Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 976641 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #3240 Dátum: 2011. július 01. - 16:33:12 »
Ha jól emlékszem, ez úgy van megmagyarázva, hogy ez a penge is vörös, csak annyira sötét, hogy már feketének látszik, vagy valami ilyesmi, persze ettől még ez nem biztos, hogy okosabb magyarázat. :headscratch:
A fény alapú szinkeverés pont az ellentéte annak, amit mondjuk festékkel tudsz csinálni.
A legsötétebb szín, amit ki tud bocsájtani az, ha nem bocsájt ki semmit.
pl. egy projector esetében is a fekete szín a háttér alapszíne, attól sötétebb semmi sem lehet.
Épp ezért írtam, hogy ez cak úgy lenne lehetséges, ha a környezetből vonná el a fényt.
Ami viszont totál abszurd hülyeségnek tűnik. :headscratch:
Ez egyébként melyik könyvben(?!?) volt, csak mert ezt az "erőhasználó only" dolgot én is hülyeségnek érzem.
Az is, már amikor leírtam, akkor erős fenntartásokkal kezeltem, de azóta már rájöttem, hogy ez a totális baromság kategória.
Meg annyi SW könyvet olvastam, hogy meg nem mondanám már melyikben volt, főleg hogy akár még egy totál non canon magyar író fejéből is kipattanhatott (nem egy ilyen alkotás is megjelent, és gyerekként nyilván nem figyeltem rá, hogy mikor mivel van dolgom, csak faltam őket).
Minden tiszteletem az övék, mert rengeteg kedvencemet ők csinálták, de volt ez valaha másként?  ;D
Hát ez sajnos igaz, fene a pofájukat. :twisted:
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 01. - 17:09:05 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3241 Dátum: 2011. július 01. - 20:42:05 »
Ezt egyébként a világ legnagyobb szemétségének tartom a cégek részéről, főleg, amikor egy sorozat részeit különböző konzolokra szórják szét (pl. Resi, Tenchu sorozat). Azért nagyon elvakult rajongónak (és véleményem szerint hülye baleknak :) ) kell lenni ahhoz, hogy így vásárolgasson az ember.
Nos, mint minden, ez is viszonyítás kérdése. Bár a RE sorozatot nem szerettem még meg annyira, hogy minden részét levadásszam, legyen az bármilyen konzolon, de egy Silent Hill részért már erősen meggondolnám. Visszafelé gondolkodva pedig például DreamCast-em csak azért van, mert a House of the Dead 2 csak arra jelent meg, a DC ára mindössze 10.000 ft volt akkor, amikor én elkezdtem konzolozni, annyit meg nekem bőven megért az a játék.  ;)
Most a Game Cube használtan már 10-15 között kapható, éppen szemezek vele, mert két RE játék is van, ami csak arra jelent meg, vagyis 5-7 ezer forintot biztosan megérne darabja.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3242 Dátum: 2011. július 02. - 05:40:53 »
Gameplay

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3243 Dátum: 2011. július 02. - 12:02:27 »
Nos, mint minden, ez is viszonyítás kérdése.
Ebben így igazad van, de ugye nem akkor készülnek az exclusive játékok, amikor a konzolok ára már csak 10-15 e Ft. De gondolom, hogy frissen te sem vennéd meg az összes konzolt, ha szétszórnák rájuk az új Silent Hilleket és a konzolok darabja 90-120eFt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3244 Dátum: 2011. július 02. - 21:03:02 »
A Silent Hill Arcade gépet se vette meg. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3245 Dátum: 2011. július 02. - 21:21:29 »
Nem, a fene enné meg, pedig azzal baromi szívesen játszanék, basszus!  :D :piramis:
holloo: nyilván nem, persze. Csak a hajam tépném. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3246 Dátum: 2011. július 02. - 21:23:51 »
Én is, ha magyarországon lenne valahol, beváltatnék 100-asokba mondjuk egy tízezrest, és egy haverral (aki kellőképpen nagy fénypisztolyos geek) végigvinném egy nap alatt.
Jó buli lenne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3247 Dátum: 2011. július 02. - 21:48:34 »
Nem kéne hozzá 3 óránál több, szerintem. Legalábbis a House of the Dead 1-et nagyjából 2 óra alatt végigvittem (pontosabban majdnem végig, mert a végső bossnál elfogytak a százasaim, gondolhatod, mennyire anyáztam  ;D), a második rész meg megvan otthon, azt már jó fél óra alatt lenyomom. Nem gondolnám, hogy a SH arcade sokkal hosszabb lenne. Van valamelyik plázában HotD 4, különben (a 3 nagyon gyenge, az is megvan). A 4 baromi jó, sorozatlövővel nyomjuk, állat sok zombi jön, Londonban már játszottam vele (Michoval közösen) évekkel ezelőtt. Tarthatnánk ott a kövi Marvel Klubot, és kipróbálhatnánk. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3248 Dátum: 2011. július 02. - 21:57:16 »
Én benne vagyok.
Igen ezeknek a játékoknak nagyjából 2-3 óra a max végigviteli ideje, aztán ha az ember begyakorolta, simán megy fél óra alatt is.
Én javarészt PS2-n toltam fénypisztollyal játékokat (így olcsóbb volt), pl. a Time crisis 2-t, meg a resident Evil aead Eye-t (vagy mi volt annak a hajós gammának a címe :headscratch:), és Survivor 2-t, azok se nyujtottak túlzottan több szórakozást.
Multkor a csodák palotájába voltunk Múzeumok éjszakáján, és ott is simán löttem (második körben, mert a stukker félrehordott) egy max pontszámos eedményt a fénystukkerral (ott lesett mindenki, mint borjú az új kapura).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3249 Dátum: 2011. július 02. - 22:13:19 »
Oké, megdumáltuk. A kövi MK helyszínét is. :)
A Time Crisis nagyon rossz, mert nem lehet menteni benne, nincs továbbjátszás (PSX-en), vagyis még sosem jutottam a végéig. :) Ráadásul a 2. részben van egy fickó, akit sehogy sem érzékel a pisztoly, akkor se, ha közvetlenül a képernyő elé teszem. Akkor pillanatállj, pisztoly ki, kontroller be, célkereszt a palira, X gomb, pillanatállj, kontroller ki, pisztoly be - marha unalmas tud lenni. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3250 Dátum: 2011. július 02. - 22:16:28 »
Villanykörtével se működött? Mert akkor vicces bug. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3251 Dátum: 2011. július 02. - 22:19:51 »
Én nem találkoztam benne ugyanezzel a hibával szerencsére.
habár mi a legtöbbször úgy játszottuk, hogy egyikünk pisztollyal, a másik meg vezérlővel.
mentés meg a legtöbb arcade pisztolyos játékban nincs, elvégre a játékteremben se tudsz menteni, a Resi survivorokban sem volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3252 Dátum: 2011. július 03. - 13:42:13 »
Ja, én mindig egyedül játszottam. Ja, de a játéktermekben bedobsz egy érmét, és mehetsz tovább.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3253 Dátum: 2011. július 03. - 13:54:45 »
Még az hiányozna, hogy itthon is azt kelljen. :lol:

Ju

• Pókfej
« Válasz #3254 Dátum: 2011. július 04. - 10:20:19 »
Multkor a csodák palotájába voltunk Múzeumok éjszakáján, és ott is simán löttem (második körben, mert a stukker félrehordott) egy max pontszámos eedményt a fénystukkerral (ott lesett mindenki, mint borjú az új kapura).
Erről az jut eszembe, amikor Marty a Back To The Future II-ben játszik a retro arcade játékkal és mindenki csak bámul. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3255 Dátum: 2011. július 06. - 05:23:35 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3256 Dátum: 2011. július 06. - 07:50:52 »
Mit keres az Assassin's Creed főszereplőjén egy R betű? És mióta lett a ruhája piros?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3257 Dátum: 2011. július 06. - 13:21:23 »
What? Ez a Batman Arkham City-hez készült Robin, csak dobtak rá egy köpenyt, meg kiszínezték.
VAgy ez valami poén volt?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3258 Dátum: 2011. július 06. - 13:22:10 »
talgaby így szereti kifejezni, hogy felismert egy másik szereplőt is. :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3259 Dátum: 2011. július 06. - 15:01:04 »
Erről a Robinról nekem is egyből az Assassin's Creed ugrott be:

“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”