Elsőre azt olvastam wii-ből vizsgáztál.

Grat emberek.
Hú nekünk csak évvégén lesz szigorlat a f. a. sz. -ból, meg biokémiából, meg élettanból, és valszig matek analízisből is. Melyik könyvet használod embruioszból? Mert a Langman szerintem egész jó, ráadásul van hozzá cd, amelyikben tök jók az animációk és simán meg lehet azzal értweni mindent. Én is utálom az anatot, de még mindig úgy tartom , hogy örülök, hogy megszabadultam az irodalom óráktól. Azt a szenvedést nem lehet leírni amit, azokon az órákon átéltem.
Az van nekem is de a cd-t otthagytam debrecenben.

Azon ha vannka animációk akkor az egy nagy segítség lenne, mert ezekből a sagittalis, meg frontális metszetekből én nem fogok fel semmit. Anatból a Szentágothai féle funkcionális anatómiát használjuk, ami elsősorban nem fejlődéstankönyv, de sokkal jobban van leírva egy jópár rész, mint abban a piroskában(én csak így hívom a Langhamot

)
Megnéztem a szív fejlődését, igaz hogy nem olyan részletes, fele anniy fölösleges klinikai vonatkozás nincs, meg génes, meg transzkripciós faktorok se, de legalább érthető. Mellesleg ezeket a fejlődési rendellenességeket én tuti nem tanulom meg...majd arra ezért lesz a klinikum...kíváncsi vagyok, mennyire fogják kérdezni, de ahoyg ismerem itt a jónépet biztosan bele fognak menni.

De amúgy úgy emlékszem ti már első félévben is tanultatok anatot....akkor hogy-hogy most lesz év végén szigorlat belőle? Vagy ez már neuroanatómia? Meg hogy a túróba lehet ezt a 3 szigót megcsinálni egy vizsgaidőszakba?

Nekünk azt mondták a felsősök, hogy év végén a bikém, élettan, szigorlatot plusz mikorbiosz meg neuroanatvizsga, csak úgy tudták megcsinálni, hogy az egyik szigorlatot a nyár végi vizsgaidőszakra hagyták. De mivel már ez nekünk nincs, el nem tudják képzelni, hogy lehet majd ezt egyben megcsinálni....szal érdekes lesz.