2 gép összeütközik a légtérben? Ez hogy a fenébe lehetséges??? Abban a bazinagy légtérben nem látják meg egymást vagy mi?

Borzalmas halál. Úgy hallottam tesztrepülést végeztek 200 méteres magasságban és nem engedélyezett manővereket hajtottak végre. Az egyikük még katapultált, de ezek szerint már az sem sokat ért ilyen magasságban.
Itt mondtad fűt, fát, a hírekben ez szerepelt, gondolom ez a legmegbízhatóbb. Annyi biztos, hogy a kiképző már pár hete repült erre, ugyanígy gyakorlatoztak és már akkor is nagyon alacsonyan repültek, meg volt egy hangrobbanás is, ami szabálytalan. MOndhatni a gép súrolta a kéményeket...
Amúgy azt mondták itt is, hogy akik a zuhanás alatt az utcán tartózkodtak, már régen látták, hogy baj van és a gépet még éppen el tudták vinni a reptérre a város mellé, hogy ne a lakóházakba csapódjanak be. Én csa azt nem értem, hogx egy veszélyes manőver hogy okozhat ilyen korrigálatlan hibát a gépben.

Meg nekem folyton az jár a fejemben, hogyha nem húzzák ilyen sokáig, még simán katapultálhattak volna. Persze akkor megvolt még a veszélye, hogy valamilyen épületbe csapódnak.