Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984932 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Videojátékok
« Válasz #5080 Dátum: 2013. augusztus 06. - 17:13:21 »
Valószínűleg az a gond, hogy a mai játékok egy része csak XBox 360-as kontrollerrel kompatibilis, más játékvezérlőkkel nem, ezt én is tapasztaltam több játéknál is. Ilyenkor az a megoldás, hogy le kell tölteni egy Xbox 360 kontroller emulátort (én a TocaEdit Xbox360 Controller Emulator Application progit használom, nekem bevált). Ha megnyitod a progit, akkor beállíthatod benne, hogy a kontrollereden a gombok milyen Xbox 360-as kiosztásnak feleljenek meg, ezután a program ezt a konfigurációt lementi két fájlba. Ezt a két fájlot kell bemásolni az adott játék főkönyvtárába (illetve abba a könyvtárba ahol a játék indítófájlja is van) és már lehet is játszani. :) A játék így már X360-as kontrollerként fogja felismerni a játékvezérlődet.
Na,Én ezért vagyok konzolpárti. Egyszerűbb.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #5081 Dátum: 2013. augusztus 06. - 17:26:43 »
Batman Arkham Origins Multiplayer Trailer
Klassznak tűnik, remélem a sok játszható karakter nem csak multiban lesz, hanem lesznek külön combat arénáik stb. is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5082 Dátum: 2013. augusztus 07. - 09:57:39 »
Én a multinak annyira nem örülök... nagyon felesleges ennek a játéknak mutlit is csinálni... :roll:
(na  a multis trófeáktól meg már most tartok :uhoh: :hehe:)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
« Válasz #5083 Dátum: 2013. augusztus 09. - 20:07:10 »
Van fölös 1,000,000 dollárod ?
Akkor itt a tökéletes kiadás számodra.

Íme a Saints Row 4 Super Dangerous Wad Wad Edition :
A csomag tartalma :
    Saints Row 4 : Commander in Chief Edition
    A Dubstep Gun replikája
    Teljes napos kémkiképzés
    Űrutazás a Virgin Galactic fedélzetén
    Egyéves tagság az E25 Super Car Club-ban, egy Lamborghini Gallardo tulajdonosaként
    Plasztikai beavatkozás a vásárló kérése szerint
    Egy öltözködési tanácsadó, aki megtölti a szekrényünket csupa divatos öltözékkel
    Hét éjszaka – két személyre szólóan – a Washington-i Jefferson Hotel-ben
    Túszmentési kiképzés
    Egy új Toyota Prius
    Hét éjszaka a Dubai Burj-al-arab-ban két fő részére

Lehet kapkodni a hitelkártya után,csak 1 pédány van belőle.

Halkan megjegyzem 99% hogy lesz rá vevő.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5084 Dátum: 2013. augusztus 09. - 22:18:11 »
Ebből csak a Gallardo alsó hangon negyedmillió. Ha összeszámolod, szinte alig van rajta árrés. :) Ha az EA vagy a Capcom kérne egymillió dollárt érte, legfeljebb a játék és a hotel férne bele, meg esetleg egy póló, a többit meg zsebre tennék. :D
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 09. - 22:19:58 írta talgaby »

Mero

• Thanos
« Válasz #5085 Dátum: 2013. augusztus 09. - 22:28:31 »
Ebből csak a Gallardo alsó hangon negyedmillió. Ha összeszámolod, szinte alig van rajta árrés. :)
Igen,Én is erre gondoltam. Tulajdonképp kifizeted az egészet,de olyan mintha ajándékba kapnád.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5086 Dátum: 2013. augusztus 09. - 23:49:04 »
Nem lenne rossz egy Prius.  :hehe: Amúgy ez milyen játék? :D
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5087 Dátum: 2013. augusztus 10. - 00:58:52 »
De ez mekkora már, hogy a játékkal reklámozzák az egészet? :lol: Igazából veszel egy csomó luxuscikket meg elmész egzotikus utazásokra, ami mellé kapsz egy játékot. ;D

Idézet
Egy új Toyota Prius
Bluuuue Prius! ;D
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 10. - 01:01:27 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5088 Dátum: 2013. augusztus 10. - 13:21:36 »
Ebből csak a Gallardo alsó hangon negyedmillió. Ha összeszámolod, szinte alig van rajta árrés. :) Ha az EA vagy a Capcom kérne egymillió dollárt érte, legfeljebb a játék és a hotel férne bele, meg esetleg egy póló, a többit meg zsebre tennék. :D

Space Flight: 250,000
Lamborghini: 198,000
Burj Al Arab: 133,405
Prius: 24,500
Super Car Membership: 20,968
Face lift: 9,500
Capsule Wardrobe: 4968
Flight to Dubai: 15,000
Flight to DC: 3200
25 hours with personal shopper: 2,500
Jefferson Hotel: 2,450
Insurance: 1,200
Spy Training: 252
Hostage Rescue: 125
Commander in Chief Edition: 59
Dubstep gun: 20
Total: $658037 US

Ign fórumról.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 10. - 13:24:39 írta Szilánkmentes »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5089 Dátum: 2013. augusztus 10. - 14:17:31 »
Rablók!  ;D

Mero

• Thanos
« Válasz #5090 Dátum: 2013. augusztus 13. - 22:10:05 »
Elindult a GTA V 'valós" honlapja.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5091 Dátum: 2013. augusztus 14. - 10:51:52 »
Én a multinak annyira nem örülök... nagyon felesleges ennek a játéknak mutlit is csinálni... :roll:
(na  a multis trófeáktól meg már most tartok :uhoh: :hehe:)

Nekem is ez volt az első gondolatom, de akár még jól is elsülhet. Én nem régen jutottam hozzá az AA/AC Batman játékokhoz és marhára tetszett a tartalom mennyisége (na meg a milyensége...). Ha ezt még megtoldják egy multival, akkor még jobb. :-) Kár hogy egyelőre kicsit baljósan hat, hogy nem ugyanaz a csapat áll az egész mögött.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5092 Dátum: 2013. augusztus 14. - 11:40:14 »
Ezeknél szvsz értelmetlen a 100%-ra hajtani. Az előzőeknél is az első pálya után hagytam a fenébe a Challenge módot meg az összes ilyen gyenge kiegészítő vackot. Máig nem értem, hogy mi olyan vonzó ezen, hogy az összes DLC-t csak erre hegyezték ki. Az egész egy elég gyatra Dynasty Warriors-utánzás, csak az embernek nincs semmi helye, a harc sokkal lassabb és igazából ha nyer is, nem kap semmit.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5093 Dátum: 2013. augusztus 14. - 15:11:20 »
Nem konkrétan erre gondoltam, ott vannak a mellékküldetések a főszál mellett például.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5094 Dátum: 2013. augusztus 14. - 15:14:42 »
Az lesz, már a legelső videókban is említették, hogy több és többféle, mint a Cityben, ami jó dolog. A sztori módba tett extra tartalmaik eddig kifejezetten jól sültek el, még az amúgy általam meglehetősen… nem kedvelt gyűjtögetősdi is viszonylag érdekes. (Bár az AC-ben már túlzó, negyedannyi is doszt elég lett volna.)

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5095 Dátum: 2013. augusztus 15. - 11:18:13 »
Ezzel egyetértek; sőt, az Arkham Asylum Riddler feladványait azt hiányoltam (a találós kérdéseket), nekem jobban tetszettek, mint az, hogy hogyan robbantsak ki egy-egy falat. Na de hamarosan jön az új, aztán meglátjuk.. Mark Hamill azért hiányzani fog.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5096 Dátum: 2013. augusztus 15. - 14:31:44 »
Várjál, a Cityben is vannak találós kérdések. Majdnem minden területen egy egész sor. És egy fokkal kevésbé gyépések, mint az Asylumban, ahol néha csak egy nagy, neonzöld nyíl hiányzott hozzájuk, hogy lemenjenek óvodás szint alá. Bár tény, hogy érezhetően inkább a szabad területes fizikai fejtörőkre mentek rá. Majd utána simán a fal mögé rejtettekre, amikor úgy a nyolcszázadiknál tényleg kifogytak az ötletekből. ;D

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5097 Dátum: 2013. augusztus 15. - 15:11:50 »
Az ASM játék jó? Csak szemezgettem vele de még nem próbáltam. A videók alapján tetszetős, de a Web of Shadows meg az utána lévő nem jött be egyáltalán (igazából a címére se emlékszem..).

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5098 Dátum: 2013. augusztus 15. - 15:36:27 »
Az ASM játék jó? Csak szemezgettem vele de még nem próbáltam. A videók alapján tetszetős, de a Web of Shadows meg az utána lévő nem jött be egyáltalán (igazából a címére se emlékszem..).

A Batman AA és AC teljes lekoppintása és átültetése Pókember világába.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5099 Dátum: 2013. augusztus 15. - 16:22:58 »
Mondjuk steamen indokolatlanul húzós az ára..