Ha már így előkerült a CsodaPók topikban az Ultimate Spider-man játék, akkor beszállok a beszélgetésbe. Bár voltak előítéleteim, mert én
rühellem nem szeretem az Ultimate univerzumot, azért vetettem rá egy pillantást. És mit ne mondjak, kellemeset csalódtam. Azok közül, amikkel játszottam, ez volt az első játék, ahol élvezhetően valósították meg a hálóhintázást, jó érzés volt így beutazni New Yorkot. A közönséges bűnözők elleni harcok túl könnyűre sikeredtek, de ez így is van rendjén. A szuperbűnözők azért néha már megizzasztottak, nem feltétlenül azért, mert túl ügyesnek kell lenni a legyőzésükhöz, hanem mert rá kell jönni, hogy épp milyen elborult ötletre van szükség.
Pozitívumok: hálóhintázás

, véletlen történések a térképen, képregényszerűség (ez zsenális).
Negatívumok: a konzolos átiratokat
is rühellem sem szeretem, sose használják ki a PC-ben rejlő lehetőségeket. Lineáris történet, ami ráadásul jó rövid. A játék túl könnyű, a karakterekkel való interakció teljesen hiánya (legalább valami Oblivion-szerű feleletválasztós hülyeség jó lett volna). Ultimate.
Egyszer jó volt kipróbálni, talán még párszor előveszem a hálóhintázás miatt. 6/10