egy albérletre elég félretenni nem nagyon, házra összespórolni esélytelen, akkor mire házasodjon az ember?
Összeházasodunk aztán külön külön hazamegyünk a szüleinkhez? Hát ez elég szánalmas lenne.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 09. - 21:09:30 írta Todd »

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #16154 Dátum: 2014. december 09. - 21:13:08 »
Én 15 éve megnősültem. Egy 9 és egy 6 éves fiam van. Borsodban lakom. Kell ettől többet írnom?
Mégis megtettem mert számomra a házasság és a család az érték.

Ja és a párom nő.
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #16155 Dátum: 2014. december 09. - 21:22:48 »
Na, látom átkerült a téma, csak annyit fűznék hozzá hogy még gyerek az ember a szülő feladata nevelni terelni az életben, hogy egészséges felnőtt váljon belőle. Nekem ugyan nincs még, de megértem az aggodalmadat, pláne amilyen a mai generáció...

De azt is figyelembe kell venni, hogy már nem a 50-60-as években élünk, és ugyan én se támogatom a meleg kapcsolatokat, de azért egy képregény attól lesz hiteles, mint ahogy már elmondták előttem, hogy beszámol azokról a dolgokról is, amik a való életben is előfordulhatnak. Ilyenkor jön a képbe a szülő, aki odafigyel mit vesz a gyerek a kezébe, és eldönti hogy mikor lesz érett rá, hogy felfogja. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #16156 Dátum: 2014. december 09. - 21:28:03 »
Ilyenkor jön a képbe a szülő, aki odafigyel mit vesz a gyerek a kezébe, és eldönti hogy mikor lesz érett rá, hogy felfogja. ;)
Vagy meg is beszéli a gyerekkel az olvasottakat. Igen a szülőknek eszméletlen nagy felelőssége van.
Én 15 éve megnősültem. Egy 9 és egy 6 éves fiam van. Borsodban lakom. Kell ettől többet írnom?
Mégis megtettem mert számomra a házasság és a család az érték.
Számomra is az amúgy, de családalapításba tuti nem vágnék bele. Mondjuk számomra a művészet az első dolog az életemben, és ez egészen biztosan ugrana akkor.
Akkor te már legálisan vehetsz játékokat. :D
Na, látom átkerült a téma...
Oké, nem vagyok admin, de ha átkerült akkor nem kéne ugyanezt törölni a másik topicbol?
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 09. - 21:32:51 írta Todd »

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #16157 Dátum: 2014. december 09. - 21:30:00 »
Oké. Számoljon be. De nem fogom megvenni. Sőt ha a gyerekem olvasna képregényt (miért nem olvas még? 9 évesen már ofő figyelmeztetést kaptam miattuk :D akkor nem engedném, hogy azt a számot megkapja. Még akkor sem ha Tomi adja ki.

Igen nem a '60-as években vagyunk de lehetnénk a '80-as években és jöhetne már ismét Megtorló! :D

Todd éjjel-nappal a Transformers 1-4-en lógnak a dvd-n (miért ver engem az Isten;)
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 09. - 21:32:36 írta Constant »
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #16158 Dátum: 2014. december 09. - 21:34:35 »
Ezt még muszáj megkérdeznem (csak azért, mert ezt már nagyon régóta meg akartam kérdezni egy olyan szülőtől, aki úgy gondolkozik a témáról, mint te): mit fogsz csinálni, ha mondjuk 8-10 év múlva eléd áll valamelyik gyereked, és azt mondja, hogy "apa, én a saját nememhez vonzódom"?

Todd

• Pókfej
« Válasz #16159 Dátum: 2014. december 09. - 21:36:00 »
Todd éjjel-nappal a Transformers 1-4-en lógnak a dvd-n (miért ver engem az Isten;)
Az kemény lehet.  :lol:
Ha nekem netán lesz gyerekem, igyekszem majd régi Star Wars filmeket nézetni vele, de félek csak kiröhögnék, és akkor nem vehetek nekik Lego Millenium Falcont.
Ezt még muszáj megkérdeznem mit fogsz csinálni, ha mondjuk 8-10 év múlva eléd áll valamelyik gyereked, és azt mondja, hogy "apa, én a saját nememhez vonzódom"?
Gondolom ugyanazt mint a szülők 95 %-a, szívrohammal egybekötött agyvérzést kap.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 09. - 21:38:12 írta Todd »