Huh... na akkor nagyvonalakban, aztan kerdezz, hogy mibe menjunk bele, ha jobban erdekel
Az egyik legfontosabb szamomra, hogy a mozgas komfortos legyen.
Ne legyen pillanatnyi lag se sem a kepernyon, sem az eger mozgasaban. Az fps ne ugraljon, legyen egy stabil ertek.
Maximalizaljuk le az fps-t ugy, hogy egesz szamu tobbszorose legyen a kepfrissitesi frekinek ( jobb egy alacsonyabb fps igy belove, mint amit minden korulmenyek kozott bir ugyan a geped, de nem egesz szamu tobbszorose a montorod kepfrissitesenek. Probald ki, erezni fogod a kulonbseget) . Legyen minden smooth
Aztan szepen belovom az egeret. Frekit szimplan 1000hz-re szoktam allitani. Auto acceleration azonnal kikapcs. ha van ra lehetoseg akkor raw hardware input.
FullBright skinek beallitasa. texturak elmosasa, vagy kikapcsolasa. Meg az osszes tobbi sallangot, ami csak csokkenti a hatekonysagot (smoke/rockettrail, bullets, a fegyver se lengedezzen nekem itt a fel kepernyot elfoglalva. kikapcsolni azt is:) aztan akrmilyen fenyek/villanasok, ha felveszel valamit. meg ilyen hulyesegek. ezeket mindet kiloni a fenebe
Aztan HUD belovese/atrendezese, hogy minden ott legyen, ahol szeretem
Aztan bill kiosztas, weapon scriptek megirasa. Kulon teamre es duelre.
Vegul Team msg-k.
ja, lemaradt a valasz, hogy miert. Hatekonysag a valasz:)