Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000562 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #4620 Dátum: 2013. február 24. - 17:26:11 »
a PS4 olyan lesz mint a PS Vita, minden megjelent játék elérhető lesz digitális változatban is.
Akkor, ha jól értem, maguk a PS4-es játékok is letölthetőek lesznek? :D
Egyébként valahol láttam egy táblázatot a PS4 konfigjáról (az eddigi nyilvános infók alapján) amely szerint lesz benne blu-ray és dvd meghajtó is (ez amúgyis logikus). Szóval ez alapján le lehetne játszani a lemezes ps3-as gamékat is, csak ugye a ps3 más technológiát használ mint a ps4, ezért máshogy kellett programozni a ps3 játékokat, úgy tudom... Lehet hogy azért marad a letöltős verzió, mert a digitális változatokat módosítani tudják úgy, hogy a ps4 is lejátssza? (nem vagyok kocka, bocs ha hülyeséget írok...)

Hát elvben nem a lemezt lehet lejátszani, hanem a felhőn keresztül vagy mi fene... csak így kérdés mi lesz a lemezeimmel, bár valszeg akkor megtartom a ps3-at, csak már lassan tárolni nem tom őket hol... (a ps2-hez már így is lassan egy éve nem nyúltam, a ps1 meg 5 éve fent van a szekrény tetején...)
Igen, leginkább a ps3 tulajokkal lenne kissé kiszúrás, ha a lemezeket nem játszaná le a ps4. Mondjuk amióta jó számítógépem van, én se nyúltam a ps2-höz... :D Bár én a ps2-es játékokkal vidáman elvagyok a ps2-mön is, engem csak az izgat, hogy a ps3-as játékok tényleg kivétel nélkül mind elérhetőek legyenek ps4-re is (igazából a legtöbb ps3-as játékkal már tudok játszani pc-n is, szóval a beszerzendő játékok listája lecsökkent :D ).
Illetve még egyvalami böki a csőrömet, ha már ennyire a netes-onlájn-letöltös hype megy: hogy ez kicsiny hazánkba mennyire fog eljutni, illetve mennyire fog jól működni. A mostani PS3/Xbox360 tulajdonosok közül kinek mi volt a tapasztalata az online szolgáltatások elérhetőségéről, működéséről?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4621 Dátum: 2013. február 24. - 20:46:26 »
Ez a közösségi funkció egy oltári felesleges és divatos húzás a Sony részéről. Eddig az volt egy játéknak a lényege,hogy a nehezebb pályákat Te magad csináld meg és ne legyen semmilyen segítséged hozzá (kivéve a csalásokat persze) ezzel is növelve az adrenalin szintet és az élményt,de most mi van? Már átadhatod másnak a stafétabotot és majd a világ másik végén lévő brazil gyerek megcsinálja helyetted a főellenséget mondjuk :drying:
Hol vannak már azok az idők mikor egy izgalmas játékkal az ember órákig vagy akár napokig is el tudott b*szakodni? Semmi kihívás viszont annál több lehúzás mert egyesek a játék 60%-át majd ismeretlen onlájn spanokkal fogja végigtolatni és filmként fogja végignézni más játékát :hehe: Ennyi erővel akár egy youtube-os gameplay-t is megnézhetek és akkor konzolt sem kell vennem!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4622 Dátum: 2013. február 24. - 21:01:40 »
Pedig ez az általános vélekedés: ne legyen túl nehéz, mert ha két percnél hosszabb ideig elakad valaki, akkor az már tényleg hagyja a fenébe. Ezért van egy ideje öngyógyulás is, amit igazából nem nagyon tudtam még megszokni.
Idézet
Ennyi erővel akár egy youtube-os gameplay-t is megnézhetek és akkor konzolt sem kell vennem!
Én már jó ideje azt csinálom a Call of Duty Modern Black Brigade Ops Warfare Anyjavalaga XVII jellegű játékoknál. Már csak azért is, mert a videók alapján igazából engem játékként halálra untatnának.
(Persze ott a másik véglet is néha, aki Hard Mode-ban végigtolja a Batman Arkham Cityt, az előtt teszem tiszteletem. Az szadista, akár egy Teletubbies-maraton.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4623 Dátum: 2013. február 24. - 22:31:05 »
a ps2-hez már így is lassan egy éve nem nyúltam, a ps1 meg 5 éve fent van a szekrény tetején...
Én időről-időre előveszem a régieket is. Időnként kedvet kapok a legelső PSX Pókemberhez, és végigtolom, vagy az Abe 1-2 közül valamelyiket, netán a SH1-et. Ezek utánozhatatlan hangulatú játékok, és nincs belőle ilyen a későbbi platformokon. A PS2-m pedig állandóra be van kötve, mert mindig játszom valamelyikkel ezek közül: RE4, SH2-3, vagy valamelyik másik. Most éppen kedvet kaptam a Haunting Ground című gyöngyszemhez. Eddig háromszor játszottam le, először 2005-ben, amikor megvettem, majd 2010-ben kétszer. Érdekessége, hogy a játék közben egyszer sincs töltés, egyszerre végigmegy az egész. Elképesztően jó atmoszférája van, érdekes a játszhatósága, kicsit sem megszokott, és nagyon hangulatos játék.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4624 Dátum: 2013. február 25. - 10:41:00 »
Hol vannak olyan hivatalos hírek, miszerint kompatibilis lesz az új ps az előző széria játékaival?
Lehetetlennek tartom, mivel ez egy 32 bites rendszert kap, semmi köze sem lesz a Cell technológiához, így nem is kompatibilis a két rendszer. Plusz, csak nézzétek meg pl. a Diablo 3 és a Watch_Dogs bejelentést, mindkét játéknál megcsinálják négyre, illetve háromra is.
Valószínűleg csak streamelve tudsz 'visszafelé' játszani, ugyanúgy ahogy a demoknál is.

Batman AC-t pont a nehézsége miatt hagytam abba. Mintha csak egy videót néznék. Lehet csak én játszok néha túl sokat, de az utóbbi időben a Batman AA / AC, Singularity és a Wolfenstein is túl könnyű volt legnehezebb szinten is. Nem úgy mint a Commandos, mai napig nem tudok legnehezebb szinten végigmenni a kampányon. :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 25. - 10:43:58 írta SwitcX »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4625 Dátum: 2013. február 25. - 11:24:04 »
Ó, pedig ott az első rész marokkói háztetős pályáját leszámítva nem egy nagy kunszt. Legalábbis a Commandos 2-ig, mert csak addig játszottam a sorozattal, a harmadiknak már a kezdőpályái túl lövöldözősek voltak nekem, semmi lopakodás nem kellett már oda. A Commandosban az az idő csak, amíg kiismered az alap trükköket, onnantól már könnyen mehet, ha kidolgozod az őrök leszedésének sorrendjét. Egy idő után a klónját, a Desperadost nehezebbnek tekintem, mert ott néha szándékosan szívatnak a pályatervezők, és nem éppen az elegáns módon.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4626 Dátum: 2013. február 25. - 13:45:15 »
1:38-től elmélkednek, hogy valószínű ps1 (ps2?) játékokat lehet majd rajta játszani, mert az "szimpla emuláció". Picivel korábban meg azt említik meg, hogy ps3 meg a mostani psn játékaid nem lesznek játszhatóak a ps4en.

2:20 meg 5:25től - Itt meg kiderül, hogy ps1,ps2,ps3 játékok egyaránt elérhetőek lesznek a Gaikai felhő technológia segítségével, de valószínűleg mindent újra meg kell venni.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4627 Dátum: 2013. február 25. - 14:04:51 »
Igen, a gaikai megoldás lesz a tökéletes, évszakonként nagy leértékelésekkel  :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4628 Dátum: 2013. február 25. - 14:11:46 »
Miért ne? Ha már látványosan másolják a Steamet, akkor elmehetnek a végletekig. :)

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4629 Dátum: 2013. február 25. - 14:50:15 »
Majd meglátjuk. EA is megpróbálta lemásolni a steam-et, de eddig sokra nem jutott vele. Az lenne a legjobb, ha beengednék őket 100%-ig a konzolok világába, viszont akkor a ps market megszűnne.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4630 Dátum: 2013. február 25. - 14:59:44 »
Mondjuk lehet közrejátszik az is, hogy az extramegaszupernagycsakegynapigérvényes akció az, hogy a hatvan eurós játék csak ötven euróért megvehető. Magyarán [cenzúrázva] drága az Origin. De a Games for Windows piactere se semmi a maga 30 játékos teljes választékával. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4631 Dátum: 2013. február 25. - 15:28:49 »
Megegyezhetünk, hogy az a szolgáltatás Microsoftnak közel sem egy prioritás.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4632 Dátum: 2013. február 25. - 16:33:39 »
Mondjuk lehet közrejátszik az is, hogy az extramegaszupernagycsakegynapigérvényes akció az, hogy a hatvan eurós játék csak ötven euróért megvehető. Magyarán [cenzúrázva] drága az Origin. De a Games for Windows piactere se semmi a maga 30 játékos teljes választékával. :)

Anno a kezdetekben azert a steam is csak cs inditokent funkcionalt, ezert az origin is ratalhat a helyes utra. Nem szabad ugyanakkor Stem modra csinalni, ra kene fekudni az exkluziv cuccokra. A battlelog rendszer pl. egy remek otlet, remelem a BF4 mar tenyleg meg jobban hozza lesz igazitva.
A nextgenes konzolvideokban remekul prezentaltak a hatalmas nyilt tereket, igy az emlitett jatek valoszinuleg ps4-en is legalabb 64 jatekost fog egy szerveren osszeengedni.

Steam boxot latta valaki? A Valve is belep a konzolpiacra.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4633 Dátum: 2013. február 25. - 17:03:58 »
Steam boxot latta valaki? A Valve is belep a konzolpiacra.
Én figyelemmel kísértem a róla szóló híreket, mert rengeteg linuxos driverfejlesztést finanszírozott GPU-khoz miatta a Valve, főleg Intelt, de úgy emlékszem, AMD-t is.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4634 Dátum: 2013. február 25. - 18:28:15 »
Anno a kezdetekben azert a steam is csak cs inditokent funkcionalt, ezert az origin is ratalhat a helyes utra. Nem szabad ugyanakkor Stem modra csinalni, ra kene fekudni az exkluziv cuccokra. A battlelog rendszer pl. egy remek otlet, remelem a BF4 mar tenyleg meg jobban hozza lesz igazitva.
sajnos ezt nem hiszem. Jó pár éve követem már az EA saját rendszerét, úgy a C&C4 megjelenésének környékétől, és sajna az Origin idővel egyre kevésbé lesz felhasználó- és pénztárcabarát. Vannak olyan rendszerek, amik fejlődést mutatnak az online játékkereskedelemben – GoG és némileg a GamersGate is a pocsék techsupport mellett – meg vannak olyanok, amik inkább egyre romlanak szerintem – Origin mellett ilyen a GameFly is, amin amióta megvette a Direct2Drive-ot, talán összesen egyszer jártam… nincs olyan cuccuk, ami máshol ne kerülne legalább 20%-kal kevesebbe, és saját indítófelületet se követel sokuk.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4635 Dátum: 2013. február 26. - 15:09:06 »
Ez nagyon jó rész.

00:22 - "Good news, Houston, the Moon IS made out of cheese. Nacho cheese! The bad news is, we're covered in it."  :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4636 Dátum: 2013. február 27. - 10:24:24 »
Bazz, most néztem meg a gametrailersen a Tomb Raider review-át... basszus, de durva lett... mi a francért lett ez ilyen véres...? :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4637 Dátum: 2013. február 27. - 10:40:54 »
Mer' az a trendi. A GTA sem elég manapság, ezért lett a Prototype is. Manapság a jelek szerint a játékiparban is hasonló folyamatok alakulgatnak ki, mint a képregényeknél a kilencvenes években. Csak most nem egyetlen pénzhajhász k*g hajtja az egészet, és ezért nem szabadult el.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4638 Dátum: 2013. február 27. - 16:19:58 »
Tomb Raider Reborn (UK) Trailer.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #4639 Dátum: 2013. február 27. - 16:53:52 »
Hát most előrendeltem... gamertailers review-ja kicsit meggyőzött... meg idén úgyse lesz semmi más ami újonnan érdekelne... (Last meg a Gta tolódhat jövőre...), az Arkham 3-ba én meg nem bízok, hogy idén kijönne...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL