Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1469959 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:OFF
« Válasz #4000 Dátum: 2008. október 23. - 11:32:57 »
amúgy Ben a macs figurát (kibontottam.. nem bírtam ki de lefényképeztem tokban) kitettem a polcomra és nagyon zsír!!! ott áldogál póki mellet ^^ tökéletes
Mutatsz róla képet? :)

Ben: Sok szerencsét! ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #4001 Dátum: 2008. október 23. - 11:47:22 »
Idézet
Persze hogy tudom  csak furcsa volt hogy itt reklámozza 

Kanaszta, itt válaszolok, hogy ne offoljam szét Sepi fórumát: szerintem meg az a furcsa, hogy a több száz letöltőből, jó napokon is jó ha 10 ember ír véleményt a fórumra az adott képregényekről. Illetve azt sem értem, hogy a fórumra is minek regisztrál az az 1500 tag, ha nem akarnak hozzáészólni a témához. Persze, ha valami nem megy ki egy-két hónapja (vagy régebb óta), akkor megjelennek az első hozzászólós felhasználók, hogy mikor jön már ez vagy az, és ha leoltom őket, hogy talán véleményezni is kéne néha, meg hogy esetleg más dolga is van a honosítóknak azon kívül, hogy regeltől estig képregényeket honosítsanak akkor meg még nekik áll feljebb... :roll:
Inenntől kezdve, szerintem semmi gond nincs abba, hogy ahol tudom népszerűsítem magunkat. Nem mintha ennek bármi haszna is lene a jelek szerint. Hónapok óta permanenesen beírom a hírekbe, hogy mindenkit szeretettel várunk a fórumon, de ez kb annyit ér, mint halottnak a csók. Néha már kezdem azt írni, hogy tök fölöslegesenn agyalok néha akár egy órát vagy többet is a hír megírásával, mert úgysem olvassa el őket a kutya sem... :-\

Ja és Ben: kitartás! Ha nagyon idegesít, lődd seggbe őt egy fézerpuskával... ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4002 Dátum: 2008. október 23. - 13:40:06 »
Még alszik, de ha idegel előkapom a batletet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4003 Dátum: 2008. október 23. - 14:26:17 »
Doki, a legtöbb ember kiválaszt magának 1-2 fórumot (zsánerenként), mert ennyi ideje van. Kéthetente egyszer én is beleolvasok más fórumokba is, de írni csak ritkábban írok. Ha letöltöm a képregényt, elolvasni biztosan nincs időm (csak néhány nagyon kiválasztott párra), úgyhogy véleményezni sem tudom. Lehet, hogy vagyunk még ezzel így páran...  ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4004 Dátum: 2008. október 23. - 14:27:03 »
A számítógép közelébe sem engedem, mert a legultólsót is ő vágta haza.

én inkább a képregényeim közelébe nem engedném, a számítógépet meg lehet javítani ... de ha véletlen lángra lobban a tpb vagy hc képregény gyüjteményed...  :roll: :P

Kanaszta, itt válaszolok, hogy ne offoljam szét Sepi fórumát: szerintem meg az a furcsa, hogy a több száz letöltőből, jó napokon is jó ha 10 ember ír véleményt a fórumra az adott képregényekről. Illetve azt sem értem, hogy a fórumra is minek regisztrál az az 1500 tag, ha nem akarnak hozzáészólni a témához. Persze, ha valami nem megy ki egy-két hónapja (vagy régebb óta), akkor megjelennek az első hozzászólós felhasználók, hogy mikor jön már ez vagy az, és ha leoltom őket, hogy talán véleményezni is kéne néha, meg hogy esetleg más dolga is van a honosítóknak azon kívül, hogy regeltől estig képregényeket honosítsanak akkor meg még nekik áll feljebb... :roll:
Inenntől kezdve, szerintem semmi gond nincs abba, hogy ahol tudom népszerűsítem magunkat. Nem mintha ennek bármi haszna is lene a jelek szerint. Hónapok óta permanenesen beírom a hírekbe, hogy mindenkit szeretettel várunk a fórumon, de ez kb annyit ér, mint halottnak a csók. Néha már kezdem azt írni, hogy tök fölöslegesenn agyalok néha akár egy órát vagy többet is a hír megírásával, mert úgysem olvassa el őket a kutya sem... :-\

én meg nem szoktam letölteni, csak elolvasni. Viszont ha tetszik, akkor véleményt kapnak a forumon részemről.
This is a joke. A real practical Joke.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #4005 Dátum: 2008. október 23. - 16:05:29 »
Erre mondom én azt, hogy akinek nem inge, nem veszi magára! Itt most tényleg azokra gondoltam, akik letöltik a cuccot, de nem látni őket a fórumon. Semmilyenen sem! De hát az élet már csak ilyen, csak néha rámjön ilyen siránkozás, és akkor kifakadok... :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4006 Dátum: 2008. október 23. - 16:15:06 »
Ez a probléma már jórégóta fennáll és a helyzet mit sem változott azóta és szerintem már nem is fog. Szóval szerintem aki honosításba kezd ezzel tisztában kell lennie. Az ember alapvetően lusta és haszonleső és csak akkor nyitja ki a száját ha valami nem tetszik neki.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #4007 Dátum: 2008. október 23. - 16:12:16 »
Ez bizony így van, ahogy mondod. És ezért fordul meg időről időre egy újabb sztrájk a fejemben...de aztán rájövök, hogy nem lenne túl sok értelme: amikor abbahagytam a DeFalco féle F4-ek honosítását a kevés hozzászólásra hivatkozva, az sem viselte meg a népet, szóval inkább csak búslakodok magamban... :(

Todd

• Pókfej
« Válasz #4008 Dátum: 2008. október 23. - 16:26:13 »
Na gyerekek, ha van köztetek olyan aki hisz valamilyen Istenben, az most nyomjon el értem egy imát. Hazajött a húgom Győrből. 
Kitartás Ben, lélekben veled vagyok.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4009 Dátum: 2008. október 23. - 17:38:00 »
Az jó, mert már érzem ahogy megy fel a pumpa, pedig nem is ültem a WC mellé.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4010 Dátum: 2008. október 23. - 18:02:58 »
doki mondandója sajnos igaz, de rám biztosan nem. Ma a HZs fórum megkapta tőlem a hónap leghosszabb véleményét! :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4011 Dátum: 2008. október 23. - 18:31:56 »
Szerencse, hogy vannak még ilyen emberek. :bravo:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #4012 Dátum: 2008. október 23. - 18:33:02 »
Persze, az tényleg szép kis hozzászólás volt. De mint mondtam, akinek nem inge, nem veszi magára a mondókámat. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4013 Dátum: 2008. október 24. - 08:43:38 »
Idézet
Ez bizony így van, ahogy mondod. És ezért fordul meg időről időre egy újabb sztrájk a fejemben...de aztán rájövök, hogy nem lenne túl sok értelme: amikor abbahagytam a DeFalco féle F4-ek honosítását a kevés hozzászólásra hivatkozva, az sem viselte meg a népet, szóval inkább csak búslakodok magamban...
Nem változna sajnos szerintem sem. Lenne megint egy nagy értetlenkedés, megint jönnének a bunkó emberek, hogy mit képzeltek magatokról, mér nincsenke frissítések stb, stb.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4014 Dátum: 2008. október 24. - 08:55:36 »
amúgy Ben a macs figurát (kibontottam.. nem bírtam ki de lefényképeztem tokban) kitettem a polcomra és nagyon zsír!!! ott áldogál póki mellet ^^ tökéletes
Mutatsz róla képet? :)

Úgy emlékszem ezt vette:

http://www.bigbadtoystore.com/bbts/product.aspx?product=TBZ10442&mode=retail&picture=in

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4015 Dátum: 2008. október 24. - 12:22:31 »
Ja, ez a régi rajzfilmsorozatból van. :) Amúgy jó.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4016 Dátum: 2008. október 26. - 08:31:11 »
Amint elkészül Slejm Löböff-el az Y film reméljük újra keresett lesz.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4017 Dátum: 2008. október 26. - 08:51:48 »
Amúgy a nevét így kell ejteni? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4018 Dátum: 2008. október 26. - 09:37:35 »
Nem, csak én becézgetem így.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4019 Dátum: 2008. október 26. - 15:18:45 »
Elkészült Tux. :) Ilyen lett:

(Vakuval nem látszott jól, ezért lett homályos.)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?