Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473675 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
Re:OFF
« Válasz #2060 Dátum: 2008. május 28. - 22:21:17 »
Te talgaby, nem akarom a Nem Marvel képregények topikba írni, mert kicsit off-os: te egyszerre elolvastad a komplett Y, the Last Man sorozatot? :o Nekem még a Különítmény 3 része is sok volt a délutánra... :roll:
Amúgy meg, hogyhogy ennyi időd van? Neked nincs vizsgaidőszakod? Vagy te már végeztél az egyetemen, csak mert soha nem emlegetd, hogy épp hogy állsz. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2061 Dátum: 2008. május 28. - 22:40:54 »
Ezt én is furcsálltam már, kérdeztem is tőle, hogy hogy halad, meg hogy van ennyi ideje, de viccesen kivágta magát azzal, hogy szép lassan halad, nem siet sehová. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2062 Dátum: 2008. május 28. - 22:52:04 »
Igen, nálam is ezzel szokta kivágni magát, de most nem hagyjuk és addig nyaggatjuk, amíg egyenes választ nem ad! :twisted:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2063 Dátum: 2008. május 28. - 23:02:01 »
Miért, tényleg nem sietem el. ;D Egyébként az a 60 rész alig 5-6 óra volt (ezért írtam, hogy hosszabbnak gondoltam, a Witchblade 100 része 3 napomba került), és ma rohadtul nem volt idegzetem tanulni.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2064 Dátum: 2008. május 28. - 23:07:54 »
Na, most gondolj bele, hogy az alatt a 5-6 óra alatt mennyi mindent tanulhattál volna. ;) Amúgy nem akarok én kukacoskodni, de nálatok nem úgy van, mint erre felé, hogy aki X (nálunk azt hiszem 12 vagy 14) félévig nem csinálja meg az egyetemet, azt áthajítják költségtérítésesre, hogy ne élősködjön az adófizetők pénzén? :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2065 Dátum: 2008. május 28. - 23:25:28 »
Egyébként az a 60 rész alig 5-6 óra volt
Én, mint haladó matematikus, kiszámolom nektek: számoljunk 6 órával, vagyis egy óra alatt elolvastál 10 részt. Vagyis egy részt 6 perc alatt olvastál el?  :surp: Vagy csodagyerek vagy, vagy pedig azért háborogsz annyit a képregény sztorik miatt, mert a felét mindig kihagyod.  ;D
Ne meséld már be, hogy 6 perc alatt kiolvasol egy képregényt? Még akkor se, ha a képeket nem is nézed, úgy is kevés hozzá 6 perc. Így esélyed sincs belemélyedni a sztoriba, tök felületesen ismered csak meg.  ;)
Vajon régebben a 24 oldalas Csodapókokat mennyi idő alatt olvastad el? 20 másodperc?  :lol:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2066 Dátum: 2008. május 29. - 07:47:54 »
Én is egyszerre olvastam el az Y-t, de nekem több mint egy egész napomba került (nem egy ébrenlétnyi napba, hanem 24 órába). Mondjuk szerintem én képregényt lassan olvasok, de azért a 6 óra tényleg túl kevésnek hangzik.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2067 Dátum: 2008. május 29. - 08:47:19 »
És erre majd ez lesz a válasz: "na jó, 6 és fél óra volt". ;D De talgaby ilyen gyorsolvasó, mint a Rövidzárlatban a robot. :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2068 Dátum: 2008. május 29. - 10:04:21 »
Csak én nem látom, vagy a Google mai logójában tényleg kihagytak egy o betűt?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2069 Dátum: 2008. május 29. - 10:12:57 »
Nem, a trükk annyi, hogy azokat, amiket már olvastam honosítva, csak átpörgettem és néha beleolvastam (és igen, kaine, így szúrtam ki fordítási hibákat, ezért aggodalmaskodtam). Utána viszont átlag 10 perc egy képregényre (aminek felében az átlagnál kevesebb szöveg van) nem egy nagy idő nálam. :D
doki: De. Már gyűjtöm a pénzt. Vagy abbahagyom. Fene tudja.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2070 Dátum: 2008. május 29. - 10:22:39 »
Csak én nem látom, vagy a Google mai logójában tényleg kihagytak egy o betűt?
Vagy az egyik emberke tartja úgy a karjait, hogy o-t formázzanak... szerintem elég hülye ötlet anyway. :stupid:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2071 Dátum: 2008. május 29. - 10:49:23 »
Vagy az egyik emberke tartja úgy a karjait, hogy o-t formázzanak... szerintem elég hülye ötlet anyway. :stupid:
Ja értem, hogy van. Valamiért nem tűnt fel, hogy ott a nyomtatott l, azt hittem, az első ember akar a g, a második pedig az l lenni.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2072 Dátum: 2008. május 29. - 15:36:04 »
hühüüü ezek a rajzok tényleg nem semmik, ez a különszám engem is megihletett, fejből rajzoltad őket emlékezet után? vagy másoltad őket???
amúgy pedig az összes  :judge: :greengoblin:

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #2073 Dátum: 2008. május 29. - 20:27:53 »
csak néztem a képet, emlékezet után nem tudnám így visszaadni, meg így szeretek és tudok inkább rajzolni, mert mindig lekötött az apróságokkal való szöszmötölés. A Kraven rajzban legalább 10-15 óra benn van, szóval az igazi érdem Bagley mesterré, nem az enyém. Én csak jól tudtam másolni az elkészült rajzát. Főleg mert én egy A4-es lapot beterítve rajzoltam ezt az arcot, míg ő valami 10 centibe vagy kevesebbe.
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2074 Dátum: 2008. május 30. - 16:32:07 »
Hát igen, a rajzolás elég fosszú dolog :P bár az órák alatti firkáimat elég gyorsan el szoktam készíteni, bár ez kitartás és sok sok gyakorlás kérdése, és nem baj ha másolod a rajzokat, álltalában mindenki így kezdni! de szerintem pár hónap, év múlva ügyes rajzolgató, fan artos lesz belőlled ( IS ) :D  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2075 Dátum: 2008. május 30. - 20:46:31 »
Főleg mert én egy A4-es lapot beterítve rajzoltam ezt az arcot, míg ő valami 10 centibe vagy kevesebbe.
Neem, a rajzolók valami állat nagyban rajzolnak, azt kicsinyítik le utána.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #2076 Dátum: 2008. május 31. - 01:05:40 »
de szerintem pár hónap, év múlva ügyes rajzolgató, fan artos lesz belőlled ( IS ) :D  :hehe:
Nem hiszem, nekem sajnos nincs időm illetve túl sok hobbim van:D
Neem, a rajzolók valami állat nagyban rajzolnak, azt kicsinyítik le utána.
Akkor már értem, hogy McFairlane honnan szedte azt a rohadt sok vonalat ;D
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2077 Dátum: 2008. május 31. - 11:18:03 »
pedig a rajzolás jó dolog nagyon :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2078 Dátum: 2008. május 31. - 14:29:00 »
Heh, ezt nem is tudtam (forrás):
# Bendis is known for extremely sarcastic and profanity-filled responses to comments from fans in the letters column of his comic books and on his internet message boards.
# Before writing comics professionally, Bendis used to work in a comic book store in Cleveland. He could often be found behind the counter, drawing sketches, while ignoring some customers and offering snarky commentary to others.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2079 Dátum: 2008. május 31. - 14:32:38 »
nem tudja valaki, hogy azt a régebbi CW s Iron Spidert ki rajzolta aki Amkap pajzsán gubbaszt?