Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 976957 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #3140 Dátum: 2011. június 03. - 13:15:20 »
Tény, hogy a legutóbbi részben a férfiszemnek látvánnyosabb dekoltázzsal rendelkezett.

De szerintem ő még mindig messze van az igazán csöcscentrikus japó játékoktól.

Tényleg nálad ki lenne a top 5 legszexibb videojáték csaj.
Ju-tól meg jöhetne ugyanez pasiban. ;D
Az én listám:
5: Trish (Devil May Cry széria)

4: Heather (Silent Hill 3)

3: Madison (Heavy rain)

2: Eva (Metal Gear Solid 3)

1: Lara croft (Tomb raider széria)
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 03. - 13:34:05 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #3141 Dátum: 2011. június 03. - 14:07:53 »
Hmhmh, mondanám egyből ide valamelyik 5 Doa-s csajt ;D, de nem játszottam Doával sajnos, francos Box... :roll:
Amúgy nem sok csajos cuccal nyomultam... de:
5. Kitana

4. talán Anna Williams (tekken)

3. heavanly sworddal nem játszottam, csak a demo van meg, de ott a csaj sztem egész jó volt, sőt....

2. és igaz ő nem játszható karakter, de Faraht nagyon bírtam az utsó Pop-ban,(kár hogy az lett a leggenygébb... :'()

1. és az első természetesen Lara ;D
Ennek az újnak, az arca nagyon tetszik amúgy, sokkal szebb mint az eddigiek, és nem csak azért, mert javult a grafika ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3142 Dátum: 2011. június 03. - 14:39:53 »
Én ezt várom naaaagyooonnn... :oh: :oh: Már 12 éve  :stupid: de végre itt van! F**k Yeah ! :violent:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3143 Dátum: 2011. június 03. - 14:46:08 »
Még nincs itt. :) Ezzel a játékkal kapcsolatban majd akkor lehet elhinni, hogy most végül elkészül, ha már a kezében tartja az ember.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ju

• Pókfej
« Válasz #3144 Dátum: 2011. június 03. - 14:49:24 »
Ju-tól meg jöhetne ugyanez pasiban. ;D
Na ez jó kérdés... a videojáték szereplőket nem igazán szoktam ilyen szemmel nézni. :) A Mass Effectes Kaidan lenne a lista tetején, utána meg helyezés és a teljesség igénye nélkül az Assassin's Creed-es Ezio, az Okami-ból Ushiwaka, FFXII-es Balthier és néhány pasi a Dynasty Warriors sorozatból (30+ karakterből nem szemezgetnék külön :D).

Mero

• Thanos
« Válasz #3145 Dátum: 2011. június 03. - 15:01:59 »
Még nincs itt. :) Ezzel a játékkal kapcsolatban majd akkor lehet elhinni, hogy most végül elkészül, ha már a kezében tartja az ember.
Van benne valami. :drying:
Kaine,Todd a kövi videóban biztos találtok kedvetekre valót. :brow:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3146 Dátum: 2011. június 03. - 20:59:19 »
Igen, a közepe állat volt, köszi!. :)

Idézet
Nálam ez a deszka, cici, mell csöcs, húbazzmeg skálán simán a mell-él van.
Van egy ilyen skála?  :lol: Akkor elárulom, hogy számomra a "mell" az igazán szép egy lánynál. Lara szerintem jó volt itt is, de még a külön linkelt képnél is. Ellenben Taki új verziója a Tekkenben (piros csaj) már kiábrándító kicsit.

Mindjárt keresek én is valami top 5-öt, bár elég kevés női szereplővel játszottam, úgyhogy biztosan nem főszereplők lesznek.

Nem találtam egyet se. :) Úgy látszik, nem igazán vagyok rákattanva a játéknőkre. :) Bár tetszik egyik-másik szereplő, de annyira nem, hogy kedvenc legyen. Talán a Tekkenből, Soul Caliburból lehetne valaki. 
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 03. - 22:20:03 írta kaine »

Raisu

• Traveller
« Válasz #3147 Dátum: 2011. június 03. - 23:09:35 »
Spider-Man: Edge of Time E3 trailer

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3148 Dátum: 2011. június 03. - 23:19:52 »
Póki jól néz ki nagyon. Van benne pár hatásvadász jelenet. Nem is tudtam hogy az Anti-Venom ilyen nagydarab.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3149 Dátum: 2011. június 05. - 11:25:24 »
Van egy ilyen skála?  :lol: Akkor elárulom, hogy számomra a "mell" az igazán szép egy lánynál. Lara szerintem jó volt itt is, de még a külön linkelt képnél is. Ellenben Taki új verziója a Tekkenben (piros csaj) már kiábrándító kicsit.
Ez a skála már régi poén, de jópofa. ;D
A nagy tulzások nekem sem tetszenek. pl. pont taki, aki már dinnyényi tőgyekkel ugrál, egyébként nem a tekkenben, hanem a soul caliburban.
Lara az utóbbi években sok komoly átalakláson ment keresztűl, és már jóval hitelesebb nő lett (mind megjelenésében, mind viselkedésében), mint a PS1-es időszakban.
Mindjárt keresek én is valami top 5-öt, bár elég kevés női szereplővel játszottam, úgyhogy biztosan nem főszereplők lesznek. :)
Ezek se mind főszereplők. És javarészük inkább a viselkedése miatt került fel a listára. Nem igazán csípem az ilyen abszurd írreális figurákat, akik egy száll börtangában mennek leölni a szörnyek hordáját (miközben a férfi főhős mellette talpig páncélban van).
Pedig azt hittem volna, hogy a listádon olyan figurák lesznek, mint mondjuk Maria az SH 2-ből, Ada a resiből, vagy Fiona a Hounted groundból.
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 05. - 11:54:12 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3150 Dátum: 2011. június 05. - 12:54:43 »
Igazából csak ezeket ismerem, de attól még nem tetszenek annyira nagyon.  :D
Fiona például kedves lány, de barátnőnek nem kéne.  ;D Mariának is megvannak a jó pillanatai, de neki is inkább a személyisége jó. Ha már arc, akkor Lisa Garland a Silent Hill 1-ből. Különben Lara egy-két játékban jól néz ki, de egyikkel sem játszottam, csak képen láttam.

Ja, a Tekkent és a Soul Blade/Caliburt mindig keverem, mert sokáig egyszerre játszottam mindkettővel.

Mero

• Thanos
« Válasz #3151 Dátum: 2011. június 05. - 17:06:01 »
Új trailer.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3152 Dátum: 2011. június 05. - 21:01:37 »
Most már lassan össze kéne számolni, hány, egymástól a jelek szerint független és egymás tevékenységeiről semmit se tudó, titkos Umbrella-osztagot küldtek Racoon Citybe az RE2 eseményeinek idejében. Lassan a teljes vállalati zsoldosseregről kiderül, hogy ott volt. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3153 Dátum: 2011. június 05. - 21:05:53 »
Az osztag nem független, hanem Hunk alá tartozik, így vélhetőleg tudott is arról, hogy mit csinált a csapat kissé bénább, és kevesebb kreativitással megáldott másik fele.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3154 Dátum: 2011. június 05. - 21:22:02 »
Nnn... ha Hunk alá tartoznának, akkor előre lehetne tudni, mi lesz velük a játék végén. Ahová Hunk megy, csak egyedül tér vissza belőle. 8) Meg hát ott voltak az RE3 zsoldoscsapatai, ők is meglehetősen függetlennek tűntek (egymástól is...). Plusz mintha a lövöldözős szériában (ami szintén ekkor játszódik Racoonben... komolyan, mekkora ez a város?) is felbukkannak umbrellások, nem?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3155 Dátum: 2011. június 05. - 22:36:23 »
Ez a trailer odab... Filmen is megnézném, annyira cool. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3156 Dátum: 2011. június 06. - 08:59:07 »
Nnn... ha Hunk alá tartoznának, akkor előre lehetne tudni, mi lesz velük a játék végén. Ahová Hunk megy, csak egyedül tér vissza belőle. 8)
Az tuti. ;D
De itt nem csak független csapatok voltak, de még független kísérleteket végző az Umbrellától eltávolodott őrült tudósok, meg a vírussal fertőződőtt pszichopata sorozatgyilkosok is (Outbreak 1-2). ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3157 Dátum: 2011. június 06. - 14:51:43 »
Milyen az az Outbreak 1-2? Már lassan csak az maradt ki a számomra elérhető RE játékok közül. A múltkor láttam a PeCsában őket 2000 ft-ért.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3158 Dátum: 2011. június 06. - 14:58:29 »
Nagyjából az a séma, mint a régi részek, csak mivel eredetileg Multiplayer játékra épűlt, így egy kicsit szopatós.
Arra gondolok, hogy a lényege az lenne, hogy csapatban játsza az ember, de már egy szerver sem elérhető erre, így csak egyedül játszhatsz, és a többi tagot a gép igen pocsék módon irányítja.
És pont emiatt nincs mentési lehetőség az egyes küldetések alatt (ezek nagyjából fél, egy óra alatt teljesíthetőek).

Todd

• Pókfej
« Válasz #3159 Dátum: 2011. június 07. - 21:03:55 »
Új Tomb raider tréler.