Gaby, az súlyos lehet...

ezért megcsináltam úgy is hardon, hogy egyszer se haljak meg benne.
Az nagyon kemény lehetett.

Én a God of War-t kezdtem el egyszer max nehézségen, az első pályát meg is csináltam, de az is valami 1-2 órába telt, úgyhogy nem folytattam, mert baromi időigényes lett volna.
kivi vagyok, hogy tud-e mutatni százmilliót is a rendszer. 
Ha igen, akkor rátekertél, mert jöhet egy sor újabb végigjátszás, hogy kiderüljön, hogy tudja-e a milliárdot is.

Egyébként ma végigvittem a Castlevania: Lords of Shadow-t, már csak a bónuszpályák vannak hátra. Igazából érdekes a dolog, mert picit vegyesek az érzéseim. Minőségileg a játék tök jó szerintem, szerkezetileg és játékmechanikailag is teljesen oké: jó a harcrendszer, sok képesség van és jó kombinációs lehetőségek, a pályák szépek és látványosak, sokféle szörny van, és az újrajátszási faktor is jó, vissza lehet menni bármelyik pályára és tovább tuningolhatod magad, szóval a játék szerintem tök rendben van ilyen szempontból. De mégis, hangulatilag alulmarad a God of War-ral szemben. A sztori, a fő karakterek gyengébbek, mint a GoW-ban. Egy látványos klón, de az a baj, hogy nagyon látszik rajta, hogy klón, számomra zavaró volt a hasonlóság. Meg a játék vége felé már kicsit vártam hogy legyen vége (pedig amúgy vannak benne jó ötletek), viszont a befejezés tetszett, jó kis csavar volt benne, igaz, kiszámítható volt, de az nagyon vad ötlet, hogy
Gabrielből lett Drakula, úgyhogy már csak emiatt is muszáj leszek kipróbálni a második részt.

Összességében nagyon jó, minőségi játék, csak nálam hangulatban és sztoriban kicsit alulmaradt a God of War-ral szemben, illetve nem fogott meg annyira a hangulata a nyilvánvaló lopások miatt. Plusz engem helyenként nagyon zavart a fix kamerakezelés. De aki egy jó GoW klónnal akar játszani, annak bátran ajánlom.