Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467480 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re:OFF
« Válasz #3780 Dátum: 2008. szeptember 19. - 17:16:16 »
Weblapokon szokatam látni olyat, hogy egy szót, mondjuk a rovat címét, ilyen, a végén halványodó vonallal keretezik be. Például a Hálózsákon a híreknél szokott ez lenni, ott, ahol Doki neve meg a dátum van. NVU - ban hogy kell ilyet csinálni?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3781 Dátum: 2008. szeptember 19. - 17:24:44 »
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3782 Dátum: 2008. szeptember 19. - 17:31:37 »
Akit elkaszáltak a vizsgán és legközelebb újra próbálkozhat a csak vizsga időszakban.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hát ez hülye. Régi barátunk átment Miles Warren-be. Egy haverom szólt, hogy beírta a google-be a Spidertom szót, mert nem tudta a pontos címet, és ennek az idiótának az oldalát lökte ki neki. Ez már veszélyes.

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=spidertom+marvel&meta=

http://www.marvel-univerzum.eoldal.hu/cikkek/spidertom-hirek/spidertom-hirek

http://www.marvel-univerzum.eoldal.hu/cikkek/pokfej-kepregenylexikon/pokfej-kepregenylexikon

http://www.marvel-univerzum.eoldal.hu/cikkek/kepregeny-elozetesek/kepregeny-elozetesek
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 19. - 17:50:44 írta Ben Reilly »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3783 Dátum: 2008. szeptember 19. - 18:18:08 »
Ezt már korábban is beszéltük, hogy a hülyegyerek kirakta oda a híreket. Kaine, lehet, hogy nem ártana írnod neki egy mailt, hogy azért ezt már mégse csinálja.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3784 Dátum: 2008. szeptember 19. - 18:23:55 »
Írtam a főoldalára.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3785 Dátum: 2008. szeptember 19. - 20:29:44 »
Akkor az én véleményem:
semmi helye a politikának az előadáson. Undorító és felháborító...még ha szeretném a politizálást akkor sem tűrném el, hogy egy híres tudósról úgy beszéljen a drága prof, mint egy utolsó senkiről, mert baloldali nézeteket vallott. Nem az előadás anyaga, nem ezért fizetik, mi sem ezért járunk erre a szakra...még ha a hallgatóság nagy része bizonyítottan érdkelődne a politika iránt akkor elmegy, de a legtöbbünket taszítja ez az egész. Szóval semmi helye egy anatómiai előadáson a politikának, akkor inkább egy dolgot mondjon el kétszer, persze azt előszeretettel hazsnálja, hogy jól figyeljenek, nem fogom többször elmondani.
késés: Mivel az előadások egy része nem kötelező elég egy szemét az az előadó, aki 5 perc késés után már nem enged be valakit. Persze csak ha egy-két emberről van szó, 30 ember azért ne jöjjön előadásra késve...de pár embert ne küldjön már azért ki őnagysága azért, mert késett a busz és nem kelt fel fél órában korábban hogy elérje a korábbit, mert talán késni fog a busz. Viszont a diákok részéről is nagy pofátlanság, ha az előadás közepén elhagyják a termet az is biztos. Nem baj, ha emiatt nem csattan fel az előadó, de az ilyen diákkal el lehetne bezsélgetni azért...én is ültem már be nagyon rossz előadó nagyon rossz előadására, de vagy aludtam, vagy tanultam mást, vagy valamit csináltam, nem léptem le.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3786 Dátum: 2008. szeptember 19. - 22:52:40 »
Doki: Mondjuk a dologhoz hozzátartozik, hogy mivel áthallgatunk egy másik egyetemre a 2 egyetem mindenféle egyeztetés után se foglalkozott az órarend ütközésekkel, az egyik helyről a másikra kb. 12-15 perc az út és nekünk a 2 óra között 5 percünk van, ez van hétfőn. Csütörtökön így is egy rövidebb kémiaelőadásról lemaradok, hogy a matekelőadásra be tudjak menni, ami 12 óráig tart viszont a másik helyen 12 órakor kezdődik az élettan gyakorlatom. És (ez csak egy tanárnál volt gond) akkor mindig 15 perccel korábban el kell mennünk onnan, viszont az előadó hátulján is van ajtó , amin feltünés nélkül távozhatunk , a tanárnak mégse tetszik és nem akarja megengedni.
Zozi: Fogalmam sincs miért van az az 1 perces néma csend, de mindenki roppnat feszült lesz miatta a tanárt kivéve...
Pepo-val meg egyet értek, a politika nem előadásra való.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3787 Dátum: 2008. szeptember 20. - 09:55:54 »
Idézet
Doki: Mondjuk a dologhoz hozzátartozik, hogy mivel áthallgatunk egy másik egyetemre a 2 egyetem mindenféle egyeztetés után se foglalkozott az órarend ütközésekkel, az egyik helyről a másikra kb. 12-15 perc az út és nekünk a 2 óra között 5 percünk van, ez van hétfőn. Csütörtökön így is egy rövidebb kémiaelőadásról lemaradok, hogy a matekelőadásra be tudjak menni, ami 12 óráig tart viszont a másik helyen 12 órakor kezdődik az élettan gyakorlatom. És (ez csak egy tanárnál volt gond) akkor mindig 15 perccel korábban el kell mennünk onnan, viszont az előadó hátulján is van ajtó , amin feltünés nélkül távozhatunk , a tanárnak mégse tetszik és nem akarja megengedni.

Psycho mester: TTK-BTK-ás vagyok. Ne nekem akard elmagyarázni, mi az az óraütközés, és milyen az, amikor sz*arnak egymás fejére a karok. Pedig ez még egyetemen belül van...  :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3788 Dátum: 2008. szeptember 20. - 17:42:58 »
Jézusom a Blikket gyorsan felejtsd el mint hiteles forrást. Az ilyen lapoknak azt sem szabad elhinni és tényként kezelni amit kérdeznek.
----

Innen áthelyezve a filmes topikból.
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 20. - 21:39:04 írta kaine »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3789 Dátum: 2008. szeptember 20. - 17:45:42 »
 :o Ne vádolj, engem, te! >:(
Tiszta szívemből utálom a Blikket, csak a vasárnapi filmes részeit szoktam megnézni meg a sportot, de azt sem mindig.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3790 Dátum: 2008. szeptember 20. - 17:47:04 »
Utálod a Blikket, meg a Született feleségeket is? Mitől jön ez?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3791 Dátum: 2008. szeptember 20. - 17:49:42 »
:o Ne vádolj, engem, te! >:(
Tiszta szívemből utálom a Blikket, csak a vasárnapi filmes részeit szoktam megnézni meg a sportot, de azt sem mindig.

Utálod a Blikket, de mégis arra hivatkozol. Na bammeg megyek és elásom magam valahová. :drying:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3792 Dátum: 2008. szeptember 20. - 17:45:47 »
Utálod a Blikket, meg a Született feleségeket is? Mitől jön ez?
Valahogy hányingerem van a köcsi, magamutogató sztároktól. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 20. - 17:50:22 írta Holdlovag »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3793 Dátum: 2008. szeptember 20. - 17:51:04 »
Ilyen alapon akkor egyetlen filmet se nézzél meg.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3794 Dátum: 2008. szeptember 20. - 17:59:44 »
A színészek a filmben szerepet játszanak el, és, ha jól alakítják a karaktert, tetszik a film.
Én a magánéletről mesélek, ahol az a nagy hír, hogy Medveczky Ilona nem bírja fenntartani a palotáját a 40 000 Ft - os nyugdíjából,
meg, hogy az a hű, de szenzációs cikk, hogy lekptak egy híres filmsztárt az új pasijával.
Múltkor a VIVA tv - n láttam egy műsort, amitől a hányinger kerülget a mai napig. Egy nő hozzáment egy milliomoshoz, és a műsor arról
szól, hogy milyen villájuk van, és hogy van három szemályautó a ház körbejárására, meg három terepjáró kirándulásra.
Címlapsztori: A Barátok közt "sztárja" hogy nyaralt a családjával.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3795 Dátum: 2008. szeptember 20. - 18:41:26 »
Bocsi Doki, csak úgy vettem ki a szavaidból. hogy szerinted a diák a legfőbb hibás az ilyen késések miatt és csak a a diák nemtördömsége miatti "azértismegmutatomatanárnakkiittfőnök" viselkedés áll a hattérben.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3796 Dátum: 2008. szeptember 20. - 20:11:42 »
Ebben igaza van HL-nak. A filmsztárok a civil életben csinálnak elég meredek dolgokat, de ha a szerepeikben jót nyújtanka akkor csinálják, engem nem érdekel.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3797 Dátum: 2008. szeptember 20. - 21:07:30 »
Valahogy hányingerem van a köcsi, magamutogató sztároktól. ;)
1: akkor ne nézd őket, ennyire egyszerű.
2: hogy jön ez például a SzF-hez? Az egy tévésorozat.
Múltkor a VIVA tv - n láttam egy műsort, amitől a hányinger kerülget a mai napig. Egy nő hozzáment egy milliomoshoz, és a műsor arról
szól, hogy milyen villájuk van, és hogy van három szemályautó a ház körbejárására, meg három terepjáró kirándulásra.
És ez nem pusztán irígység? Miért van hányingered tőle? Neki van annyi pénze, azt kész. Sose értettem, miért húzzák fel magukat emberek olyan dolgokon, ami még csak érintőlegesen sem kapcsolódik hozzájuk. Csak saját magadnak ártasz vele.  ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3798 Dátum: 2008. szeptember 20. - 21:14:47 »
Gondolom azért mert úgy gondolja, hogy ő nem csinálna ilyen flancot akkor sem, ha ennyi pénze lenne.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3799 Dátum: 2008. szeptember 20. - 21:32:35 »
Pontosan ez az a dolog, amit nem tudhat előre senki. Közhely, hogy a pénz megváltoztatja az embert, meg ilyesmi, de valójában igen kevés ember képes arra, hogy ez ne történjen meg. Persze mindenki azt hiszi magáról...