Köszi, kaine, nagyon jó volt. Tényleg szörnyű a mai közlekedés.
Egyik nap, mikor suliba mentünk, volt egy nagy baleset a Hűvösvölgyi úton. Olyan dugó lett, hogy nem igaz. Aztán persze volt olyan is, akinek elborult az agya. Megelőzte a sort, mert azt hitte így előrébb jut.
Aztán, még kisebb koromban szemtanúja voltam egy balesetnek. Volt egy kereszteződés, és a felé egyik autó jobbról, a másik balról jött. Nem tudom, vagy az egyik kitette véletlenül az indexet vagy telefonált, de úgy egymásba mentek, hogy csak na. Tényleg nem tudom, hogy mi volt a baleset oka, de nevetséges volt az egész. Egyszerűen alig tudták volna kikerülni egymást. Asszem senkinek sem lett komolyabb baja.
Visszatérve a videóra. Ezek az esetek, amik itt voltak, tényleg a legszörnyűbb balesetek. Azt már nem mutatták, hogy a focis srác apja mit csinált a sofőrrel, miután az elütötte a fiát, de én a helyében még a szart is kivertem volna belőle. Szörnyű lehet egy szülőnek egy hülye, ittas kocsis miatt elveszíteni a gyerekét. A másik meg az sms - ezős rész. A sulinál gyakran látom, hogy sokan, még némelyik tanár is átmegy a piroson. Igaz, a legtöbbjük körülnéz. Amúgy szerintem, ha valaki nagyon ittas vagy nagyon őrülten vezet, azt nem állítja meg a piros lámpa, meg az a tény, hogy a zebrán gyalogosok vannak. Én szinte soha nem megyek át a piroson, ha jön a buszom, ha nem. Ha lekésem, megvárom a következőt vagy gyalog hazamegyek. Busz jön még, de, ha elgázolnak, az életedet nem kapod vissza. Apukám szokott ilyesmiket mondani.
Engem anyukám, ha jól emlékszem, vitt már át a piroson kisebb koromban, nehogy lekéssem az órát. Inkább kések két percet, minthogy lemaradjak egész hátralevő életemről.