a PS4 olyan lesz mint a PS Vita, minden megjelent játék elérhető lesz digitális változatban is.
Akkor, ha jól értem, maguk a PS4-es játékok is letölthetőek lesznek?

Egyébként valahol láttam egy táblázatot a PS4 konfigjáról (az eddigi nyilvános infók alapján) amely szerint lesz benne blu-ray és dvd meghajtó is (ez amúgyis logikus). Szóval ez alapján le lehetne játszani a lemezes ps3-as gamékat is, csak ugye a ps3 más technológiát használ mint a ps4, ezért máshogy kellett programozni a ps3 játékokat, úgy tudom... Lehet hogy azért marad a letöltős verzió, mert a digitális változatokat módosítani tudják úgy, hogy a ps4 is lejátssza? (nem vagyok kocka, bocs ha hülyeséget írok...)
Hát elvben nem a lemezt lehet lejátszani, hanem a felhőn keresztül vagy mi fene... csak így kérdés mi lesz a lemezeimmel, bár valszeg akkor megtartom a ps3-at, csak már lassan tárolni nem tom őket hol... (a ps2-hez már így is lassan egy éve nem nyúltam, a ps1 meg 5 éve fent van a szekrény tetején...)
Igen, leginkább a ps3 tulajokkal lenne kissé kiszúrás, ha a lemezeket nem játszaná le a ps4. Mondjuk amióta jó számítógépem van, én se nyúltam a ps2-höz...

Bár én a ps2-es játékokkal vidáman elvagyok a ps2-mön is, engem csak az izgat, hogy a ps3-as játékok tényleg kivétel nélkül mind elérhetőek legyenek ps4-re is (igazából a legtöbb ps3-as játékkal már tudok játszani pc-n is, szóval a beszerzendő játékok listája lecsökkent

).
Illetve még egyvalami böki a csőrömet, ha már ennyire a netes-onlájn-letöltös hype megy: hogy ez kicsiny hazánkba mennyire fog eljutni, illetve mennyire fog jól működni. A mostani PS3/Xbox360 tulajdonosok közül kinek mi volt a tapasztalata az online szolgáltatások elérhetőségéről, működéséről?