Persze hogy tudom csak furcsa volt hogy itt reklámozza
Kanaszta, itt válaszolok, hogy ne offoljam szét Sepi fórumát: szerintem meg az a furcsa, hogy a több száz letöltőből, jó napokon is jó ha 10 ember ír véleményt a fórumra az adott képregényekről. Illetve azt sem értem, hogy a fórumra is minek regisztrál az az 1500 tag, ha nem akarnak hozzáészólni a témához. Persze, ha valami nem megy ki egy-két hónapja (vagy régebb óta), akkor megjelennek az első hozzászólós felhasználók, hogy mikor jön már ez vagy az, és ha leoltom őket, hogy talán véleményezni is kéne néha, meg hogy esetleg más dolga is van a honosítóknak azon kívül, hogy regeltől estig képregényeket honosítsanak akkor meg még nekik áll feljebb...

Inenntől kezdve, szerintem semmi gond nincs abba, hogy ahol tudom népszerűsítem magunkat. Nem mintha ennek bármi haszna is lene a jelek szerint. Hónapok óta permanenesen beírom a hírekbe, hogy mindenkit szeretettel várunk a fórumon, de ez kb annyit ér, mint halottnak a csók. Néha már kezdem azt írni, hogy tök fölöslegesenn agyalok néha akár egy órát vagy többet is a hír megírásával, mert úgysem olvassa el őket a kutya sem...

Ja és Ben: kitartás! Ha nagyon idegesít, lődd seggbe őt egy fézerpuskával...