Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1468156 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #2100 Dátum: 2008. június 02. - 21:21:42 »
Nem akarom letörni a lelkesedésed, de ez a kérdőíves-utalványos-vacsorás buli az egyik legtipikusabb átb@szós dolog a világon. Ne aggódj, az utalványt és a vacsorát megkapod, de az egyik feltétel, hogy előtta vagy utána végig kell ülnöd egy 1 órás fejtágítást, ahol minden szart megpróbálnak majd rád sózni. Én a Zepter-el jártam így egyszer. "Kisorsoltak", kaptam egy 10 ezres edényvásárlási utalványt és egy ebédet, de az már rögtön gyanús volt hogy rajtam kívül még van 50 nyertes, és mikor kezdődött a fejtágítás már nem volt hova menekülni. Én elég karakán embernek tartom magam így rám nem tudtak sózni semmit, de sokan kényszerből 20-30 ezerrel könyebbek lettek. Isten adja (mondja az ateista), hogy ne legyen így veled, de azért vigyázz, és kérdezz a buli után, hogy minden stimmel-e.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2101 Dátum: 2008. június 02. - 21:39:24 »
héj kaine ilyen képeket nem szép dolog csak Sepinek küldeni :D ezeket a szépségeket nekünk is ajánlhattad volna  :roll: :D azért köszi klassz csajok

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2102 Dátum: 2008. június 02. - 23:45:34 »
Sepi a hivatalos elosztó.  ;D
Én is voltam már ilyen előadáson, sőt, egyszer úgy mentem ki Bécsbe képregényboltokba, hogy ingyen volt a busz, mert útközben termékbemutatót tartottak.  :D
Pepo: vizsgázz most. Ha úgy érzed, hogy sz@r lett, kérdezd meg a tanárt, hogy nem javíthatnál-e a jövő héten.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2103 Dátum: 2008. június 02. - 23:50:44 »
Áh, azt már lekéstem kaine. Csak úgy mentem volna szerdán, ha ezt a mai napot, meg a holnapot is keményen végig nyomom még, de a jövőhét mellett döntöttem. Meg messze még a vizsgaidpszak vége, végülis ezzel csak ezt a hetet veszítettem, hogy nem megyek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2104 Dátum: 2008. június 03. - 00:06:30 »
Akkor hát a kérdés eldöntötte önmagát.  :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #2105 Dátum: 2008. június 03. - 10:37:50 »
pepo: inkább tanulj több nap kevesebbet, és pihend ki magad, mint hogy másfél napig gürizz és fáradtan menj vizsgázni. ;)
Ben: Nincs Mérleg a horoszkópodban véletlenül? ;D

Az ilyen kiválasztással nekem is van egy jó sztorim... Tavaly nyáron munkát kerestem és elmentem egy interjúra, ahol marketingest kerestek, kicsit sántított ugyan, hogy semmi végzettséget és nyelvtudást nem kértek, de hát megnéztem. Az interjú után hívtak, hogy engem is "kiválasztottak", töltsek velük egy próbanapot. Na itt kiderült, hogy az úgymond marketinges munka abból állt, hogy kimész különböző cégekhez (persze tök hivatlanul), bejuttatod magad a főnökhöz és eladsz neki valamilyen cuccost. Persze ezt naponta 12 órában, fizetés meg nincs, annyit kapsz, amennyi cuccot eladtál. Persze simán kereshetsz vele 200 rugót, na persze. Szóval jó fejek voltak, ilyen gyorsan még nem hagytam ott senkit. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2106 Dátum: 2008. június 03. - 10:49:23 »
Ez tényelg jó. Amúgy hihetetlen, hogy mennyire át tudják vágni az embert, és egyáltalán nem szégyelnke semmit.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2107 Dátum: 2008. június 03. - 10:53:02 »
Ilyen velem is előfordult, amikor egy bankba akartam menni dolgozni irodai munkára, aztán ott gyorsan kiderült, hogy nemcsak bank, hanem biztosító is, és biztosításokat kellene rásózni az emberekre, ugyanilyen fizetési tendenciával, hogy csak akkor kapok pénzt, ha sikerült biztosítást köttetnem valakivel. Utána én is azt mondtam, hogy akkor nyugodtan felejtsenek el.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2108 Dátum: 2008. június 03. - 12:54:49 »
Nincs új a nap alatt, ezt én is bevettem ezelőtt olyan 15 évvel. Nagy céghirdetés, meghallgatás, megfeleltem, a területi képviselő eljön velem betanítani. Előbb külön vele beszélgetés, majd terep: utcai üzletekbe vinni gagyi cuccokat az ott dolgozókra rásózni. Az első üzlet után elköszöntem én is.

Ha már választás: el akarom adni a kocsimat, hogy vegyek egy klímásat, mert dög meleg van. Vennék másikat, de nem tudok dönteni, hogy vegyek-e ugyanilyet (5 ajtós), vagy vegyek Van-t. Utóbbi persze 3 ajtós, de egy embernél többet úgyse szoktam vinni, viszont az egyre több könyveim miatt lehet, hogy jobb lenne a rakodási terület. Ellene szól, hogy az ilyenek mindig cégautók, amik hajtva vannak, sok km van bennük, és áfát is fizetni kell rá.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2109 Dátum: 2008. június 03. - 13:02:46 »
Miért, a többi autóra is ugyanúgy ÁFa-t kell fizetned. Használtan akarsz venni egyébként? Amúgy ha ilyen autót akarsz, akkor nagyon körül kell nézni. Néha nagyon jó vételeket is ki lehet fogni. Például most nemrég hallottam egy ismerőstől, hogy a UPC-től is kiselejteznek egy csomó autót (pont ilyen kis VAN autókat), és van köztük olyan is, amiben nincs 10000 km sem, ráadásul mindezt potom összegekért. Pár éve én is úgy vettem az autómat, hogy az Pepsi-s volt, én is azt gondoltam, hogy biztos agyon van gyalázva szerencsétlen autó, erre 25ezer km volt csak benne, szinte alig használták.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2110 Dátum: 2008. június 03. - 13:19:21 »
És az ilyenekről hol hallani? Írjam a keresőbe, hogy olcsó kisteherautók?

----------

Más: október 12 jó börzének? Forma 1, vagy ilyesmi? :D
« Utoljára szerkesztve: 2008. június 03. - 13:34:05 írta kaine »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2111 Dátum: 2008. június 03. - 13:48:20 »
Lesz Forma-1, de reggel lesz, mert Japánban lesz, tehát kb 7 órakor kezdődik a futam aznap.

Idézet
És az ilyenekről hol hallani? Írjam a keresőbe, hogy olcsó kisteherautók?
Jó kérdés, én neten még sohasem kerestem az ilyet, és lehet, hogy nem is nagyon teszik fel az ilyeneket. De esetleg próbálj meg úgy rákeresni, hogy "eladó céges kisteherautók". Talán ez kidob pár találatot. De szerintem talán a cégek honlapján vannak ilyenek meghírdetve.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2112 Dátum: 2008. június 03. - 13:48:41 »
Ben: Nincs Mérleg a horoszkópodban véletlenül? ;D

:o Én vízöntő vagyok, de az egyik nagymamám az volt ha ez számít valamit. ;D De ugye elárulod miért kérdezted?

Kaine: nekem abszolút megfelel október 12, muszáj bepótolnom a tavaszi börze kihagyását, másrészt meg marhára nem érdekel az F1 akár van akár nincs. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2113 Dátum: 2008. június 03. - 14:06:07 »
Engem se nagyon, de másokat igen. Vége lesz 9-ig?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2114 Dátum: 2008. június 03. - 14:11:16 »
Nem, nem lesz vége 9-ig. Ha 7 körül kezdődik a közvetítés, akkor az legalább 2-3 óra tökölés egyhuzamban. De aki lemarad az kimarad. ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2115 Dátum: 2008. június 03. - 14:16:45 »
Bár már nem vagyok nagy Forma-1 néző, de ha hétkor kezdődik, akkor vége lesz 9-ig. Ha csak nincs sok baleset, vagy hasonló fennakadás, akkor nem nagyon tart tovább egy verseny 2 óránál. ;) Amúgy meg szerintem jó a 12., max. talgaby nem jön, mert F1-t néz... :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2116 Dátum: 2008. június 03. - 14:19:13 »
Azt azért tisztázni kell, hogy a közvetítés vagy a futam kezdődik 7-kor? Előbbi esetben nem lesz vége 9-ig, utóbbiban valószínűleg igen.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ju

• Pókfej
« Válasz #2117 Dátum: 2008. június 03. - 14:21:50 »
Ben: Azért kérdeztem, mert a mérlegre jellemző, hogy sokszor kerül döntési helyzetbe és nehezen hoz végleges döntést. Nálad a munka miatt mérleg 10-es házra gondolok. (A tízes házból lehet következtetni a munkára, hivatásra, ebben a mérleg pedig az előbbit jelenti. :)) Érdekes megfigyelni, hogy például az igazságszolgáltatással foglalkozók jórészében domináns szerepe van a bak, vízöntő, vagy mérleg jegynek/aszcendesnek.

12-e nekem jó, nem nézek F1-et. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2118 Dátum: 2008. június 03. - 14:25:15 »
A futam kezdődik 7-kor. A japán pedig egy gyors pálya, másfél óra alatt vége lesz a futamnak. Egyébként pedig délután megismétlik, tehát ha valaki reggel indul el, és messzebbről jön, az még az ismétlésre hazaérhet. Meg a Forma-1ben van egy 2 órás idő limit. Tehát, ha a verseny baleset vagy egyéb dolog (pl eső) miatt elhúzódik, akkor 2 óra után leintik a versenyt, annak ellenére, hogy nem futották le a versenytávot. Tehát legrosszabb esetben is 9-re vége lesz. Meg másnem nem lesznek olyan sokan a börzén kezdéskor, csak majd dél felé lesznek többen.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2119 Dátum: 2008. június 03. - 14:29:10 »
Érdekes megfigyelni, hogy például az igazságszolgáltatással foglalkozók jórészében domináns szerepe van a bak, vízöntő, vagy mérleg jegynek/aszcendesnek.

Beszarás. Most már ezt is tudom. Nagyon érdekes, kösz. :oh: