Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467127 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #4180 Dátum: 2008. november 13. - 09:33:36 »
zozi: nem. Legalábbis még egy verset se láttam még tőled.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4181 Dátum: 2008. november 13. - 10:13:02 »
Jol van, szerintem sem. Nem tudom, miert mondjak tobben is. :headscratch:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4182 Dátum: 2008. november 13. - 10:20:38 »
A szemetek és a tekintetetek igenis hasonlít. Mikor először élőben megláttalak a Keletiben, nekem is ő jutott eszembe. :D
http://cyberpress.sopron.hu/showbinary.php/petofi.jpg
http://kingspiderman.extra.hu/gallery/1_27_09_08_5_43_23.JPG

Ju

• Pókfej
« Válasz #4183 Dátum: 2008. november 13. - 10:48:29 »
A Petőfi-bajuszon kívül semmi hasonlóság szerintem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4184 Dátum: 2008. november 13. - 13:36:08 »
Dehogynem, mindkettejüknek a két füle közé szorult a feje. :hehe:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4185 Dátum: 2008. november 13. - 14:31:47 »
A szemetek és a tekintetetek igenis hasonlít. Mikor először élőben megláttalak a Keletiben, nekem is ő jutott eszembe. :D
http://cyberpress.sopron.hu/showbinary.php/petofi.jpg
http://kingspiderman.extra.hu/gallery/1_27_09_08_5_43_23.JPG
Jól van, most már a fórumon is megoszlanak a vélemények. :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4186 Dátum: 2008. november 13. - 14:33:49 »
1849-ben nem túráztál véletlenül Segesvár könyékén?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4187 Dátum: 2008. november 13. - 14:35:31 »
Szerintem zozi kiköpött Petőfi. :twisted: :twisted:
Najó, csak vicceltem. Én nem vettem észre valami nagy hasonlóságot kettejük között... :)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4188 Dátum: 2008. november 14. - 11:26:50 »
Ettől a cikktől eldobom az agyamat... Ilyenkor mindig :wolverine:
Zozi: Eddig eszembe se jutott, de most, hogy mondod... nem. ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4189 Dátum: 2008. november 14. - 11:46:41 »
Huh most olvastam el cikket a myspaces dologról. Az a véleményem, hogy megint csak felfújják az egészet, mi is történt igazából? Egy súlyosan beteg lány meghalt( ilyenkor már csodának szokták nevezni ha valaki túléli, a halálos kórt), a 49 éves nő már csak egy utolsó lökést adott, de igazából a kezelés hiánya ölte meg. Nem igaz, hogy a szülők nem veszik észre , hogy a lányuk beteg. A 49 éves nő meg szerintem (úgy olvastam , hogy gyűlölt  a lányt) nem bűnös , de az internet arra is jó, hogy mindenki kiélhesse a beteg  vágyait ( lásd SP interenets rész), és ez az amit mindenkinek tudnia kellene, hogy ne essünk ilyen hibába, hogy a világhálon is átverejenek az emberek. Igazából azt nem tudom mi hozza ki egy 49 éves nőből azt, hogy már betegesen utáljon egy 13 éves lányt. talán az irigység.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4190 Dátum: 2008. november 14. - 12:03:03 »
valószínű az irigység. Vagy egyszerűen csak unatkozott, nem volt jobb dolga, és így akarta levakarni a saját lányáról a másikat. De viszont a depresszió nem halálos betegség, ki lehet belőle gyógyulni, teljesen alkatfüggő. És lehet hogy a depresszióval együtt jár az ögyilkosságra való hajlam, de nem minden depressziós lesz öngyilkos. Viszont aki kicsit ismeri a depressziót, az tudja, hogy  az öngyilkosság ott bújkálhat a háttérben, így a 49 éves nő felelőssége nem is lehet kérdéses. És azt írod, hogy mindenkinek tudnia kellene. Egy 13 éves lánynak honnan kellene tudnia, hogy át akarják verni? Egy depressziós ember begubózva él a saját szobájában álltalában, behúzott függönyök mögött. Nem ismeri a világot, nincsenek tapasztalatai. És mivel 13 éves, jogilag minden felelősség a szülein van. De itt akkor is a lökésen van a lényeg, amit te is írtál, és ezt a 49éves nő adta meg.
This is a joke. A real practical Joke.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4191 Dátum: 2008. november 14. - 12:13:43 »
Persze, hogy nem halálos betegség a depresszió, általában. Egy influenza se az , mégis meghalnak  emberek miatta. Hogyha már valaki eljutott egy ponton túl (konkrétan az utolsó segélykérés után, mert iylen mi ndig van az öngyilkosoknál) igenis súlyos betegség, és minta példa is mutatja, halálos. Hogy honnan tudta volna? Morbid példa, de a megoldás az internet. És azt nem hiszem, hogy egész életében begubózva élt, valszeg a pubertás kezdetén jött ki rajta, és fokozatosan eldurvult. Õ csak egy kivétel volt  látszólag, akinek extrém módon világhálóról valaki okozta a halálát, mert hát valljuk be nem egy mindennapi eset, de csupán látszólag, mert hát itt is csak egy beteg ember halt meg, ami meg általános. Az én meglátásom szerint meg ( nem kell velem egyetérteni, ez csak a személyen véleményem) a szomszéd nő nem bűnös.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4192 Dátum: 2008. november 14. - 12:18:36 »
A depresszió nem betegség, hanem lelkiállapot...

Todd

• Pókfej
« Válasz #4193 Dátum: 2008. november 14. - 12:21:05 »
Egy csomóan mondják, hogy miért kéne hibáztatni a nőt, hiszen ha a lány nem lett volna öngyilkos, csak szimplán bunkónak neveznénk az öreglányt.
Ez teljesen igaz, de ha valakit veszekedés közben fellöksz, akkor is csak bunkó vagy, viszont ha betöri a fejét az illető, és elpatkol , az már gondatlanságból elkövetett emberölés (tudtommal, de Ben úgyis kijavít, ha hülyeséget írok), szóval szerintem jogos, ha hibásnak tartjuk a nyanyát, sőt bünösnek a tette fügvényében.
Az ő tette váltotta ki az öngyilkosságot, ez tuti, és ezen nem változtat az, hogy lehet, hogy később is megtette volna a csaj.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4194 Dátum: 2008. november 14. - 12:27:26 »
Zozi: ez egy vicces dolog mert az orvostudomány nem fogadja el a lélek létezését , mégis van olyan , hogy lélektan. :) És a deppresszió pedig betegség.
Todd : a példád azért nem jó szerintem, mivel az egyik egy balesetes halál a másik pedig egy betegség miatt bekövetkező öngyilkosság.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4195 Dátum: 2008. november 14. - 12:31:35 »
Ha a betegség egy nem egészséges fizikai állapot, akkor a depresszió, mint nem egészséges lelkiállapot, is betegség. ;) Persze ki lehet gyógyulni belőle, de ahhoz motiváció kell.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4196 Dátum: 2008. november 14. - 12:42:12 »
egészséges lelkiállapot
És ezt ki/mi határozza meg?

Ju

• Pókfej
« Válasz #4197 Dátum: 2008. november 14. - 13:01:57 »
A józan ész. Nem azért mondom, hogy bárkit bántsak, de most őszintén: a depresszió csak felesleges szenvedést okoz az embernek. Emögött egy lelki ok (probléma) van, amit ha megoldasz, akkor már nem lesz oka a depressziónak. Sajnálom, ha keményen fogalmazok.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4198 Dátum: 2008. november 14. - 13:07:44 »
Szerintem egy 13 éves lány esetében valószínüleg olyan lelki problémáról van szó, amit marhára nem tud megoldani. Nyílván itt is arról volt szó, hogy nem tudott beilesszkedni a suliban, mindenki útállta stb. (mégis mi más lehet egy 13 éves gyerekkel), most ezt hogy a sz*rba oldja meg?

Igazad van 100%-ig, de szerintem a depresszióbol az esetek nagy százalékában nincsen egyhamar kiút, vagyis nincsen gyógymód.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4199 Dátum: 2008. november 14. - 13:25:40 »
Õ csak egy kivétel volt  látszólag, akinek extrém módon világhálóról valaki okozta a halálát, mert hát valljuk be nem egy mindennapi eset, de csupán látszólag, mert hát itt is csak egy beteg ember halt meg, ami meg általános. Az én meglátásom szerint meg ( nem kell velem egyetérteni, ez csak a személyen véleményem) a szomszéd nő nem bűnös.

azért nem bűnös a szomszéd nő, mert csak egy depressziós ember halt meg miatta?

Szerintem egy 13 éves lány esetében valószínüleg olyan lelki problémáról van szó, amit marhára nem tud megoldani. Nyílván itt is arról volt szó, hogy nem tudott beilesszkedni a suliban, mindenki útállta stb. (mégis mi más lehet egy 13 éves gyerekkel), most ezt hogy a sz*rba oldja meg?

lehet ez is, hogy nem tudott beilleszkedni, de lehet hogy a szülei kapcsolata volt rossz, veszekedtek vele is, egymással is. lehet.
This is a joke. A real practical Joke.