Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 977002 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Videojátékok
« Válasz #2980 Dátum: 2011. március 20. - 22:50:06 »
Van köze hozzá, mert az ötödik rész közvetlen felvezetése, és igyekszik utalgatni a negyedikre, sőt, az első füzetnél még a WildStorm próbálta is reklámozni játékos körökben és úgy tűnt, a Capcom maga szolgáltatott infót nekik a pontosság végett (gondolom nem akartak megint olyan marhaságokat látni, mint az RE-antológiában, ahol már olyan eszement dolgokat találtak ki, amit csak egy amerikai tud nagy konspirációgyártós unalmában), de aztán a roppant gyenge fogadtatás után nem erőltették.
Amúgy nincs mit mesélni róla, egyszerűen rosszul van megírva. Rossz a dramaturgia, erőltetettek és élettelenek a párbeszédek, a rajzok közepesek vagy teljesen jellegtelenek, és a sztorivezetés kifejezetten unalmas. Olyan, mint amikor egy író frissen próbálkozik más műfajból a képregényírással és azt hiszi, ez a médium is olyan, mint amit megszokott. A sztori vége nem tudom, milyen, én a felénél végleg feladtam, de addig arról szólt, hogy megérkezünk, jönnek a zombik, lövöldözünk, pihenünk, jönnek a zombik, lövöldözünk, mellékszálban meg klisés jelenetekkel próbálnak feszültséget kelteni, hogy most hű, folyik valami a háttérben, de ki nem mondjuk, mi, mert olyan rafkósak vagyunk, hogy magánbeszélgetésben is virágnyelven kertelünk. Egyszerűen az erőlködés ellenére is unalmas.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2981 Dátum: 2011. március 20. - 22:55:16 »
Hát köszi. Sajnálom nagyon.  :(
Az antológia miben jelent meg?
A magyarul is megjelent regények nekem bejöttek. Utána kezdtem el játszani a RE 2-vel először. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2982 Dátum: 2011. március 20. - 22:59:43 »
Az antológia füzetekben. Resident Evil Magazine volt a neve. Öt számot ért meg talán, állítólag a tavaly megjelent Fire & Ice tpb-be bónuszként belerakták azokat is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2983 Dátum: 2011. március 21. - 15:52:46 »
A magyarul is megjelent regények nekem bejöttek. Utána kezdtem el játszani a RE 2-vel először. :)
Mert Stephany Perry egy frankó író.
Alient is csak tőle vagy a faterjától érdemes olvasni (meg esetleg a Foster féle filmregények).
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 21. - 17:59:56 írta Todd »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2984 Dátum: 2011. március 21. - 17:55:49 »
talgaby: Félreértés ne essék, minden további nélkül elhiszem, hogy ez a képregény ilyen, mivel nem olvastam és nem is szándékozom....DE... szinte mindig, mindenhova nagyjából ilyen szintű dolgot írsz, a HZS-s hírekbe, ajánlóba, kritikába stb... :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2985 Dátum: 2011. március 22. - 09:21:13 »
Mert az igazán jó dolgokkal már végeztem, a simán csak élvezhetőekről meg nem nagyon éri meg írni, inkább azokat veszem elő, amiknél úgy érzem, csak jót teszek azzal, ha lebeszélek a megtekintésükről embereket. De előfordul, hogy dicsérek is, mint nemrég az Utenát ezen a fórumon és a Kneten. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2986 Dátum: 2011. március 22. - 09:36:11 »
Egyébként én is sokszor hasonlóan vagyok vele.
Ha valamivel/valakivel egyetértek, annak nem látom sok értelmét, hogy leírjam, de ha nem, akkor azt kifejtem.
És erre mindenkinek az marad meg, hogy én milyen egy alak vagyok, hogy soha semmi sem tetszik nekem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2987 Dátum: 2011. március 22. - 15:25:10 »
Ja, én pont fordítva csinálom. Szívesebben osztok meg élményeket másokkal, mint kínlódásokat. Így meg úgy tűnik, hogy nekem minden tetszik. :) Mindenesetre egy dologgal nem lehet vitatkozni: sokkal jobban esik pozitív élményekről írni hosszan, mint negatívokról.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2988 Dátum: 2011. március 22. - 15:54:39 »
Legfeljebb neked. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2989 Dátum: 2011. március 23. - 20:38:41 »
Én is hasonlóan működök.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2990 Dátum: 2011. március 23. - 21:50:26 »
A 3. kép:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2991 Dátum: 2011. március 24. - 08:22:00 »
Végre látni egészben a kiscsajt.
A gumicsizma & miniszoknya kombót azért nem merték bevállalni.
De öszességében klasszúl néz ki.
Az is öröm, hogy nem egy kék háttér elött flangál.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2992 Dátum: 2011. március 24. - 08:39:22 »
Honnan tudod? Simán belerakhatták egy állóképbe a hátteret. :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2993 Dátum: 2011. március 26. - 14:10:03 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #2994 Dátum: 2011. március 26. - 14:37:04 »
Akkor ez most olyan lesz, mint az Outbreak, és az Umbrella Chronicles szerelemgyereke.
Kiváncsi vagyok mi fog kisülni belőle, de majd ezt se szabad megvenni premierkor.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2995 Dátum: 2011. március 26. - 14:52:41 »
de majd ezt se szabad megvenni premierkor.
Mint ahogyan egyiket se ajánlott.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #2996 Dátum: 2011. március 26. - 14:55:14 »
Bizony, mert a capcom egy mocskos pénzéhes banda, és ha sikeres egy címűk, hótziher, hogy max fél-egy éven belül jön egy bővitett kiadás.
És ez annyiban szemétség, hogy előre megvágják több ponton a játékaikat, hogy aztán külön bövítményként megjelenhessen az, ami valójában már az eredeti verzión is fennt volt.
Jó példa rá legutóbb a marvel VS Capcom 3, ahol vannak olyan letölthető DLC-k, amik valójában csak egy kódot töltessz le, ami megnyit egy új karaktert a lemezről.
De annó már a devil may cry 3-nál is sütöttek el hasonlót.
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 26. - 15:00:07 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2997 Dátum: 2011. március 26. - 15:48:59 »
Ez mit jelent?
A széria rajongói dőzsölhetnek idén, jön még két HD újrakeverés, két 3DS-es cím plusz még ez is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2998 Dátum: 2011. március 26. - 15:58:55 »
Na jó amlítek még egy példát.
A Devil may cry 3-ban van egy pálya, ahol a játék két főszereplője együtt harcol a főboss ellen, és ilyenkor ha lenyomod a 2-es vezérlőn a start gombot, akkor te tudod irányítani a másik főhőst, amúgy meg az egész játékban nem.
Na egy évre rá kijött egy Special Edition, aminek a legnagyobb újítása az volt, hogy ezt a figurát a teljes játékban használhattad játszható karakterként.
Mi következik ebből, az, hogy már a sima verzióban is megvolt ő mint játszható karakter, hiszen ott akkor játszhattál vele, és én az egész játék alatt azt hittem, hogy ha maid letolom a gammát legnehezz fokozaton, akkor ő megnyílik extra karakternek, de nem.
A capcom várt egy évet, hogy ezért a fanok vegyék meg még egyszer a játékot.

Akkor ott van most a Marvel VS Capcom 3. A játékhoz van 4 letölthető karakter, de a poén az, hogy ha letöltöd darabját 10 dolcsiért, akkor a lemezről telepíti fel ezeket, és nem a netröl tölti le. vagyis alapból ott vannak a lemezen, de csak akkor nyithatod meg őket, ha perkálsz külön.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2999 Dátum: 2011. március 27. - 11:45:35 »
Azért ezt most kicsit úgy adod elő, mintha a Capcomnál ez újdonság lenne. Az Street Fighter 2 Super Special Turbo Mega X4 óa egyértelmű, hogy a legkapzsibb japán kiadó, ám attól még iszonyatos érzékkel tudják kitalálni, mit kell kiadni, és abból is mit kell Nyugatra küldeni.