Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000618 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #5200 Dátum: 2013. szeptember 20. - 13:02:33 »
Egyébként a cucc amit választottam így néz ki.
Pöpec! :D Ebben a satyiban jössz majd börzére? ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5201 Dátum: 2013. szeptember 20. - 15:28:26 »
Egyébként a cucc amit választottam így néz ki.
Pöpec! :D Ebben a satyiban jössz majd börzére? ;D
Mi az hogy.  ;D
------------------------------------------------
Szerk.

Na inkább Mero arról mesélj,hogy Batmanből milyeneket találtál, még filózok, hogy mit vegyek belőle. :D
Hát Mo. -on csak egy CE kiadás van kétféle extrával .
A Gameshop-nál  ez a 2 extra  ajándék van : http://prntscr.com/1sfniv
A Konzolok Szervize -nél ez : http://prntscr.com/1sfnrq
Törheted a buksid egy sort, mert a GS csak egy DLC -t ad viszont a kártyapakli atomnak néz ki, a KSZ viszont 3 DLC -t ad,de csak egy iciri - piciri kulcstartót.
Deeee ha rengeteg fölös pénzed van (és vissza is olvasol) megkaphatod ezt is az Amazon-rol :nezze:
:haj: :meleg: :shocking:
Te Bub .....
Collectors’ Edition for Batman: Arkham Origins
Ezzel a változattal csak az gond hogy CSAK Észak - Amerika,-Új - Zéland,És Ausztráliában kapható.  >:( :drying:
Az EU-s változat a másikhoz képest nudli ...  :censored:
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 20. - 21:11:51 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #5202 Dátum: 2013. szeptember 23. - 09:12:37 »
Oha, aszem nálam a konzolok szervíze lesz a nyerő, bár a rucik nagyon egyike se hat meg annyira, de a Dlc-k többek, a kártyapaklival amúgy se tok mit kezdeni amott... :headscratch:
(a kulcstartó meg már a Citynél is prosti jó volt, azóta is használom, ez meg majd megy a kocsi kulcsára. :D )
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 23. - 09:16:43 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #5203 Dátum: 2013. szeptember 23. - 09:36:16 »
Én meg várok úgy egy-másfél évet az "űber minden exkluzív limitált sz@r egybe edition"-ig. Mint álltalában minden ilyen dlc huszár szétdarabolt játéknál.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5204 Dátum: 2013. szeptember 23. - 11:13:39 »
Ja, én is nemrég tettem fel a Skyrimet a steames kívánságlistára, miután több forrás is megerősítette, hogy igen, a hatodik kiadás tényleg a „teljes”.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5205 Dátum: 2013. szeptember 23. - 11:27:54 »
Ezt már pár hónapja bejelentette a Bethesda.

(Végre valami színvonalasról is van szó a topikban. :) )
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 23. - 11:32:51 írta zozi56 »
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5206 Dátum: 2013. szeptember 23. - 12:13:53 »
Én a Bethesdának akkor hiszek el akármit, ha legalább húsz független komment/hsz/blogbejegyzés is írja, hogy igen, megélték és tényleg úgy van.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 26. - 17:25:32 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5208 Dátum: 2013. szeptember 27. - 10:45:33 »
Na, már az új Batman is Season Passal jelenik meg (5DLC). Remélem a Windows Live-ot végre kihagyják, ideje lenne.

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #5209 Dátum: 2013. szeptember 27. - 12:01:50 »
A GFWL gyakorlatilag megbukott, nem lesz benne hál istennek. A season passban viszont gyakorlatilag csak egy DLC ami érdemi tartalmat hoz (skineken kívül) úgyhogy nekem kimaradós.. mivel az előző kettőt sem végeztem ki még 100%-ig ezért lehet én kivárom majd a GOTY kiadást.

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5210 Dátum: 2013. szeptember 27. - 18:30:52 »
Hét évig erőszakolták a játékosokra azt a szart, épp ideje volt megszüntetni. A Batman: Arkham Asylumot is épp a napokban néztem a steames könyvtáramban és örömmel nyugtáztam, már ott is megszerezhetőek a teljesítmények. Csak emiatt teljesen újra kell kezdenem  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #5211 Dátum: 2013. szeptember 30. - 11:50:01 »
Hoppá-hoppá, kb. jó 3 hónapja megvettem másodkézből az Amerika Kapitány film adaptációs játékot (márha lehet ezt annak nevezni... :headscratch:), csak eddig hallogattam, meg elvoltam a magyar profilom újra kiplatinázásával foglalva, szóval, csak toltam és toltam, de most a múlt héten elő vettem és elkezdtem.
 Basszus, nagyon kellemesen csalódtam a cuccban, rohadt kis hangulatos játékot dobtak össze, komoly baja sincs, kicsit darabos a mozgás, de azt pár perc után meglehet szokni, a grafika tök szép, nagyon hasonlítanak a színészekre, sőt, ha jól láttam, mindenki saját magát szinkronizálja a filmből, kivéve Hugot (gondolom már akkor is fújtak egymásra a Marvellel),bár most poént lövök le, de Koponya nincs is sokat benne, ezen meglepődtem, jobbára Zola a fő enemy, és tiszteletét teszi Strucker báró és Madam Hydra is, na és Zémóról is sokat meglehet tudni a naplóját össze gyűjtögetve, sajnáltam, hogy nem volt jelen magában a játékban. Na de, a game, eléggé egy Batman Arkham klónt hoztak össze, majdnem minden tekintetben, a verekedés, a helyszín. A helyszín Zémó kastélya, a Hydra fő-főhadiszállása (igazából nem is tudom, hova lehetne ezt az eseményt beilleszteni a filmhez, talán az összevágott jelenetsor közé, bár sztem még oda sem...), kb. területileg akkora mint Arkham volt, szóval a lényeg ugyanaz, épületek között és épületekben kell rohangálni, ami megvan adva jókora térkép azt töviről-hegyire bejárjuk, de igazából nem térünk vissza később az adott helyszínekre, mint anno a Batmannél. A verekedés is egy az egyben Bats lett, látványosak, és Kapi igen keményen használja a pajzsot, amit sajnos nem tudtak megoldani a counterezés, hiába van benne, hiába jelez, hogy az enemy támad, ha épp egy ütés kombóban vagyok nem reagál rá Kapi és sorba leütnek, azért ezt Batmennél szépen megoldották, itt ez nem jött össze (vagy csak nekem nem akart bejönni, bár elég sokszor próbáltam), és a végére Zola robotjainál már nagyon zavaró volt, szerencsére nem sokszor taliztam velük...
De a végén csak keserű szájízzel raktam le a gamet ( na ez nem igaz, mer még a platina messze van és most azzal nyomulok elölről), van benne két extra kosztum is, az egyik kb. a játék negyedénél nyílik meg, az Ulti Kapi ruha, amire kapásból váltottam, százszor jobban néz ki, mint a filmes hacuka és szerencsére a legtöbb videóban is megmaradt az a kinézet, ennek tökre örültem :D a másik meg a klasszikus ruha, ami pontosan a játék végén nyilik meg... és itt jön a blama... hiába nyílik meg, nem lehet kipróbálni, vagyis nem lehet új Gamet kezdeni vele... mivel ha rámegyek a new gamere felülírja a mentésem, amivel még nem is lenne gond, de ezzel, amihez foghatót még nem láttam, törli az extráimat is így kezdhetem elölről a gyűjtögetést, mert a concept artok, filmek és a megszerzett ruha is eltűnnek...  :drying: tehát meg nyitom és ki se tom próbálni... :roll: (na mondjuk ez se teljesen igaz, mert a Challangekben lehet használni, meg a game végeztével a kastélyba is vissza lehet menni, de ott már nem sok minden van, kivéve ha elhagytunk valamit...) de úgy lett volna poén, ha a játék elejétől tudom használni, amit sajnos nem lehet... :roll:
Szal, ami  4 ezer forintot költöttem rá, maximálisan megérte, nagyon fajin volt még ezek dacára is, meg is néztem utána a filmet a játék hatására :D

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5212 Dátum: 2013. október 01. - 10:45:25 »
Imádom a nehézségi szintet, kár hogy nem fps-ről van szó  :roll:

Igazi Batman veteránnak számítasz, aki az Arkham Asylum és az Arkham City összes gonosztevőjét is gond nélkül tetted el láb alól? Akkor neked való lesz a Batman: Arkham Origins speciális nehézségi fokozata, az I Am the Nightmare. Ezen a nehézségi szinten mindössze egyetlen esélyünk lesz, vagyis halálunk esetén az egész történetet kezdhetjük elölről.
"A fő- és mellékküldetések összesen 12 órás játékidőt nyújtanak, ezeken túl vannak még a gyűjtögetnivalók. Így a 100%-os befejezéshez sokkal több időre lesz szükségünk. Lesz egy új nehézségi fokozat is, az I Am the Nightmare, amelyben nincsenek mentéseink és mindössze egyetlen életünk lesz." - magyarázta Guillaume Voghel, a játék producere.
A Batman: Arkham Origins október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #5213 Dátum: 2013. október 01. - 15:50:59 »
Igazi Batman veteránnak számítasz, aki az Arkham Asylum és az Arkham City összes gonosztevőjét is gond nélkül tetted el láb alól? Akkor neked való lesz a Batman: Arkham Origins speciális nehézségi fokozata, az I Am the Nightmare. Ezen a nehézségi szinten mindössze egyetlen esélyünk lesz, vagyis halálunk esetén az egész történetet kezdhetjük elölről.
"A fő- és mellékküldetések összesen 12 órás játékidőt nyújtanak, ezeken túl vannak még a gyűjtögetnivalók. Így a 100%-os befejezéshez sokkal több időre lesz szükségünk. Lesz egy új nehézségi fokozat is, az I Am the Nightmare, amelyben nincsenek mentéseink és mindössze egyetlen életünk lesz." - magyarázta Guillaume Voghel, a játék producere.
A Batman: Arkham Origins október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra.

Én fan vagyok, jól ment az ellen írtása, de ezt nem hiszem, hogy bevállalnám.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5214 Dátum: 2013. október 01. - 16:48:21 »
Azta... fogadok, hogy ez is trófeához lesz kötve... na asszem a platina kizárva ezúttal...  :-\

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5215 Dátum: 2013. október 01. - 17:59:19 »
Last of Us. Már játszom vele egy ideje, de eddig baromi unalmas. Én legalábbis nem csípem a bujkálós játékokat.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5216 Dátum: 2013. október 01. - 18:06:56 »
Nem baj, max megveszem tőled.  ;D

SwitcX

• Vendég
« Válasz #5217 Dátum: 2013. október 01. - 18:46:09 »
Még ki se jött, de már feladtátok?  ;D Mekkora már, a végén benyalsz egy piti bűnözőtől egy sallert és kezdheted újra. Lesznek itt hajritkulások  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5218 Dátum: 2013. október 01. - 21:19:10 »
Én most a Bioshockot kezdtem el nemrég, de annyira nem fogott meg, ráadásul most épp valamiért ugrott a Ps3-as mentésem, és marhára nincs kedvem elölről kezdeni az egészet.
Bakker harmadik konzolgeneráció, a játék automatikusan ment, és elb*ssza a mentést, és nincsen semmi visszaállítási lehetőség? Komolyan, pedig ilyen PS1-en a Tomb Raiderben is volt, még ott is ilyen helyzetben betölthetted a pálya elejét.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5219 Dátum: 2013. október 01. - 21:33:27 »
Nagyon gáz az automata mentés, én nagyon nem bírom. Nincs visszalépési lehetőség, ha valamit otthagytál, annyi, stb.