Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 977764 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Videojátékok
« Válasz #6640 Dátum: 2014. december 27. - 17:11:33 »
Karácsonykor a fa alatt többek között egy Assassin's Creed Rouget találtam, aminek mára sikerült a végére érnem. Azt kell mondjam nagyon élvezetes kis játék volt csak sajna rövid, bár meg kell hagyni ha nagyon elnyújtották volna akkor a sztori sem lett volna olyan jó mint a végső állapotban. A játékmeneten a 4 óta nem sokat változtattak, bekerült pár új fegyver és játékelem mind a szárazföldi, mind a tengeri hadszíntérre, nem mellesleg a tengeren folyó játékot teljes egészében átemelték a BF-ből, csak a helyszín változott, de ennek ellenére nem olyan erős az érzés hogy az ember kétszer vette meg ugyanazt, mert az új környezettel sok elemet átvariáltak és igazítottak, emellett a sztori és az egész játék feelingje is teljesen más lett. A sztori nagyon jó lett, nem akarok spoilerezni, de szerintem ez mind a hardcore fanoknak mind az új jövevényeknek be fog jönni. Kellően fordulatos, kevésbé érzelmes de felettébb érdekes, főleg azért mert kapunk egy nagyon jól megalkotott főszereplőt Shay személyében aki nem olyan egyszerű vágású szereplő mint Ezio (akármennyire is kedvelem őt, nem tagadhatjuk le, hogy neki nem volt se jellemfejlődése, sem amolyan fennkölt motivációja) és nem olyan ostoba és naiv mint Connor, eginkább Edwardra hasonlít. Emellett a karakteréhez az is hozzá ad, hogy feltűnik mellette a sorozat legjobb mellékszereplője Haytham Kennway, de lesz itt Achilles és Adewalé is.
Összegezve a játék nagyon jó lett én a kedvenc AC darabjaim közé sorolnám.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6641 Dátum: 2014. december 27. - 20:07:45 »
2-3 nap alatt kipörgő játék????
Bezzeg a Dark Souls!Abba 670 órát raktam bele.  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6642 Dátum: 2014. december 27. - 20:30:27 »
Egy átlag akciójáték úgy 10-20 óra. Az simán megvan 2-3 nap alatt.
Amúgy ez szerintem nem feltétlenül a minőség mércéje. Egy könyv sem attól lesz jó mert 3000 oldal. ;)
Én is a DMC 3-ba beletoltam 200 órát pedig elsőre 10 óra alatt végigvittem, Kaine is vagy 50-szer végigvitte a Resident Evil 4-et.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 27. - 20:36:46 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6643 Dátum: 2014. december 27. - 21:16:09 »
Na de én az ilyenekre mondom azt,hogy ez már játék!Ne két és fél óra alatt kelljen kipörgetnem,mint a CoD Modern Warfare-t!
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 27. - 23:48:29 írta Rockatansky »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6644 Dátum: 2014. december 27. - 21:51:39 »
CoD Modern Warfart!
Ez valami DLC ? :headscratch: Én csak CoD: Modern Warfare -t ismerem.  :twisted:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6645 Dátum: 2014. december 27. - 23:48:04 »
Jaj,egyelek meg!Hát nem elírtam?!Amúgy pisi,kaki rendben van?  :brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6646 Dátum: 2014. december 28. - 12:37:46 »
Kaine is vagy 50-szer végigvitte a Resident Evil 4-et.
89-szer eddig, de nem állok meg 100-ig. :) Igazából kíváncsi vagyok, hogy a pénzmutató képes-e eggyel nagyobbat is mutatni.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6647 Dátum: 2014. december 28. - 15:00:50 »
89-szer eddig, de nem állok meg 100-ig. :) Igazából kíváncsi vagyok, hogy a pénzmutató képes-e eggyel nagyobbat is mutatni.  :D
:shocking: :shocking: :shocking: Atyaég... :o És még mindig tudsz motivációt találni hozzá... :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6648 Dátum: 2014. december 28. - 15:26:31 »
Tudok olyan streamelőt, aki ezernél többször vitte végig a Borderlands 2-t…

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6649 Dátum: 2014. december 28. - 19:36:43 »
Jó, de nekem van mellette életem.  :D
És még mindig tudsz motivációt találni hozzá... :lol:
Nem nehéz. Eleve úgy tízet elvitt a többféle nehézségi szint, aztán újabb 5-10-et, hogy különféle fegyverekkel játsszam végig, majd mivel külön jelzi a
1: találati pontosságot, ezért ráhajtottam a 100%-ra
2: a megölt ellenségeket, ami normálisan, minden megölt ellenséggel 950 körül van, de el akartam érni az ezret, és sikerült is
3: időt, így rengeteg speed run van benne
4: halált, ezért megcsináltam úgy is hardon, hogy egyszer se haljak meg benne.
A többi csak sima újrajátszás. De mivel 2-3 millió közötti zsét ad, ha mindent felszedünk a játékban, és a folytatásnál nem veszi el, most, hogy közelítek hozzá, kivi vagyok, hogy tud-e mutatni százmilliót is a rendszer. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6650 Dátum: 2014. december 29. - 02:51:42 »
Gaby, az súlyos lehet... :D

ezért megcsináltam úgy is hardon, hogy egyszer se haljak meg benne.
Az nagyon kemény lehetett. :D
Én a God of War-t kezdtem el egyszer max nehézségen, az első pályát meg is csináltam, de az is valami 1-2 órába telt, úgyhogy nem folytattam, mert baromi időigényes lett volna. :D

Idézet
kivi vagyok, hogy tud-e mutatni százmilliót is a rendszer. :)
Ha igen, akkor rátekertél, mert jöhet egy sor újabb végigjátszás, hogy kiderüljön, hogy tudja-e a milliárdot is. ;D

Egyébként ma végigvittem a Castlevania: Lords of Shadow-t, már csak a bónuszpályák vannak hátra. Igazából érdekes a dolog, mert picit vegyesek az érzéseim. Minőségileg a játék tök jó szerintem, szerkezetileg és játékmechanikailag is teljesen oké: jó a harcrendszer, sok képesség van és jó kombinációs lehetőségek, a pályák szépek és látványosak, sokféle szörny van, és az újrajátszási faktor is jó, vissza lehet menni bármelyik pályára és tovább tuningolhatod magad, szóval a játék szerintem tök rendben van ilyen szempontból. De mégis, hangulatilag alulmarad a God of War-ral szemben. A sztori, a fő karakterek gyengébbek, mint a GoW-ban. Egy látványos klón, de az a baj, hogy nagyon látszik rajta, hogy klón, számomra zavaró volt a hasonlóság. Meg a játék vége felé már kicsit vártam hogy legyen vége (pedig amúgy vannak benne jó ötletek), viszont a befejezés tetszett, jó kis csavar volt benne, igaz, kiszámítható volt, de az nagyon vad ötlet, hogy Gabrielből lett Drakula, úgyhogy már csak emiatt is muszáj leszek kipróbálni a második részt. :D Összességében nagyon jó, minőségi játék, csak nálam hangulatban és sztoriban kicsit alulmaradt a God of War-ral szemben, illetve nem fogott meg annyira a hangulata a nyilvánvaló lopások miatt. Plusz engem helyenként nagyon zavart a fix kamerakezelés. De aki egy jó GoW klónnal akar játszani, annak bátran ajánlom. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6651 Dátum: 2014. december 29. - 09:31:59 »
 :spoiler:
Én is kábé így vagyok vele. Durván másol pár játékból, ésszerintem összeomlik kicsit a történet a végére. Az utolsó főboss a leggagyibb, sőt igazából a Necromancer Lord ellen nincs is összecsapás...
Amúgy az mekkora g*ciség már, hogy a Drakulává válás nincs is benne a fő játékban, csak egy DLC-ben. Gabriel csalódott istenben, aztán hopp ugrunk 100 évet és ő Dracula, de mikor/mitől lett vámpír, vedd meg a DLC-t!  :twisted:
Én arra számítottam, hogy az ő lelke is felmegy a mennybe, mert csak ezzel tudja megnyitni a kaput, de így a teste lennt marad, mint a többi Lordnak. Sokkal jobban épült volna be ez a befejezés dramaturgiailag a történetbe, mint ez, hogy hopp majd ő lesz Dracula, de ez egy másik amúgy rövid és semmitmondó történet (mint minden DLC).
Na de én az ilyenekre mondom azt,hogy ez már játék!Ne két és fél óra alatt kelljen kipörgetnem,mint a CoD Modern Warfare-t!
Nekem már nincsen időm minden játékot többször végigvinni, mostanában max kétszer ha kipörgetek egy-egy játékot.
Pl. a Last Of Us-t kábé 20-25 óra alatt vittem végig, mégis az évtized legjobb játékának tartom.
ha még lesz is időm egyszer-kétszer végigvinni, akkor se lesz ez a szám több 40-50 óránál. Szóval szerintem nem attól jó valami, hogy belenyomsz-e több száz órát.
Én inkább a futószalagon ontott címekben látom a problémát (és ugyanez filmekkel), nem a játékidő/szavatosság csökkenésében (ami igazából szerintem nem is csökkent sokat).
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 29. - 09:45:18 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6652 Dátum: 2014. december 29. - 11:20:57 »
Az nagyon kemény lehetett. :D
Egyáltalán nem volt az. Fogtam a két legerősebb fegyvert, és utat törtem magamnak mindenhol. :) 50+ végigjátszás után már pontosan tudtam, hol és mire kell vigyázni. :)
Idézet
Én a God of War-t kezdtem el egyszer max nehézségen, az első pályát meg is csináltam, de az is valami 1-2 órába telt, úgyhogy nem folytattam, mert baromi időigényes lett volna. :D

Én azt vagy ötször vittem végig eddig, de mindig csak easy-n. Úgy éreztem, hogy ez nem az a játék, ami megérdemel egy komolyabb erőfeszítést. Az egésznek a hangulata, az ügyességi része tetszett inkább, a bunyók a legtöbbször csak gombnyomogatásból álltak, azt pont untam. És mivel a hard semmit sem tesz hozzá, csak a harcok lesznek keményebbek - vagyis hosszabbak - hát maradtam az első szinten.
Idézet
Ha igen, akkor rátekertél, mert jöhet egy sor újabb végigjátszás, hogy kiderüljön, hogy tudja-e a milliárdot is. ;D

Az már nem az én életemben fog megtörténni. :)
Nekem már nincsen időm minden játékot többször végigvinni, mostanában max kétszer ha kipörgetek egy-egy játékot.
Szóval szerintem nem attól jó valami, hogy belenyomsz-e több száz órát.
Nem attól jó, hanem fordítva: azért ölsz bele annyit, mert jó. Te is írod, hogy nincs időd játszani, vagyis te is többet játszanád, ha lenne, nem?
Idézet
Én inkább a futószalagon ontott címekben látom a problémát (és ugyanez filmekkel), nem a játékidő/szavatosság csökkenésében (ami igazából szerintem nem is csökkent sokat).
Szerintem a szavatosság éppen nőtt az elmúlt években. Például a trófeákkal látványosan.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6653 Dátum: 2014. december 29. - 14:26:54 »
Az azért eléggé hihetetlenül és lehetetlenül hangzik,hogy valaki ezernél is többször kipörget egy játékot.Én már az 50+ előtt is értetlenül állok.  :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #6654 Dátum: 2014. december 29. - 14:32:04 »
Szóval szerintem nem attól jó valami, hogy belenyomsz-e több száz órát.
Nem attól jó, hanem fordítva: azért ölsz bele annyit, mert jó. Te is írod, hogy nincs időd játszani, vagyis te is többet játszanád, ha lenne, nem?
Igen, ez igaz, sok játékot vinnék végig újra, de mivel így is sok érdekel, inkább veszek egy-egy újat. Aztán átlag 2-4 hétig tart, míg van annyi időm, hogy végigvigyem, két három naponta egy két órát játszva.
Idézet
Szerintem a szavatosság éppen nőtt az elmúlt években. Például a trófeákkal látványosan.
De engem például a trófeák nem motiválnak, mivel a játékhoz nem tesznek hozzá. Egy extra fegyver, skinn, pálya stb. sokkal jobban motivál, de ezek meg átkerültek a DLC-kbe.  :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6655 Dátum: 2014. december 29. - 22:19:47 »
De engem például a trófeák nem motiválnak, mivel a játékhoz nem tesznek hozzá. Egy extra fegyver, skinn, pálya stb. sokkal jobban motivál, de ezek meg átkerültek a DLC-kbe.  :(
Engem is jobban motiválnak ezek, de ha a játék jó, érdekelnek a kihívások is benne, amit a trófeák adnak meg. Az új Tomb Raidert például kivittem 100%-ra, mert az nagyon tetszett.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6656 Dátum: 2015. január 16. - 10:39:43 »
Plusz egy-két trófea elő hoz vmi rejtett cuccot a játékból.
Pölö az Unch 3-nál van az hogy a múzemumban rákell másznom a krokodilra és akkor Sully vagy Nate mond vmi poénosat erre, vagy ugyanígy a 2. részben, amikor a szálló tetején van egy medence és beleugrasz, ott Nate elkezd Marco Polot játszani Choléval  ;D mondjuk azon a részen a medence olyan szépen megvolt csinálva, hogy  trófea nélkül is beleugrottam mert nagyon csábított  ;D

én az ilyen trófeákat bírom, sajnos ebből van nagyon kevés...   :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #6657 Dátum: 2015. január 16. - 10:42:36 »
De ezek szerintem nem a trófea miatt vannak benne, csak a trófeát hozzá rendelték egy-egy cselekményhez.
Pl. az MGS 1-ben is voltak ilyen rejtett párbeszédek, ha pl. bámultad Meryl mellét vagy fenekét, elpirult, és beszólt valamit. Ma ezért tuti járna egy trófea.   :hehe:
De igen a medencést én is magamtól kipróbáltam.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6658 Dátum: 2015. január 16. - 14:59:08 »
Pölö az Unch 3-nál van az hogy a múzemumban rákell másznom a krokodilra
Fú, hogy én mennyit kerestem azt a szemét krokodilt, mire rájöttem, hogy hol van!  ;D
Idézet
mondjuk azon a részen a medence olyan szépen megvolt csinálva, hogy  trófea nélkül is beleugrottam mert nagyon csábított  ;D
Ugyanaz itt is. :) Úgy látszik, annak senki sem tud ellenállni. :)
bámultad Meryl mellét vagy fenekét, elpirult, és beszólt valamit. Ma ezért tuti járna egy trófea.   :hehe
A Resi 4-ben is beszól a hölgy, a Lollipopban pedig tényleg trófea jár érte. :)

Jut eszembe, a Resident Evil 4 is kijött HD verzióban, nem? PS3-ra. Még sosem láttam, ti találkoztatok már vele?

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6659 Dátum: 2015. január 16. - 15:40:46 »
Én most a Resi 6. részét tolom, nagyon akcióorientált lett, de nekem bejön, 3 kampány is van benne, sokáig el lehet vele szöszölni. :violent:
Tejet kérek! Csokisat!