ja, persze, csak azért 400at összeszedni nem kis idő. sokszor nem fogom megcsinálni.
Én ezüstnek hívom a duplázott karikat. (mások fehérnek)
A duplázott pókival az a baj, hogy a multkor amikor sok kristályt nyitottam, megszereztem abominationt 4 csillagosként. Most a vs-ben yellowwjacketet 5×, plusz elektrót is egyszer a multkor, rinót már régebben felvittem rank 4-re. szóval szép jó erős 3 csillagos science heroim vannak, de igazából abo-t lenne érdemes fejleszteni, mert azt tovább lehet nyomni. De mivel végigvittem a 3 actot, így nem nagyon fejlődök most senkivel, nem hogy több karit is szinteljek.
Deadpoolt jó elrontották. el lett cseszve a regenerálódása, így most az egyik legerősebb kariból az egyik legszarabb lett. nem ér így már szinte semmit. Viszont megváltoztatták unstoppable colossust is. máshogy működik a képessége. Ő viszont meg erősebb lett így.
Azt írod, valahol mindegyik játszható. Valahol tényleg. de néhánynak sokkal hasznosabb a signature abilitije.
Pl fejből meg tudod mondani, hogy mi a passziv tulajdonsága draxnak, ronannak, thornak, hulkbusternek, starlordnak, colossusnak, cyclopsnak, stormnak, winter soldiernek, hulknak, és rinónak? Mert én nem tudnám ezek közül mindenek megmondani, utánanézés nélkül, néhánynak még soha nem is néztem meg, mit tud, annyira semmitmondó kari.