Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 984905 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:Videojátékok
« Válasz #7040 Dátum: 2015. augusztus 28. - 07:58:09 »
A legrosszab felütése a Visionnek volt (de azt már korrigálták de az megint nem az über gyors), na az tényleg lassú, Thornak nem nagyon lassabb mint a többieknek, én úgy használom hogy a pörölye be se pörög nagyon közben :D

Az első tulajdonsága tényleg lajhár de azt egyszerűen nem kell használni :) De pl ott van Gamora, annak a 3 Spec Attackjából csak a 2. használható... Nem is értem miért olyan gyenge az elvileg legerősebb 3. Attackje... De a kettese meg pusztít a Bleeddel meg ha jön az Assassination...

Póki igazi Joker karakter, az Evadje meg a Spec attackjai zúznak, bár a 2. kb olyan lassú mint Thor 1.-je. :D De ha betalál Póki hálóhintája...

Yellowjacket. Szereztem én is egy 3* -t de nem tudom hogy nem-e volt hiba hogy nem az Antmanre mentem rá... A kék skillje (nem emlékszem mit ír ki) egész bosszantó :) De sajna jacket is akkor jó ha már megvan ezüst csillagosnak (szted az ezüst vagy fehér csillag? :D )

Igen, 400 Unit de kell hozzá némi minimális arany meg pár olyan kis sárga villám (QE töltő). Az a trükk hogy hétvégén (vasárnap 10 vagy 11 után) nyiss ki vmilyen kristályt. Én direkt erre a célra elspejzoltam 2-3 két csillagos kritályt és úgy majd azt látja hogy "jéé megint egy fos 2* karit kaptál, nem veszel egy 3* -t?". A Premium Herot én teljesen feladtam, csak két csillagos fosokat dobál már hónapok óta.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7041 Dátum: 2015. augusztus 28. - 08:31:21 »
ja, persze, csak azért 400at összeszedni nem kis idő. sokszor nem fogom megcsinálni.
Én ezüstnek hívom a duplázott karikat. (mások fehérnek)
A duplázott pókival az a baj, hogy a multkor amikor sok kristályt nyitottam, megszereztem abominationt 4 csillagosként. Most a vs-ben yellowwjacketet 5×, plusz elektrót is egyszer a multkor, rinót már régebben felvittem rank 4-re. szóval szép jó erős 3 csillagos science heroim vannak, de igazából abo-t lenne érdemes fejleszteni, mert azt tovább lehet nyomni. De mivel végigvittem a 3 actot, így nem nagyon fejlődök most senkivel, nem hogy több karit is szinteljek.
Deadpoolt jó elrontották. el lett cseszve a regenerálódása, így most az egyik legerősebb kariból az egyik legszarabb lett. nem ér így már szinte semmit. Viszont megváltoztatták unstoppable colossust is. máshogy működik a képessége. Ő viszont meg erősebb lett így.
Azt írod, valahol mindegyik játszható. Valahol tényleg. de néhánynak sokkal hasznosabb a signature abilitije.
Pl fejből meg tudod mondani, hogy mi a passziv tulajdonsága draxnak, ronannak, thornak, hulkbusternek, starlordnak, colossusnak, cyclopsnak, stormnak, winter soldiernek, hulknak, és rinónak? Mert én nem tudnám ezek közül mindenek megmondani, utánanézés nélkül, néhánynak még soha nem is néztem meg, mit tud, annyira semmitmondó kari.
This is a joke. A real practical Joke.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7042 Dátum: 2015. augusztus 28. - 14:00:18 »

De már csak azért is megéri a 3* -okra menni mert a 3* versusok majdnem a legjobbak és ott adnak elég hamar nagyobb unitokat. De tény hogy 400 unitot nem tudsz rövid idő alatt összeszedni. És ugye az Actok is véget érnek egyszer... Ideje lenne megadniuk a 4-et... :D A 3-nak a közepén járok de most elkezdem nyomni a Magnetos Eventet.

Apropó Magneto. Az egyik comment az fb-n, Marvel Contest of reskinned Champions. Jogos. Ha húznék egy új skines Magnetot nem kicsit lennék happy de ha utána húznék egy régi skinnest kb felrobbannék. Inkább egy ezüst csillagos Magneto mint két különböző... Nem tudom van-e vmi különbség skillekben a két kari közt. AmKap ugyanez...

Én is ezüstnek hívom a duplákat.

Én az elején ugyanígy jártam... Csak Cosmicjaim voltak... Élmény volt mikor mystic isoért kellett mennem...

Deadpoolom nincs de ano utáltam ellene játszani... Tényleg túl táp volt. Bár a frissítés óta nem találkoztam még eggyel sem. Akin általában felhúztam magam az Rozsó volt, elkezdek harcolni vele és már regenerationt nyom amikor meg sem ütöttek... amikor meg gyaknak és kéne a skill akkor meg semmi... Menjenek a...
+ most látom hogy az új skines Magneto neve Magneto Marvel Now ?  :lol:

UC tápabb lett? :D Helyes, van egy kimaxolt 3* -osom ami már ezüst :D :P Thanosnak tartogatom :P

Hát így fejből nem tudnám megmondani. De mindig utána olvasok. Ezért is jó az Antman... Neki nem is a spec attackja ütős hanem a passzív skillje. De mostmár egy 3* Yellowjacket kellene inkább. :(

A Marvel Future Fightsról hallottál GG?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7043 Dátum: 2015. augusztus 28. - 16:23:45 »
Future fightot is toltam egy ideig, de nemsokkal azután hogy a fejlődést megváltoztatták, abbahagytam. Jó játék lehetett volna, de így csak azoknak jó, akik napi 20-23 órában tolják, és/vagy tele vannak pénzzel.
Vizió felütése viszont most azért lett jó, mert messzire elér vele. :)
Rózsó meg tényleg idegesítő a gépnél, de ellene olyan karrit kell vinni, akit nem tud bleedelni, vagy ezüst scarlet witchet, vagy bárkit aki heal blockal rendelkezik.
40 szint fölött majd te is eljutsz thanosig, kíváncsi leszek, hogy fog menni. nekem ráment az összes health, res gömb és boost, hogy 4× végigvigyem.
jut eszembe, a yellowjacketes vs-ben, ahol 5× összeszedtem a 3 csillagost, 612k pontot értem el, és ez a 7444. helyre volt elég. ez mekkora gáz már. ráadásul valszeg bugos is, mert csak lvl4nek jelzi a passzív tulajdonságát.
Jó lenne ezekben tudni, hogy az elsők mennyi pontot szedtek össze.
« Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 28. - 18:48:50 írta grey gargoyle »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7044 Dátum: 2015. augusztus 28. - 19:39:16 »
A Contestben is igazából azok járnak extrém jól. Tisztára mint a világban a gazdagok gazdagabbak a szegények szegényebbek  :lol: De elég sok időt bele lehet tolni... néha tán sokat is vesz el de ha nem nyomod lemaradsz és nem jutsz el a giftekig... Nem is értem anno hogy értél el helyezést a 3* AmKapodig... Nekem ez sose jön össze, valsz lehet vmit rosszul csinálok.

Rózsó ellen a best Vision ;) Karakter bónusz, no bleed és power drain :D

Kiváncsi leszek Thanosra. Gondolom nem egyszerű. De milyen lesz majd a Maestro?!  ;D

ööö mi van? tehát öt darab 3 csillagos Yellowjacketet csináltál meg? HOGYAF*XBA?! Nekem elfogytak a cannysterek vagy micsodák...
De ha 5x van 3*-os yellod akkor rendben van hogy lvl4-nek mutatja ;)
Nem a két csillagosra gondolsz?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7045 Dátum: 2015. augusztus 28. - 20:16:34 »
ööö mi van? tehát öt darab 3 csillagos Yellowjacketet csináltál meg? HOGYAF*XBA?! Nekem elfogytak a cannysterek vagy micsodák...
De ha 5x van 3*-os yellod akkor rendben van hogy lvl4-nek mutatja ;)
Nem a két csillagosra gondolsz?
Nem bizony, a három csillagosra gondoltam, ahol 8 szintenként kéne nőnie, ha megkapom egyszer. nekem ennyire telt a pym canisterekből, különben toltam volna tovább is.

Nem is értem anno hogy értél el helyezést a 3* AmKapodig... Nekem ez sose jön össze, valsz lehet vmit rosszul csinálok.
Igazából én se értem, de megkaptam. Az egy olyan vs volt, ami másoknak nem volt elérhető, nekem volt ott kezdés után. Szóval lehet valami ilyen vs, amit karakterindítás után ad be. Viszont azóta se kaptam több 3 csillagost azon a loginon.
« Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 28. - 20:23:56 írta grey gargoyle »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7046 Dátum: 2015. augusztus 29. - 18:27:36 »
Honnan volt ennyi canistered? :D nekem is volt egy rakat de nem volt esélyem eljutni kétszer a 3*-os jacketig... :( Meg azért elég szemét módon adagolja az erősségét az ellenfeleknek...
De akkor valóban bugos lehet a cucc. Vagy itt csak ezt engedélyzezték, relatíve könnyen lehetett 3* champhez jutni.

Olyan vs ami másoknak nem elérhető? Ilyen nekme sosem volt...  :'(

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7047 Dátum: 2015. augusztus 29. - 19:04:01 »
Olyan vs ami másoknak nem elérhető? Ilyen nekme sosem volt...  :'(
amikor megvettem deadpoolt akkor is volt nekem a másik loginon. mert azután beadott egy olyan vs-t amibe deadpoolt lehetett megszerezni, és el is vittem addig, hogy duplázzam.

De arra pl emlékszel hogy az első 3 csillagosaidat hogy szerezted?

Amúgy ha 3 csillagos kristályt akarok nyitni, miért hétvégén kell azt a nyitást csinálni?
« Utoljára szerkesztve: 2015. augusztus 29. - 19:14:51 írta grey gargoyle »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7048 Dátum: 2015. augusztus 29. - 20:51:23 »

Hát annyira nem emlékszem. De arra igen hogy Gamora & Colossus Dailyból j9ttek azt hiszem. De Col-t 4x is kaptam :P lvl 24 az Organic Steelje :)

Úgy vettem észre akkor mindig megadja az ajánlatot. nem dobja ki mindig hogy vegyél 3* kristályt. De hétvégén mindig feldobta nekem.
Múltkor amikor kinyitottam három 3*-t dobott offert egy 4* kristályra... Anyáztam rendesen. 2000 Unit lett volna... Meg némi arany és sárga villámka.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7049 Dátum: 2015. augusztus 31. - 19:29:07 »
For Bub ....

For Todd ....
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7050 Dátum: 2015. augusztus 31. - 21:43:16 »
Mindkettő jöhet nekem is. :) Bár a TR-re még várnom kell egy évet, de sebaj, addig még úgysem lesz PS4-em.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7051 Dátum: 2015. szeptember 01. - 07:46:23 »
Mind a kettő nagyon király. :D
Ettől függetlenül kihagyom. Anyagi helyzetem halála lenne, ha most még a 12 inches szobrokat is elkezdeném gyűjteni.
MGS V meg van már Bödön?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7052 Dátum: 2015. szeptember 01. - 16:57:33 »
MGS V meg van már Bödön?
Még nincs. Holnap jön, hétvégére elvileg lesz gépem, úgyhogy vettem egy tálca energiaitalt.  ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #7053 Dátum: 2015. szeptember 09. - 13:08:55 »
Végigvittem minden idők egyik legidegesítőbb játékát az Alien Isolationt. Főleg azoknak tetszhet ez a játék, akiknek a nagy betüs Alien film az első rész, mert annak nagyon jól visszaadja a hangulatát. Csupa ismerős helyszín, szituáció, beleértve a borzalmas rejtőzködést a sebezhetetlen Alien ellen, és az (iszonyat) lassú narratívát, és a mindenütt jelen lévő retro sci-fi hangulatot.
És itt az a bizonyos frusztráltság, sokszor vánszorogva lehet csak haladni, aztán egy óra szenvedés után neked ugrik a lény a semmiből és kinyír. Ez valakinek vagy bejön, vagy nem, de én is, aki vagy egy évtizede nem csinált ilyet, visszaállítottam a nehézséget easyre.
Viszont a dramaturgia sok ponton borzalmas, a szereplők általában csak feltűnnek és meghalnak, én meg nézek, hogy ki volt ez az ember, nincs köztük egyetlen emlékezetes figura sem. De méltó módon eleveníti fel, és egészíti ki az első részt, úgy, hogy mindegy tudomást sem vesz a később hozzáadott dolgokról (nem tűnik fel benne még csak királynő sem).
A befejezés elég nyitott, kiváncsi vagyok, folytatódnak-e az ifjabb Ripley kalandjai.
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 09. - 14:22:49 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7054 Dátum: 2015. szeptember 09. - 14:16:08 »
Idézet
vánszorogva lehet csak haladni, aztán egy óra szenvedés után neked ugrik a lény a semmiből és kinyír
Hát ez tényleg frusztráló lehet.  ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7055 Dátum: 2015. szeptember 09. - 16:20:24 »
Pedig ez nem jellemző az Alienre,hogy csak úgy, a semmiből előugrik és kinyír.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7056 Dátum: 2015. szeptember 10. - 08:08:53 »
Pont ezért elvetemült a játék lénye, mert keveri a legszebb Alienes hagyományokat. Ha kell idegtépő lassúsággal közlekedik, vagy mered maga elé, máskor úgy rohangál, mint valami betépett agár.
Van, hogy először elmegy melletted, mikor kuksolsz egy szekrényben, majd fél perc múlva odajön, és egyből kitép, máskor mozdulatlanul vár (hogy ne érzékelje a mozgásérzékelő) egy ajtó mögött, utánad mászik a szellőzőjáratokba, vagy elindul szemből a túloldalról, vagy lecsap rád mikor végre fellélegzel, hogy mentési pont, aztán az lesz a mentésed helyett, hogyha betöltöd egyből meghalsz.
Totál kiszámíthatatlan, és leszámítva egy két előre meghatározott helyet, mindez teljesen véletlenszerű, a legtöbbször soha egy rohadt másodperc nyugtod sincs.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7057 Dátum: 2015. szeptember 10. - 18:22:35 »
Én mindenesetre kétszer is kitoltam ezt a játékot.  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7058 Dátum: 2015. szeptember 10. - 18:30:15 »
Azt hittem a filmes alienre gondolsz.
Akkor nem csak en jatszottam ezzel a jatekkal. :)
És mi a véleményed róla?
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 10. - 18:33:05 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7059 Dátum: 2015. szeptember 10. - 21:47:10 »
Rosszat nem igazán tudok mondani róla.Nekem kifejezetten tetszett,hogy minden pont olyan volt,mint a filmben.Még az a bólogató madár is feltűnt az asztalokon,nem egyszer.  :D
Vége felé,amikor több Alien is előkerül,meg a tojásos/facehuggeres részek azért némiképp megizzasztottak.
Ebben a műfajban talán az Outlast az,ami überelni tudja az Alient.Annál azért voltak olyan részek,ahol megijedtem párszor.  :brow: