No, karácsonykor végre elkezdtem a
Batman Arkham Knightot... (24.én este kezdtem volna, de majd 6 órányi letöltendő cucc várt... így tolódtam 25.-ére...

).
Összeségében fajin kis game lett, azért a Rocksteady szép kis ívet mutatott be a trilógiával, nem ugyanazt a gamet adta el háromszor, mind a 3-ban rakás újítást adtak be. Azt kell mondanom szép lezárást is kapott a játék (bár még pár szösszenet hátra van a végleges lezáráshoz, de a nagy sztori már véget ért). Olyan 40%-nál tartottam amikor kezdtem azt érezni, hogy ennek a sztorija jobban tetszik mint a City-é, vagy az Asyliummé, és jobban bejön (bár az Origins sztorija nálam még mindig a legjobb). Kattogtam egész végig vajon ki lesz Arkham Knight, megfogalmazódott már bennem, hogy lehet
Damien, főleg amikor öreg emberezte B-Man-t, gondoltam így akar bosszút állni
Talia és R'as haláláért... elborult gondolataimban már
Timet, vagy Dicket is vizionáltam, ha már a Beyond univerzumban is kihozták őket végül vmi gonosszá... viszont a végeredmény nagyon nem győzött meg... nem rossz, de bakker..
Jason... eh... kapásból nem tetszett, mivel
Jason sose akarta megölni batset, vagy elpusztítani Gothamet, ő Jokerrel akart végezni... max Bruce helyét vette volan át, miután ő a Válságban meghalt... szaaal, jó kiforgatták... (ja még az elején az első visszaemlékezésnéál gondoltam
Jasonre, de a kiadott Red Hood DLC előzmény, vagy akrámiis az, miatta gyorsan elhesegettem a gondolatot, hogy ő lehetne a Knight...) és jól meg is kavarták
a Piros Sisak megalakulását, ami szintén kicsit olyan semmilyen volt... mármint egyik pillanatabn még meg akarja ölni, aztán B
keményebben rászól, magába roskad és a végén még ő is menti meg... ez nagyon olyan semmmilyen lett...

A hab a tortán még a harcuk is kicsit gagyi lett... egy sima predatoros cucc... komolyan vmi olyan komoly ököl harcot vártam volna mint amilyen Deathstrokkal volt az Originsben...
De a többi minden rendben volt, volt ijesztegetés (az első ilyen hirtelen megjelenésnél ugrottam egyet a székben...

), fordulatok tömkelege ééés batmobil, Igazán durva lett, bár a kinézet annyira nem a szívem csücske, de megszokható, volt nap, amikor csak vezetgettem a városban.

Legnagyobb ámulatomra, egy csomó skin ingyen letölthető, most akkora választék, hogy azt se tom melyikkel ismételjem meg a sztorit

főleg, hogy az animációs részek is a játék belső motorjával (vagy hogy kell ezt mondani) készültek, így a válaszott skin nem változik meg rá (a new52-vel nyomtam elsőre ki) tök jó volt úgy látni mozgásban, és még így is milyen durva grafikája volt a cuccnak... mondjuk Gotham annyira nem tetszett, mármint szép volt, hangulatosak az épületek, klassz a vihar, a villámlás, a háborgó tenger kúl ahogy kinéz, de gotham mégis elég világos lett... kb. a Hush sztori egyik mondata ugrott be róla, amikor Selina panaszkodik Metropolisban, hogy miért ilyen csili-vili az egész város, az éjszaka is olyan, mintha nappal lenne...
Egyedül ami zavart, hogy a letölthető Batmobil skineket nem igazán lehet használni sztoriban.... így úgymond 600 ft-ot "kidobtam" az ablakon, mert ha tudom, hogy ilyen, nem veszem meg az Asylium kocsit. Viszont a Bat v Supi Batmboilt szedjétek le (amúgy az ingyenes), nagyon tuti és &khm# durva hanghatásai vannak, komolyan olyan egyedi lett, mint anno a Timm féle rajzfilmben a Batplane-nek volt egy rohadt érdekes hangja