Ez azért egy eléggé nem hivatalos elnevezés, ami főleg az emok körében terjedt, mert gondolom nem akarták biszexnek nevezni magukat, mert arról mindenki egy szexmániás kefélőgépre asszociál.
Akkor lényegében a pánszexuális az az aszexuális biszexuális.

Amúgy meg az olyan jelenetek nem 18 éven felulieknek szól? Igen csak a képregényeket 9-17 évesek is olvassák.
Szerintem már masszívan túlhaladtunk abban, hogy mit lehet ábrázolni a képregényekben, mert mind szexualitásban, mind erőszakban bőven többet ábrázolnak attól, amit én is az adott korosztálynak reálisnak tartanék. Főleg az Ultimateben.
Amúgy szerintem a szexualitás vagy a meztelenség sokkal inkább az élet természetes része, mint a gyilkosság, vagy az erőszak, ehhez képest a cenzorok sokkal masszívabban csapnak le erre, mint amarra.
Az Alienben a fagyasztós jelenetben, mivel tényleg hidegben vették fel le kellett a nők mellbimbóit ragasztani, hogy ne látszódjanak a trikó alatt. Az egy olyan film, amiben egy lény kirobban egy ember mellkasából, és a női mellbimbók lettek cenzúrázva??
Ha pedig egy meztelen férfi szerepel egy filmben az instant 18-as. gyilkosság oké, a pénisz meg a legnagyobb szörnyűség a világban amit mutatni lehet... közben mindenhonnan szexualizált nők (és bizony férfiak) képei folynak, mert a lufi csöcsöket ki lehet rakni, ha nem látszódik a bimbi, akkor rendben van.
Szörnyen kétszínűnek érzem a mostani társadalmi berendezkedést.
Elszakadtam a témától kicsit.
Eltorzitják gyerekeink énét teljesen. Járj plazaba. McDonaldsozzál. Ne házasodj. És a többi.
Mármint egy olyan társadalomban házasodni ahol senkinek sincs stabil munkahelye, a fizetés max egy albérletre elég félretenni nem nagyon, házra összespórolni esélytelen, akkor mire házasodjon az ember?
Összeházasodunk aztán külön külön hazamegyünk a szüleinkhez? Hát ez elég szánalmas lenne.