Akkor az én véleményem:
semmi helye a politikának az előadáson. Undorító és felháborító...még ha szeretném a politizálást akkor sem tűrném el, hogy egy híres tudósról úgy beszéljen a drága prof, mint egy utolsó senkiről, mert baloldali nézeteket vallott. Nem az előadás anyaga, nem ezért fizetik, mi sem ezért járunk erre a szakra...még ha a hallgatóság nagy része bizonyítottan érdkelődne a politika iránt akkor elmegy, de a legtöbbünket taszítja ez az egész. Szóval semmi helye egy anatómiai előadáson a politikának, akkor inkább egy dolgot mondjon el kétszer, persze azt előszeretettel hazsnálja, hogy jól figyeljenek, nem fogom többször elmondani.
késés: Mivel az előadások egy része nem kötelező elég egy szemét az az előadó, aki 5 perc késés után már nem enged be valakit. Persze csak ha egy-két emberről van szó, 30 ember azért ne jöjjön előadásra késve...de pár embert ne küldjön már azért ki őnagysága azért, mert késett a busz és nem kelt fel fél órában korábban hogy elérje a korábbit, mert talán késni fog a busz. Viszont a diákok részéről is nagy pofátlanság, ha az előadás közepén elhagyják a termet az is biztos. Nem baj, ha emiatt nem csattan fel az előadó, de az ilyen diákkal el lehetne bezsélgetni azért...én is ültem már be nagyon rossz előadó nagyon rossz előadására, de vagy aludtam, vagy tanultam mást, vagy valamit csináltam, nem léptem le.