Doki: Szigorúan titkos, meg ne lássák a többiek. Széles Péter(becenévnek Sárkány/nem röhög /, de fennt van a nicknevem is, város mint debrecen). Aki akar felvehet nyugodtan.
Pepo, erre inkább itt válaszolok. Azóta már megnéztelek, mert Sepi elárulta a nevedet. Majd lehet felveszlek ismerősnek, mert nekem olyan általános nevem van (Németh István), hogy magadtól soha nem találná meg!

Ja, amúgy nem teljesen így képzeltelek el, leszámítva a szemüveget. Abban 99%-ig biztos voltam, hogy szemüveges vagy (legalább is, ahogy láttam néhány képen).
Ja és megvolt az első vizsgám. Molekuláris biológia és ezzel együtt a félév első "taktikai egyese" is. (így nevezem finoman a bukást) Olyan kérdések voltak, hogy a hajam égenekállt tőlük...

Most ezerrel tanulok a Magyar állam története 1945-90 vizsgámra...és el vagyok szörnyűlködve, mert nagyon elszoktam tőle, hogy napi 8-10 órát kell(ene) tanulnom.
Ja és pepo! Este a mindent eldöntő döntő! Ugye nézed! A Kiválasztottból Loui azt jósolta, hogy 2:1-re nyer az MU. Remélem igaza lesz!