Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1001044 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
Re:Videojátékok
« Válasz #4800 Dátum: 2013. április 04. - 20:32:22 »
Az Assassin's Creed III: The Tyranny of King Washington DLC trilógia ki lesz adva pc-re korongon, vagy csak letölthető az ubisottól?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4801 Dátum: 2013. április 04. - 20:39:48 »
Meglepne, ha nem lenne ebből is idővel Ultimate Director's Final Absolute Complete Edition. Pláne, hogy inkább konzolosnak tekintett játék, és azokra azért szoktak idővel kiadni egy "igen, ez már tényleg az egész játék, nem a kezdetben kiadott 60%-a" lemezt is.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4802 Dátum: 2013. április 05. - 09:12:33 »
Nos, remélem ezt a 3 kiegészítőt egyben adják ki, mint pl a Brotherhood volt...

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4803 Dátum: 2013. április 05. - 11:19:10 »
Már nem csodálkoznék 2013-ban legalább három különböző GoTY kiadáson sem  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4804 Dátum: 2013. április 06. - 10:33:45 »
:)

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4806 Dátum: 2013. április 09. - 18:23:20 »
Ehhh.... Hmmmm.... *khm* .....
Reméltem hogy továbbviszik a fonalat nem visszafele fogunk haladni az időben.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4807 Dátum: 2013. április 09. - 18:27:45 »

En meg remelem, lesz gepen is es az only konzol csak pletyka.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4808 Dátum: 2013. április 10. - 15:45:28 »
Na Assasins Creed 2 kipörgetve. Valóban sokat fejlődött az elsőhöz képest, de azért nem nyűgözött le.
Alapvetően ennek a játéknak is igen siralmas a történetvezetése, az érdekes karakterek száma pedig erőteljesen közelít a 0-hoz, ami számomra nagy negatívum. Így a történet karakterek, hangulat szentháromságából max 1 van meg benne.
Amúgy a történet érdekes, de kegyetlen vontatott és érdektelen volt számomra a tálalás, amolyan tipikus többnek akarok látszódni, mint ami vagyok típusú dolog.
De valószínűleg a vételáron tovább tudok adni rajta.
Amúgy a harcrendszer mintha kifejezetten kényelmetlenebb lett volna, mint az első részben. A végefelé egész egyszerűen nem is tudtam komolyan venni.
Ugye a segítőtársak igazából sose segítenek, tehát a végén az almás jelenetben Enzio csupán nézőközönséget teremt maga köré. De amúgy is fölösleges, mert szarrá lehet verni az ellent a négyzeten dobolással. Így miközben a pápa folyamatosan fetreng a padlón, mert megállás nélkül verem, elég fura, hogy epikus dumákat nyom arról, hogy úgyse győzöm le...
Ugyanez korábban is megvolt szintén a másik Rodrigo elleni küzdelemben, amikor 2-3 fordulón át verem szarrá, pedig a videó bejátszások szerint állítólag épp szorongatott helyzetben vagyok...
Ja és a menekülő bossokat is untam egy idő után, lényegében minden bossfight futóverseny, habár ez így volt az egyben is, de reménykedtem, hogy ezen talán túljutunk már.

Összességében nagyon szép a játék, és voltak jó pillanatai, de számomra kegyetlenül üres. Szép környezetben sok tartalom, sok mini küldetés, hosszú sztori mód. De érdektelen karakterek, a kis összeesküvéseikkel, és az állandó cliffhengeres befejezéseik, a vegyed meg a folytatást érzés a pofádba tolásával, miközben szerintem nincs mögötte egységes koncepció, vagy történetvezetés.
« Utoljára szerkesztve: 2013. április 10. - 15:59:23 írta Todd »

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4809 Dátum: 2013. április 10. - 15:51:32 »

En meg remelem, lesz gepen is es az only konzol csak pletyka.

Néhány héttel ezelőtt röppent fel a pletyka, miszerint a következő Batmanes játék a Batman: Arkham Origins lesz. Akkor még arról beszéltek a források, hogy az előző két epizódot jegyző Rocksteady Studios készíti az új részt is, ám ez a most érkezett hivatalos bejelentés szerint mégsem így lesz.
A Batman: Arkham Origins fejlesztését ugyanis a WB Games Montreal végzi, és a címének megfelelően egy előzmény lesz. A történet évekkel a nagy sikerű Arkham Asylum és Arkham City eseményei előtt játszódik, és a fiatal Batman karrierjének elejét ismerhetjük meg belőle. A játék az ifjú igazságosztó életének egy sorsdöntő eseménye körül zajlik majd, de ennél többet egyelőre nem lehet tudni.
"A Batman: Arkham egy hatalmas AAA kategóriás videojáték sorozat és nagy örömünkre szolgál az univerzum kiszélesítése a Batman: Arkham Origins játékkal. A WB Games Montreal egy hihetetlenül tehetséges csapat, amely a Rocksteady díjnyertes technológiájára és játékmenetére építve létrehozott egy mély, magával ragadó és minőségi élményt, melyet a rajongók imádni fognak." - nyilatkozta Martin Tremblay, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke, akihez csatlakozott a fejlesztőcsapat vezetője, Reid Schneider is - "A WB Games Montreal számára megtiszteltetés, hogy a Batman: Arkham Origins megalkotásával egy új fejezetet hozzon létre ebben a csodás sorozatban. A sorozat óriási hívei vagyunk és elkötelezettek amellett, hogy a rajongók számára egy olyan játékot hozzunk létre, mely világát szeretik és egy fiatal Batman szerepében friss történetet és kiterjesztett világot találnak."
Az új játékban az előző részeknél tehát nagyobb játéktérre számíthatunk, kalandjaink helyszíne ugyanis maga Gotham városa lesz. A fejlesztők már most kitűzték a megjelenési dátumot is, amely szerint október 25-én kerül a boltok polcaira a játék PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra, vagyis csak a jelen generáció képviselőire.
Ezzel együtt készül egy másik játék is, amely a Batman: Arkham Origins Blackgate címet viseli, és egy 2,5 dimenziós alkotás lesz. Ez kimondottan a hordozható konzolokra készül, vagyis a sorozat történetében először jelenik meg Nintendo 3DS-re és PlayStation Vitára. Története a nagykonzolos játék eseményei után játszódik, vagyis tovább viszi a fonalat az előzmények és a már ismert történetek között. Ennek fejlesztéséért az Armature Studios felelős, megjelenésére pedig a nagykonzolos játékkal egy időben, október 25-én számíthatunk.

Mégiscsak lesz gépre  8) Sejtettem, hogy kacsa a hír.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4810 Dátum: 2013. április 10. - 16:01:27 »
Na, Bub megnyugodhat, még nem kell PS4-et vennie.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4811 Dátum: 2013. április 10. - 20:42:37 »
Igen, reggel olvastam fél kómásan, egyből kinyílt a csipám ;D
Én nagyon örülök neki, és végre lesz mit vennem idén is, máris félre raktam rá egy 10-est, biztos ami biztos. :D
Bár én még nem lennék olyan biztos az idei évben, valahogy től gyors ez nem? Legalábbis emlékeim szerint a City-t is tolták végül egy fél évvel, remélem ennél nem lesz így... mondjuk egyelőre még aggaszt egy kicsit ez az új csapat is... de a grafika az eddig pöpec.
És ami még ennél is jobban bejött, hogy Bats dobta a kék szürke göncöt, és megkaptuk a filmes rucihoz hasonló gúnyát. Nekem ez nagyon bejön. ;D

(bár ha ez előzmény, kicsit gáz, hogy ezután a szerelés után vált egy kicsit lightosabb cuccra. :hehe:)

Ja, és nem tom, hogy vajon a Ligás hír mennyire lesz igaz? Lesznek vajon benne ők is, vagy az is kacsa volt?

Szerk:

Áhh... befutott pár karakter képe.
Batsy nagyon komoly, asszem a kedvenc rucim van megszületőben. :D

Dethstroke komoly, kicsit 52 és Arrow beütése van.

« Utoljára szerkesztve: 2013. április 10. - 21:08:49 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4812 Dátum: 2013. április 11. - 05:47:03 »
Ahhoz kepest, hogy itt az UE4, nagyon ocsmany lesz a kepek alapjan.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4813 Dátum: 2013. április 11. - 18:17:33 »
Elég durván páncélozott Batsy. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4814 Dátum: 2013. április 11. - 19:33:31 »
Most egy kicsit morc vagyok. Adott a Resident Evil 5. Van egy amolyan "very hard" mód benne, ami olyan nehéz, hogy az összes pálya közül kettőt még egyáltalán nem sikerült megcsinálnom benne (egyedül, gépi társsal). Tegnap újrakezdtem az egészet (ez a 31. végigjátszásom volt, ha jól számoltam), ma eljutottam addig a pályáig, és azt az egy részt (7 perces) több, mint 1 óra alatt, de megcsináltam végre. Csakhogy utána jön egy újabb hasonlóan nehéz, amivel szintén mentem vagy 1 órát, mire abba kellett hagynom. És bár automatikus mentés van, kipróbáltam: kikapcsolás után visszatett az előző rész elejére.  :violent: Szerintem megint nem nyúlok hozzá egy évig.  :drying:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4815 Dátum: 2013. április 11. - 22:03:28 »
He, very hardon gépi társsal... ;D na az egy cifra játék volt nekem is...
Asszem nekem a rekordom a Wesker-Jill elleni első harc volt a csúcspont, ott, kb. 50-szer, ha nem többször haltam meg... a rohadt gépi társat mindig kinyírták... valami eszméletlen idegesítő volt... :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4816 Dátum: 2013. április 12. - 10:09:51 »
Én is arról a pályáról beszélek. Tényleg rohadt idegesítő. 7 percen át kell menekülni előlük, Sheva pedig 2 másodpercenként akar elfutni tőlem valamerre. Ha bármilyen módon megsebeznek, azonnal halálos a sérülés (még egy ütéstől is, ezen a szinten), és van ugye 1 mp-e a társnak, hogy gyógyítson. Vagyis elfutok az elején a csajt magam után hívva az emeletre, majd minden 2 másodpercben rányomok a körre, hogy Sheva visszajöjjön. Amikor utolérnek, és megint futni kell, véletlenül sem jön utánam, futás közben is hívni kell, de néha 3x egymás után - mialatt persze lelőnek. De ez még nem is lenne ANNYIRA zavaró, mint az, hogy néha, ha lelőnek, és ott áll mellettem, hiába szólok neki, hogy segítsen, bambán áll, és nem csinál semmit.  :twisted: És ha ez a 6. percben van, akkor a falra mászok.
De ezt csak megcsináltam tegnap, ám amikor csak Jillt kellett - ha jól számoltam régen, akkor 8-szor, bár lehet, hogy ezen a szinten többször - elkapni, hogy letépjük róla a követ, hát ott már gáz volt. 7 volt a legtöbb, ameddig eljutottam vele, de aztán mindig jött egy golyószóró, vagy egy rúgás, Sheva meg csak állt mellettem, mint gólyafos a levegőben.

Te megcsináltad mindet very hardban? Nekem mind a négy nehézségi fokozatban S eredményem van minden pályán, kivéve kettőt: ezt és azt, amikor a Trollt kell lelőni a dzsipből. Ez a kettő egyáltalán nincs meg VH-ban, de a Troll sima hardon is csak B-re van meg. És azt is több, mint egy óráig lőttem, mire sikerült egyáltalán.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4817 Dátum: 2013. április 13. - 23:05:42 »
Valaki játszott már az Old Republickal? Érdekelne, hogy milyen. Főleg az ingyenes része.  :lol:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4818 Dátum: 2013. április 14. - 08:36:25 »
Én is arról a pályáról beszélek. Tényleg rohadt idegesítő. 7 percen át kell menekülni előlük, Sheva pedig 2 másodpercenként akar elfutni tőlem valamerre. Ha bármilyen módon megsebeznek, azonnal halálos a sérülés (még egy ütéstől is, ezen a szinten), és van ugye 1 mp-e a társnak, hogy gyógyítson. Vagyis elfutok az elején a csajt magam után hívva az emeletre, majd minden 2 másodpercben rányomok a körre, hogy Sheva visszajöjjön. Amikor utolérnek, és megint futni kell, véletlenül sem jön utánam, futás közben is hívni kell, de néha 3x egymás után - mialatt persze lelőnek. De ez még nem is lenne ANNYIRA zavaró, mint az, hogy néha, ha lelőnek, és ott áll mellettem, hiába szólok neki, hogy segítsen, bambán áll, és nem csinál semmit.  :twisted: És ha ez a 6. percben van, akkor a falra mászok.
De ezt csak megcsináltam tegnap, ám amikor csak Jillt kellett - ha jól számoltam régen, akkor 8-szor, bár lehet, hogy ezen a szinten többször - elkapni, hogy letépjük róla a követ, hát ott már gáz volt. 7 volt a legtöbb, ameddig eljutottam vele, de aztán mindig jött egy golyószóró, vagy egy rúgás, Sheva meg csak állt mellettem, mint gólyafos a levegőben.

Te megcsináltad mindet very hardban? Nekem mind a négy nehézségi fokozatban S eredményem van minden pályán, kivéve kettőt: ezt és azt, amikor a Trollt kell lelőni a dzsipből. Ez a kettő egyáltalán nincs meg VH-ban, de a Troll sima hardon is csak B-re van meg. És azt is több, mint egy óráig lőttem, mire sikerült egyáltalán.
Ja, a platiához kellett... :-\
ÉS egen a Dzsipes volt a második, ami szintén olyan 50 halál körül mozgott. ;D az is írtó gáz volt... de tt nem a társ hanem maga az ellenfél volt rohadt szívatós...

Amúgy én a Weskeres pályánál mindig az alagútba próbáltam bemenni, tehát egyből jobbra futni és ott betörni az ajtót, annyiból jobb volt ott, mer ott eltudsz úgymond "bújni" és ha Wesker lemegy utánad többször a hátába tudsz kerülni és úgy lőnni...   mondjuk arra már nem emlékszem, hogy-hogy sikerült végül leverni, de azt tom, hogy ezt a taktikát erőltettem a legtöbbször ;D  ja és ha ezen túl voltunk még Jill is szívatott egy darabig ezekkel a fogásokkal ;D  elég durva egy szint

SwitcX

• Vendég
« Válasz #4819 Dátum: 2013. április 14. - 08:55:56 »
Most egy kicsit morc vagyok. Adott a Resident Evil 5. Van egy amolyan "very hard" mód benne, ami olyan nehéz, hogy az összes pálya közül kettőt még egyáltalán nem sikerült megcsinálnom benne (egyedül, gépi társsal). Tegnap újrakezdtem az egészet (ez a 31. végigjátszásom volt, ha jól számoltam), ma eljutottam addig a pályáig, és azt az egy részt (7 perces) több, mint 1 óra alatt, de megcsináltam végre. Csakhogy utána jön egy újabb hasonlóan nehéz, amivel szintén mentem vagy 1 órát, mire abba kellett hagynom. És bár automatikus mentés van, kipróbáltam: kikapcsolás után visszatett az előző rész elejére.  :violent: Szerintem megint nem nyúlok hozzá egy évig.  :drying:

Az S a legmagasabb szint?