Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473693 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re:OFF
« Válasz #5820 Dátum: 2009. május 02. - 19:28:46 »
Őrület... köszi, Tomi. :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5821 Dátum: 2009. május 02. - 20:01:50 »
Ez tényleg nem semmi. :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5822 Dátum: 2009. május 02. - 20:18:30 »
Uh, milyen délutánom volt... Kitaláltam, hogy felbiciklizem a Kékesre. Mert mozogni jó. El is indultam, de aztán Mátraházán visszafordultam, mert dögfáradt voltam már a sok szerpentintől (meg a sok focitól a héten), majd legközelebb kipihentebben indulok. Aztán a visszaút... Marha jó élmény leszáguldani a Mátráról egészen Gyöngyösig, ezt közben az arcomon is lehetett látni (ilyen volt: :oh:). A vigyor egészen addig nem hervadt le a képemről, amíg ki nem találta a sors, hogy nekem most brillíroznom kell az atlétikai tudásommal... Egy nyomorult fekvőrendőrön baromi nagyot bukfenceztem, és odacsúsztam hason két padon beszélgető nyugdíjas nénihez. Valamit szerintem mondtak, de nem hallottam a zenétől, így feltápászkodtam, és hogy bebizonyítsam, milyen jól nevelt és illedelmes fiatalemberrel van dolguk, csak ennyit mondtam: "Eh... az Isten bassza meg". Száguldottam tovább (közben az arcom változása:  :drying: -> 8) -> :oh:), és mivel a bal tenyerem állatira felhorzsoltam, csak a jobb kezemmel tudtam fékezni. Erre pár perc múlva nem elszakad az a bowden?! Fék nélkül nem akartam menni, a tenyeremet nem volt jó érzés tovább trancsírozni, szóval alternatív megoldás kellett. Rájöttem, hogyha úgy fogom a kormányt, ahogy Pókember lövi ki a hálót, akkor még egész jól tudok fékezni is, csak a bukkanókon nyomja kormány. Szóval mentem tovább. Ilyen félbénán nem akartam az autóúton menni (meg az egyébként sem túl szabályos), szóval megkerestem az elkerülő utat, amin odafelé mentem, meg is találtam. Aztán 20 perc múlva egy zsákutcában rájöttem, hogy nem, nem találtam meg. Szitkozódik, visszafordul, keres, talál, megy tovább. Aztán, csak hogy ne szakadjon meg a balszerencse-sorozatom, Gyöngyöshalász után egy váltáskor beszorult a láncom a váltóba, nem mozdult sehová a pedál. Megálltam, fél óra bütykölés, nyakig olajos lettem. Semmi eredmény. Felhívtam apát, hogy jó lenne, ha kijönne értem kocsival, mert semmi kedvem innen hazagyalogolni. Nem vette fel. Mindegy, nem nyafogok, kemény vagyok, hazatolom (úgy 15 km lehetett). Mikor majdnem elértem a következő faluba, jött egy felüljáró, feltoltam rá a biciklim, ott meg kitaláltam, hogy felülök rá és legurulok, sokkal gyorsabb lesz. Felültem, épp egy picit értem hozzá a pedálhoz, erre az istenverte láncom beugrott a helyére. Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. Egy szemembe repült bogár olajos kézzel való kiszedése után konstatáltam, hogy rosszabb már nem lehet. De lehet. Elkezdett szakadni az eső. Szóval hazaestem csuromvizesen, szakadtan, olajosan, véresen és dögfáradtan, ma már nem nyúlok semmihez, csak a baj lesz belőle.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5823 Dátum: 2009. május 02. - 20:48:21 »
Köszi az élménybeszámolót, sok helyen szakadtam meg. :lol: :lol: Itt volt épp a nővérem is, és ő is elolvasta, neki is tetszett. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5824 Dátum: 2009. május 02. - 20:55:47 »
Zozi, ez borzalmas.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5825 Dátum: 2009. május 02. - 21:07:06 »
Zozi, ez borzalmas.  ;D
Nekem mondod? De legközelebb már csak azért is felmegyek a csúcsig.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5826 Dátum: 2009. május 02. - 21:11:00 »
Azért ez tipikus hogy ha vkit felhívsz egy szorult helyzetben k*rvára nem veszi fel...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5827 Dátum: 2009. május 02. - 21:27:46 »
Nekem nem tűnt viccesnek, nagyon kaki helyzet lehetett. Egyszerűen vannak ilyen napok különben.  :drying:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5828 Dátum: 2009. május 02. - 21:32:23 »
Nekem viszont így utólag már viccesnek tűnik. :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5829 Dátum: 2009. május 02. - 21:36:44 »
De így elolvasva tényleg nem vicces. Szívás az egész.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5830 Dátum: 2009. május 02. - 21:49:48 »
Egyszer én is jártam így, ebből a durvulásból olyan 80%-nyit kaptam meg. Nem egy kelleme sélmény valahogy. Persze így utólag majd néhány sör mellett jó lesz előadni a haveroknak, jót fogtok röhögni rajta.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #5831 Dátum: 2009. május 03. - 05:06:51 »
Tényleg vannak néha ilyen napok, de ezek csak akkor történnek az emberrel ha egyedül van.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5832 Dátum: 2009. május 03. - 08:19:51 »
Velem akkor is gyakran történtek ilyen dolgok ha a húgommal voltam.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5833 Dátum: 2009. május 03. - 09:51:18 »
Basszus, nekem kábé minden napom ilyen. :drying:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5834 Dátum: 2009. május 03. - 09:53:46 »
Akkor ne járj biciklivel.  ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5835 Dátum: 2009. május 03. - 09:55:38 »
Nincs bicajom, ettől függetlenül kevés nálam szerencsétlenebb ember van, ami a hétköznapokat illeti.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5836 Dátum: 2009. május 03. - 09:56:27 »
Mindig van rosszabb. Egy időben én is ezt mondtam magamról, aztán találkoztam még durvábbal is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5837 Dátum: 2009. május 03. - 10:08:29 »
Ezt nem vitatom, de elég kevés.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5838 Dátum: 2009. május 03. - 13:59:15 »
Kis segítség kellene irodai progi témakörben. Pontosabban annyi, hogy mivel belefáradtam az Office-szal való viaskodásba, tudni szeretném, hogy az OpenOffice-nak van-e valamiféle jelentősebb hátránya az MS Office-szal szemben? Mert olvasgatva az OO oldalát az már képes megnyitni a Word- és Excel-file-okat, és menteni is azokban úgy, hogy egy MSO-s gépen megnyitható legyen, de nem tudom, tényleg úgy műxik-e a kompatibilitás, ahogy azt ígérik, illetve hogy kezelésben nagyok-e a különbségek. (Ugyanis akkor itthon is ez lesz, és anyám biztos nem fog megtanulni egy tök más kezelésű programot...)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5839 Dátum: 2009. május 03. - 14:13:11 »
Uh, zozi, ez kemény lehetett...

gaby: amennyit én láttam belőle, teljesen ugyanaz a UI is. Picit mások az ikonok, de teljesen felismerhetőek. Ennyit tudtam leszűrni kb 1 óra OO használatból.