Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473396 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #4580 Dátum: 2008. december 30. - 11:50:49 »
Jó-jó és mit leltél akkor? :D
Ó, inkább aludtam volna. Elég sokat balfaszkodtam utána. :) Ott kezdődött, hogy kegyetlenül bevertem a lábam, aztán szétszórtam a lapjaim a szobában véletlenül, utána belejtettem a reggelimet a szemétbe, és végül sikerült leöntenem a jegyzetemet meg a füzetemet kávéval (pedig már egy éve nem kávézom, úgy tűnik, a sors azt akarja, hogy továbbra is így legyen). A vizsgának majd csak fél háromkor lesz eredménye.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #4581 Dátum: 2008. december 30. - 12:11:47 »
Na, ma én is vizsgáztam. Kelet-Közép-Európa és a Balkán a 20. században I. című kurzusból. Természetesen 5-ös. ;D A vizsga kilenckor kezdődött, de azért még reggel fél hétkor fölkeltem a vizsga előtt honosítani egy kicsit... ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4582 Dátum: 2008. december 30. - 16:52:52 »
Víí, ötös lett. Miután beírta a jegyeket, mondta a vizsgáztató, hogy menjek fel az irodájába, mert beszélni akar velem. Mondta, hogy mivel jó voltam formális nyelvekből és most számításelméletből is, javasolja, hogy vegyem fel a folytatásukat (ez már speci, tehát nem kötelező) a következő félévben. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4583 Dátum: 2008. december 30. - 19:06:22 »
Elsőre azt olvastam wii-ből vizsgáztál. ;D
Grat emberek.
Idézet
Hú nekünk csak évvégén lesz szigorlat a f. a. sz. -ból, meg biokémiából, meg élettanból, és valszig matek analízisből is. Melyik könyvet használod embruioszból? Mert a Langman szerintem egész jó, ráadásul van hozzá cd, amelyikben tök jók az animációk és simán meg lehet azzal értweni mindent. Én is utálom az anatot, de még mindig úgy tartom , hogy örülök, hogy megszabadultam az irodalom óráktól. Azt a szenvedést nem lehet leírni amit, azokon az órákon átéltem.
Az van nekem is de a cd-t otthagytam debrecenben. ;D Azon ha vannka animációk akkor az egy nagy segítség lenne, mert ezekből a sagittalis, meg frontális metszetekből én nem fogok fel semmit. Anatból a Szentágothai féle funkcionális anatómiát használjuk, ami elsősorban nem fejlődéstankönyv, de sokkal jobban van leírva egy jópár rész, mint abban a piroskában(én csak így hívom a Langhamot :D)
Megnéztem a szív fejlődését, igaz hogy nem olyan részletes, fele anniy fölösleges klinikai vonatkozás nincs, meg génes, meg transzkripciós faktorok se, de legalább érthető. Mellesleg ezeket a fejlődési rendellenességeket én tuti nem tanulom meg...majd arra ezért lesz a klinikum...kíváncsi vagyok, mennyire fogják kérdezni, de ahoyg ismerem itt a jónépet biztosan bele fognak menni. :-\

De amúgy úgy emlékszem ti már első félévben is tanultatok anatot....akkor hogy-hogy most lesz év végén szigorlat belőle? Vagy ez már neuroanatómia? Meg hogy a túróba lehet ezt a 3 szigót megcsinálni egy vizsgaidőszakba? ;D
Nekünk azt mondták a felsősök, hogy év végén a bikém, élettan, szigorlatot plusz mikorbiosz meg neuroanatvizsga, csak úgy tudták megcsinálni, hogy az egyik szigorlatot a nyár végi vizsgaidőszakra hagyták. De mivel már ez nekünk nincs, el nem tudják képzelni, hogy lehet majd ezt egyben megcsinálni....szal érdekes lesz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4584 Dátum: 2008. december 30. - 19:40:08 »
Ben üzeni, hogy meghalt a monitora (a Windows bosszúja az eltávolítás miatt :) ), előreláthatólag egy-másfél hét múlva lesz neki másik. Szóval boldog új évet kíván mindenkinek.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4585 Dátum: 2008. december 30. - 19:42:54 »
Kitartás Ben. Kösd rá a TV-re a gépet, és akkor addig is lesz monitorod.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4586 Dátum: 2008. december 30. - 19:46:19 »
Ez ötletnek nem rossz egyébként. Nálunk is itthon már mindkét tv használható monyitornak. Nem egy hűdenagy szám, de leglaább nézhető. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #4587 Dátum: 2008. december 30. - 20:37:32 »
Gyere edzőtáborba, két edzés között lilára verlek benne.  ;D
Edzésen meg amúgy is. ;D

Börzén is poén lenne kártyázni amikor már kevesen vannak. ;)

Nálunk is itthon már mindkét tv használható monyitornak.
Mi is rákötöttük a párom gépét a tvre, baromi jó úgy filmet nézni. :D De persze rögtön ki kellett próbálnia, milyen nagy képernyőn programozni. :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4588 Dátum: 2008. december 30. - 22:47:58 »

De amúgy úgy emlékszem ti már első félévben is tanultatok anatot....akkor hogy-hogy most lesz év végén szigorlat belőle? Vagy ez már neuroanatómia? Meg hogy a túróba lehet ezt a 3 szigót megcsinálni egy vizsgaidőszakba? ;D

Azt még én sem tudom, hogy csinálom meg ezt a 3 szigorlatot (vagy 4-et) . Vicces lesz. Nekünk az anat úgy van, hogy 1. félév csont- és izülettan, plusz a végtagok izmai erei, idegei, 2. félév zsigertan meg hasizmok plusz mellizmok,fej és nyakizmok erek idegek, 3. félév neuróanat plusz hát és tarkóizmok erek , 4. félév meg asszem tájanatómia, aztán ezután lesz egy szigorlat az egészből.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4589 Dátum: 2008. december 31. - 00:10:46 »
Tyah.....akkor ez nektek még rosszabb...mert akkor gondolom a szigorlatba a szövettani rész, meg a fejlődéstan is cakumm-pakk benne lesz fullosan.
Nekünk első félévben volt a kar, láb, koponya, régiókkal, erekkel, idegekkel mindennel együtt, ebben a félévben meg a zsigertan, meg a fej-nyak régió, medence ilyenek..neuroanat szerencsére nincsen benne a szigorlatban, abból "csak" vizsga lesz külön...meg plusz persze az idegrendszer szövattana, meg fejlődése is benne van a vizsgában. :-\

Várunk vissza Manci! Éreztem én hogy gáz vn amúgy..sehol a hír, hogy a Warner nem fogadta el a bíró döntését, és valszeg csúszik a Watchmen jópár hetet, sehol az új képek a Transformers 2-ből... :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4590 Dátum: 2008. december 31. - 05:55:27 »
Hát én már semmi vagyok...? Mikor sikerül megelőznöm Bent, mindig hozok én is filmhíreket... :'(
Mindenesetre várunk vissza Ben. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4591 Dátum: 2009. január 02. - 17:17:58 »
Visszatértem.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4592 Dátum: 2009. január 02. - 17:11:32 »
Ubuntu? :oh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4593 Dátum: 2009. január 02. - 17:25:35 »
Bezony. Állati. Sokkal egyszerűbb mint az a redvás Vista és szinte nincs is rendszerfelállási idő. Imádom.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4594 Dátum: 2009. január 02. - 17:30:00 »
Én is. :sweetheart: Csak szólj, ha valamire szükséged van benne.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4595 Dátum: 2009. január 02. - 17:33:10 »
Annyira... egyszerűen kezelhető, hogy totál le vagyok taglózva tőle. Elképesztő. De ha van valami, téged kereslek meg először. A 32 bitest tettük fel.  :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4596 Dátum: 2009. január 02. - 17:28:35 »
És emellett a poweruserek is szabad kezet kaptak, amit által tök testre szabható is az egész. A csomagkezelőt tudod használni egyébként?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4597 Dátum: 2009. január 02. - 17:43:43 »
Ne káromkodj. Még egyelőre ki kell tapasztalnom mindent.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4598 Dátum: 2009. január 02. - 17:46:19 »
Jól van, csak érdeklődtem. :) Akkor annál a résznél várnak rád majd újabb kellemes meglepetések.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4599 Dátum: 2009. január 02. - 18:44:39 »
Az eszem megáll. Ezzel a csomagkezelős eljárással nem kell többé külön-külön tökölnöm a programjaim frissítésével.  :oh: