Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 982135 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Videojátékok
« Válasz #220 Dátum: 2008. január 16. - 00:42:25 »
Jó, hát a műsor az most mellékes.  :D Szerintem is ökörség. A számláló nekem ott van a videó alatt...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #221 Dátum: 2008. január 16. - 00:49:54 »
Milyen player játsza le neked automatikusan?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #222 Dátum: 2008. január 16. - 00:54:52 »
Meg nem mondanám... honnan lehet ezt tudni?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #223 Dátum: 2008. január 16. - 08:36:26 »
Például amikor megnyitod, az asztalon csak kiírja az ikonja mellé az ablakba. ;) De a feladatkezelőből is kitudod lesni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #224 Dátum: 2008. január 16. - 09:36:30 »
Akkor azért legyünk már pontosak  ;D.
0,44 Theme Of Laura (Reprise)  , 1,10 Theme Of Laura , 4,10 Promise (Reprise).
Mindegyik a Silent Hill 2-ből, a Theme Of Laura (Reprise) amúgy már volt egyszer egy másik riport alatt is, akkor azt hittem, hogy csak a véletlen műve, átollózták a filmből, vagy ilyesmi, de mostmár tuti, hogy valaki időnként szándékosan SH számokat vág be.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #225 Dátum: 2008. január 17. - 00:57:05 »
MOst már nem tudom megmondani, milyen progi játssza le, mert jelenleg még nincs videónézegetőm a gépen.  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #226 Dátum: 2008. január 17. - 12:44:39 »
kaine: PS3-mal kapcsolatban: a 60G-s viszi a ps2 játékok NAGY RÉSZÉT. Van benne memóriakártya olvasó, memory stickhez és több általánosan használt memóriakártyához, amiket pl fényképezőkben használnak. A PS/PS2 memóriakártyához lehet valamilyen adaptert venni és akkor át tudod másolni a mentéseket.
Még annyit, hogy ha 60-ast szeretnél, akkor siess, mert már kivonták a forgalomból. :-\ A Westendben az 576-ban pár napja kb 5 darab volt, a többi helyről nem tudok. 132-ért árulták, 2 irányítóval és 2 (amúgy iszonyú rossz) játékkal. Jó konzol lesz ez, csak még jó játékok kellenek hozzá...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #227 Dátum: 2008. január 17. - 14:24:36 »
Hallottam arról, hogy ki akarják vonni a forgalomból, de ez annyit jelent, hogy egyáltalán nem gyártják majd, vagy csak nálunk nem lesz kapható a 60-as? Mert egyelőre a 130 kicsit soknak tűnik érte, szívesen várnék, amíg olcsóbb lesz... viszont nem szeretnék venni egy Ps2-t és 3-at is, hogy mindennel tudjak játszani.  :headscratch:

Ju

• Pókfej
« Válasz #228 Dátum: 2008. január 18. - 14:08:46 »
Én úgy tudom, hogy egyáltalán nem gyártják majd... de azért utánanézek, hogy biztosra tudjam mondani. (azért ez a Sonytól elég rossz húzás lenne, és nem tudom elképzelni, mi érné meg benne nekik...)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #229 Dátum: 2008. január 18. - 15:53:43 »
Már az röhejes, hogy a 40-es nem játssza le a régieket. Miért? Mire volt ez jó?  :roll:

--

Ma jöttek meg a hivatalos albumok 4 játékhoz is! Eddig volt 4 ilyenem (a Silent Hill 1-4-hez), most rendeltem egy Silent Hill Originst, egy Haunting Groundot, egy Resident Evil 4-et és egy Giod of Wart. Baromi jók ezek a cuccok. :D A Resi 4 annyira tetszett, belenézve, hogy ma este már fogok is vele játszani újra! :D A God of Wart pedig eladom a börzén, az annyira nem jött be, bár elég színvonalas, szkeccsekkel, mindennel 256 oldalas, fényes lapon, album méretben. :O
« Utoljára szerkesztve: 2008. január 18. - 15:56:25 írta kaine »

Ju

• Pókfej
« Válasz #230 Dátum: 2008. január 21. - 11:36:40 »
Szerintem is röhejes... Nem értem, mit akar ezzel a Sony. Attól még nem lesz olcsóbb, hogy kivesznek pár csatlakozót meg egy szoftvert, mert kb ennyi a különbség. :-\

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #231 Dátum: 2008. január 21. - 13:18:03 »
Most az xbox 360-as elég szépen elgyepálta a Sonyt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #232 Dátum: 2008. február 02. - 18:00:13 »
Ha már így előkerült a CsodaPók topikban az Ultimate Spider-man játék, akkor beszállok a beszélgetésbe. Bár voltak előítéleteim, mert én rühellem nem szeretem az Ultimate univerzumot, azért vetettem rá egy pillantást. És mit ne mondjak, kellemeset csalódtam. Azok közül, amikkel játszottam, ez volt az első játék, ahol élvezhetően valósították meg a hálóhintázást, jó érzés volt így beutazni New Yorkot. A közönséges bűnözők elleni harcok túl könnyűre sikeredtek, de ez így is van rendjén. A szuperbűnözők azért néha már megizzasztottak, nem feltétlenül azért, mert túl ügyesnek kell lenni a legyőzésükhöz, hanem mert rá kell jönni, hogy épp milyen elborult ötletre van szükség.
Pozitívumok: hálóhintázás :spidey:, véletlen történések a térképen, képregényszerűség (ez zsenális).
Negatívumok: a konzolos átiratokat is rühellem sem szeretem, sose használják ki a PC-ben rejlő lehetőségeket. Lineáris történet, ami ráadásul jó rövid. A játék túl könnyű, a karakterekkel való interakció teljesen hiánya (legalább valami Oblivion-szerű feleletválasztós hülyeség jó lett volna). Ultimate.

Egyszer jó volt kipróbálni, talán még párszor előveszem a hálóhintázás miatt. 6/10
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #233 Dátum: 2008. február 03. - 09:38:58 »
Én nagyon szeretem az Ultimate Spider-man játékot, többször is játszottam vele. Még úgy is tudtam élvezni, hogy angol-hiány miatt nem teljesen értettem (pl ez az életelszívás, amit az előbb magyaráztak, nagyon köszönöm :D), de így is jó volt. A hálóhinta tényleg jól meg volt oldva, a küldetések is jók. Az egyetlen bajom csak az, hogy szerintem nagyon rövid volt, még eljátszottam volna vele pár napot.

Ju

• Pókfej
« Válasz #234 Dátum: 2008. február 04. - 14:05:37 »
Most az xbox 360-as elég szépen elgyepálta a Sonyt.
Azért nem teljesen. :) Más stratégiát követ a Microsoft és a Sony. Az X360 most tarol, de a ps3-ban olyan hardver van, amit berakhatsz házimozinak is. És ott vannak már a blu-ray filmek, amikhez ugye kell blu-ray lejátszó. És ha veszel lejátszót, annyi erővel vehetsz ps3-mat is. ;) Szóval szerintem hosszabb távon sikeres lesz a ps3.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #235 Dátum: 2008. február 05. - 19:38:59 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #236 Dátum: 2008. február 09. - 22:56:25 »
A legjobb hír nekem játékfronton: májusban kiadják a Silent Hill Originst PS2-re is!  :oh: Már elég régóta vártam erre a hírre!  :D :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #237 Dátum: 2008. február 15. - 19:45:29 »
A legjobb hír nekem játékfronton: májusban kiadják a Silent Hill Originst PS2-re is!  :oh: Már elég régóta vártam erre a hírre!  :D :D
Király! Akkor le is .... öhm... szóval értitek. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #238 Dátum: 2008. február 15. - 22:36:30 »
Magadhoz veszed a játékot. :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #239 Dátum: 2008. február 15. - 23:17:12 »
Ez tetszik! Mostantól ezt fogom használni. ;)