Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 977698 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #2680 Dátum: 2010. december 24. - 15:26:09 »
For Doki és BuB:
Ma megostromoltunk egy Cylon Báziscsillagot. És ami velem történt az beszarás. Két perc után szétlőttek és ahelyett, hogy a karim a legközelebbi humán bázison feléledt volna, a Báziscsillagra kerültem. Ott a Capricai Hatos felajánlotta az átállást. Mondom magamnak ez még úgyis csak a zárt béta. A nyílt béta kezdetén úgy is minden addigi eredményem törlődne, hát oké, miért is ne. Erre jött egy vidi, amiben a humán karakteremet darabokra tépik mint Mari a véres rongyot, és a szerveit beletették egy géptestbe. Új nevet választhattam és újraalkothattam a karakteremet
Doki, mennyire mondtad komolyan, hogy cylon párti akarsz lenni a játékban?
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 29. - 19:43:28 írta Ben Reilly »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2681 Dátum: 2010. december 24. - 15:37:28 »
Hehe, ezt a videójátékkal egybekötött szobabringát kipróbálnám egyszer. :hehe: Bár úgy lenne a legizgibb, ha a ps2-es X, kör, négyzet, háromszög gombokat is rátennék, és menet közben lehetne hentelni a téged üldöző biciklis/gördeszkás zombikat meg egyéb szörnyeket...  :lol: ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2682 Dátum: 2010. december 24. - 15:38:24 »
Ben: teljesen komolyan gondoltam! ;) Amint lesz egy kis időm a karácsonyi hajtás mellet végre játszani... :brow:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2683 Dátum: 2010. december 24. - 15:49:36 »
Ben:
Hehe, jónak tűnik, gondolom jól meglepődtél akkor:D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2684 Dátum: 2010. december 24. - 15:52:17 »
Nem kicsit. De ha elkezdődik a rendes játék a humán oldalnál maradok. Így legalább szétlőhetem Dokit.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2685 Dátum: 2010. december 24. - 15:56:29 »
És ezért nagyon-nagyon fogunk irigyelni téged. :hehe: ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2686 Dátum: 2010. december 24. - 16:26:25 »
Na megállj csak, Ben. Majd szétkaplak én téged egy nehéz-raiderrel... :brow:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2687 Dátum: 2010. december 24. - 16:46:13 »
Hogy oda ne tipegjek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2688 Dátum: 2010. december 25. - 15:21:27 »
Hehe, ezt a videójátékkal egybekötött szobabringát kipróbálnám egyszer. :hehe: Bár úgy lenne a legizgibb, ha a ps2-es X, kör, négyzet, háromszög gombokat is rátennék, és menet közben lehetne hentelni a téged üldöző biciklis/gördeszkás zombikat meg egyéb szörnyeket...  :lol: ;D
Nyomhatnád akkor vele a Ghost Ridert.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2689 Dátum: 2010. december 29. - 15:03:14 »
A Back To The Future játék első részét próbáltátok már? Én most kölcsönzöm.

-----------------

Gyerekek ez valami kib**szott jó. Az átvezető videók simán megállnák a helyüket önálló filmként is. Nagyon király.
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 29. - 15:29:07 írta Ben Reilly »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2690 Dátum: 2010. december 29. - 17:08:08 »
A Back To The Future játék első részét próbáltátok már? Én most kölcsönzöm.
Honnan? :o
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2691 Dátum: 2010. december 29. - 17:25:09 »
Internet. A játék öt részes. Az első rész már elérhető. És nagyon jó. Point and click ahogy vártuk, de rendkívül hangulatos és szórakoztató. A történet is nagyon jól sikerült. Már bő másfél órája játszom vele.  :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #2692 Dátum: 2010. december 29. - 17:28:32 »
Remélem érted Mero ;)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2693 Dátum: 2010. december 29. - 18:21:30 »
Biza,értem én 8)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #2694 Dátum: 2010. december 29. - 19:41:02 »
Azt hittem ez konzolos lesz... :o
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2695 Dátum: 2010. december 29. - 20:16:17 »
Is. És majd.
A Telltale Games cuccai a Telltale engine-t használják, ami alapjáraton PC-re van fejlesztve és az is az elsődleges piacuk (régebben Steam, mostanában nem tudom, hogy terjesztik, talán direktben). A banda egy csapat régi ex-LucasArts-os fejlesztő, akik kalandjátékokra vannak specializálva, és leginkább a hozzájuk hasonló nosztalgiázó PC-seket tartják szem előtt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2696 Dátum: 2010. december 29. - 20:19:51 »
Én ennek annyira nem is örülök, mivel nagyon nem ezt a tábort erősítem.
Sajnos ugrott a vidám kocsikázás.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2697 Dátum: 2010. december 29. - 21:09:52 »
Hát az abszolút. Most játszottam ki a játékot. A történet a 3. rész után játszódik.
1986-ot írunk és Brown egész vagyonát a bank elárverezi, mert Emmett eltűnt, az adósságai felhalmozódtak stb. Marty megtalálja Brown feljegyzéseit, majd röviddel ezután Brown háza előtt megjelenik az időgép. A doki sehol, csak a jó öreg Einstein kutya figyel az ülésen. A kocsi egy vészprotokol miatt ugrott vissza a jelenbe amit Brown előre beállított. De hogy lehet itt a kocsi amikor a 3. részben elpusztult? Nos ez a kocsi egy párhuzamos valóságból származik. Amikor a 2. részben a kocsit eltalálta egy villámcsapás, duplikálódott és ez a duplika jött Marty-ért. Marty érzi hogy Doki bajban van az időben, de fogalma sincs hol keresse. A kocsiban van egy nyom amin elindulhat, és így sikerül egy időpontot belőnie ahová el kell utaznia. 1931. Marty itt megtalálja a Dokit, akkor gyújtogatásért letartoztattak. Marty csak úgy mentheti meg Brownt ha összefog a Doki 17 éves fiatal énjével aki bírósági küldöncként dolgozik. Nem kis versenyfutás kezdődik Doki életéért amit Biff egyik őse, Kid Tannen a helyi gengszterfőnök akar kioltani. Az első epizód a Doki kiszabadításával ér véget, de ezzel valami olyan dolgot indítanak el ami megbonthatja a tér-időt. Ja és elpusztíthatja az univerzumot.  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #2698 Dátum: 2010. december 30. - 10:36:23 »
de ezzel valami olyan dolgot indítanak el ami megbonthatja a tér-időt. Ja és elpusztíthatja az univerzumot.  ;D
Ez csak a szokásos rizikó. ;D
Az az igazság, hogy a történet részletei érdekelnek annyira, hogy még az annyira utált point-and-click stílust is elviseljem miattuk. :-[

Todd

• Pókfej
« Válasz #2699 Dátum: 2010. december 30. - 19:23:36 »
Hát az abszolút.
Hát akkor azt majd a Grand Turismo 5-ben bepótolom.

A sztori mindenesetre jópofának hangzik.