Szerző Téma: Marvel Box  (Megtekintve 125326 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Marvel Box
« Válasz #200 Dátum: 2017. január 12. - 16:50:00 »
Benne lesz a januári Marvel+-ban.

Halloween

• Rengető
  • *
« Válasz #201 Dátum: 2017. január 12. - 17:57:18 »
Ez tök jó ötlet! Régebben a Semic füzetek hátulján is volt ilyen színes táblázat!  :poklogo:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #202 Dátum: 2017. január 12. - 19:28:06 »
Azt régen tökre imádtam.  :D

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #203 Dátum: 2017. január 16. - 13:08:10 »
Pedig úgy reménykedtem a Messiah Complex-ben, de az ugye 13 füzetes. Bár ki tudja, lehet mindez elterelés? :).
Kár, hogy vékonyabb Box lesz. reménykedtem, hogy azért a legalább 12 mindegyikben meglesz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #204 Dátum: 2017. január 16. - 13:21:31 »
Butaság lenne azzal korlátozni a tartalmat, hogy csak 12 részesek mehetnek bele. Lesz hosszabb, lesz rövidebb.  ;)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #205 Dátum: 2017. január 16. - 14:08:34 »
Az tényleg butaság lenne megszabni, hogy pont 12 rész legyen benne. Én csak azt mondtam, hogy reménykedtem benne, hogy legalább 12 lesz minden Box-ban. Már csak azért se, hogy ne nézzen ki furán a vékonyabb díszdoboz :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #206 Dátum: 2017. január 16. - 15:23:08 »
Na de akkor a vastagabb is fura lesz.  :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #207 Dátum: 2017. január 22. - 19:47:58 »
És az óriási istenkáromlás lenne, ha esetleg úgy alakítanánk a Box-okat, hogy fele új, fele pedig klasszikus történet legyen, most pl. lehetne egy új X-Men és benne klasszikus is. Vagy ha éppen fele nem, legalább bónuszként egy füzet?
Ezt meglehetne oldani szinte bármely marvel figurával ha boxot kapnának.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #208 Dátum: 2017. január 22. - 20:30:47 »
A Marvel csinál pár ilyet, de őszintén szólva extrém furán néznek ki. Avengersből adtak ki pl. egy Vibranium Editiont, amiben lefednek vagy 55 évet majdnem véletlenszerűen válogatva, és eléggé… szokatlan, ahogy egy kiadványban szerepel az eredeti négyszínnyomásos rajz és a digitális nyomdába szánt hiperrealista. Ez egy-két esetben elmegy, amikor jóformán egy történetsémára mutatnak variációkat vagy mondjuk egy alkotó pályafutásából szemezgetnek, de az ilyen nagyvegyesek fogadtatása sokszor felemás, mert maga a kiadvány se tudja, hogy akkor most ki a fenének is akar szólni.

balogh44

• Thanos
« Válasz #209 Dátum: 2017. január 22. - 20:49:02 »
Lényegében szólhatna a Marvel Box minden hazai Marvel rajongónak, nem csak az új dolgokat kedvelőknek. Giant Size X-Men 1. pl., vagy Megtorlónál a The Punisher War Journal vol. 1.-ből valami, stb...
Így mindenki kapna valamit.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #210 Dátum: 2017. január 22. - 21:16:44 »
Majdnem biztos, hogy nem. A Box nem válogatás, hanem egy nagyobb sztori.

balogh44

• Thanos
« Válasz #211 Dátum: 2017. január 22. - 21:50:31 »
Az odáig rendben van, de az első box is két különböző történetet mutatott be. Plusz, ha a box már amúgy is egy karakterre vagy csoportra koncentrál, nem hiszem el, hogy egy klasszikus rész ne férne meg a boxban.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #212 Dátum: 2017. január 22. - 22:22:05 »
Soha nem adod fel, ugye?  :roll:

balogh44

• Thanos
« Válasz #213 Dátum: 2017. január 22. - 22:30:44 »
Előbb-utóbb sajna de, ez volt az utolsó. Sajna úgy látom a kiadó hajthatatlan, ez volt az utolsó lehetőség nyitni a klasszikusok felé is, szvsz. :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #214 Dátum: 2017. január 22. - 23:10:55 »
A "kiadó hajthatatlan" részről beszélgessünk kicsit. Amikor valaki még a k.neten megírta, hogy a Mutánsvilág milyen jó, és de jó lenne, ha kiadnám, elolvastam, megtetszett és kiadtuk. Amikor a Marvel+ egy éve ment, sokan szóltak, hogy jó lenne bele X-Men, azóta non-stop van benne. Amikor felmerült, hogy a PPP-ben lehetne Lee-Romita is, lett benne. Amikor azt vetették fel, hogy a PPP lehetne vastagabb is, ha már úgyis gyűjtők veszik, vastagabb lett. Amikor a tavalyi felmérésen kiderült, hogy az Old Man Logan a legnépszerűbb, két hónap és megjelenik. Amikor szó volt róla, hogy legyenek a kiadványokhoz díszdobozok, lettek. Amikor jó sokan írtak, hogy a Polgárháborúból kéne újranyomás, annak ellenére is lesz, hogy az újranyomás már kiderült, hogy nem éri meg a kiadónak. Nem folytatom.
Szóval szerintem maradjunk annyiban kedves András, hogy nem a kiadó hajthatatlan, hanem a kiadó nem hajlandó mindent úgy csinálni, ahogy te azt megálmodod. Kiegyezünk ebben?

Beszélgessünk az "utolsó lehetőség nyitni a klasszikusok felé" részről. Már az első évben megjelent a PPP, mint teljesen különálló klasszikus sorozat. Ezt megfejelve a különszámai, aminél klasszikusabbat te sem tudsz mondani. Azóta lement a Marvel+-ban a teljes Végtelen Hatalom, Végtelen Háború és egy 4 részes Warlock-sztori és a Hulk klasszikusoknak is totál saját sorozata van. Klasszikus a Csodák kora is, a Kraven utolsó vadászata, a Jean DeWolff halála, a Vadász lelke, az Új Marvel Extra...
Itt már nem is tudom, mit írjak. Ahogy előttem írta már valaki pár hónapja/éve: a Kingpin kiadó nem a te személyes kívánságlistádat követi, és még csak nem is az enyémet. Ha ezt nem tudod elfogadni, élményekben sokkal szegényebb leszel.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #215 Dátum: 2017. január 22. - 23:11:50 »
Én úgy vélem, mindig is nyitott volt. Ezért van a PPP és a HiPó különszámok, a Hulk stb.

Szerk.: kaine megelőzött. :)
« Utoljára szerkesztve: 2017. január 22. - 23:13:53 írta Psycho »

balogh44

• Thanos
« Válasz #216 Dátum: 2017. január 22. - 23:23:02 »
Nem akartalak felhúzni, ez távol áll tőlem, szerintem tudod rólam hogy nem vagyok olyan.
(Basszus kiírtad a keresztnevem??? ;D )
Persze hogy örülök Pókember klasszikus történeteinek (amúgy a Lee-Ditko régebbi, van ott is pár jó kis sztori ;) ) de nem csak belőle áll a Marvel univerzum. És én csak egy füzetet gondoltam megemlíteni, klasszikus történettel a boxban. Amúgy a 90-es évek az a 90-es évek a klasszikus nálam spec. nem ott kezdődik. Igazából engem az új történetek aránya zavar csak picit, hogy abból szemmel láthatóan több jön ki. De ha ez is túl sok megértem, és elfogadom, max valóbban szegényebb leszek.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #217 Dátum: 2017. január 22. - 23:58:43 »
Én is jobban szeretek mindent nyomtatott formában olvasni, viszont mikor nincs kapacitása mindent kiadni magyar nyelven, így marad az utánaolvasás a homályosabb dolgoknak vagy klasszikusoknak. Rengeteg cikket és wiki-t olvastam már a Marvel Univerzumról, amely bővítette a tudástáram és lineárisan átlátom a 616-os világot, még így is van mit felfedeznem benne bőven (mivel nem akarok mindent elspoilerzni magamnak, olykor egy-egy erősebb utalásba belefutok), segítenek a Kingpin kiadványok hónapról hónapra újabb élményt nyújtva. ;)  :kingpin: Míg DC-ről mai napig nem vagyok annyira képben (talán nem véletlenül).

venom75

• Pókfej
« Válasz #218 Dátum: 2017. január 23. - 13:02:26 »
kaine....jó volt a hozzászólásod, ez már kellett !!!  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #219 Dátum: 2017. január 23. - 14:09:18 »
Mi, mi kellett kedves venom75?