Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000627 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #7180 Dátum: 2016. január 13. - 10:22:30 »
No, karácsonykor végre elkezdtem a Batman Arkham Knightot... (24.én este kezdtem volna, de majd 6 órányi letöltendő cucc várt... így tolódtam 25.-ére...:( ).
Összeségében fajin kis game lett, azért a Rocksteady szép kis ívet mutatott be a trilógiával, nem ugyanazt a gamet adta el háromszor, mind a 3-ban rakás újítást adtak be. Azt kell mondanom szép lezárást is kapott a játék (bár még pár szösszenet hátra van a végleges lezáráshoz, de a nagy sztori már véget ért). Olyan 40%-nál tartottam amikor kezdtem azt érezni, hogy ennek a sztorija jobban tetszik mint a City-é, vagy az Asyliummé, és jobban bejön (bár az Origins sztorija nálam még mindig a legjobb). Kattogtam egész végig vajon ki lesz Arkham Knight, megfogalmazódott már bennem, hogy lehet Damien, főleg amikor öreg emberezte B-Man-t, gondoltam így akar bosszút állni Talia és R'as haláláért... elborult gondolataimban már Timet, vagy Dicket is vizionáltam, ha már a Beyond univerzumban is kihozták őket végül vmi gonosszá... viszont a végeredmény nagyon nem győzött meg... nem rossz, de bakker.. Jason... eh... kapásból nem tetszett, mivel Jason sose akarta megölni batset, vagy elpusztítani Gothamet, ő Jokerrel akart végezni... max Bruce helyét vette volan át, miután ő a Válságban meghalt... szaaal, jó kiforgatták... (ja még az elején az első visszaemlékezésnéál gondoltam Jasonre, de a kiadott Red Hood DLC előzmény, vagy akrámiis az, miatta gyorsan elhesegettem a gondolatot, hogy ő lehetne a Knight...) és jól meg is kavarták a Piros Sisak megalakulását, ami szintén kicsit olyan semmilyen volt... mármint egyik pillanatabn még meg akarja ölni, aztán B keményebben rászól, magába roskad és a végén még ő is menti meg... ez nagyon olyan semmmilyen lett... :(
A hab a tortán még a harcuk is kicsit gagyi lett...  egy sima predatoros cucc... komolyan vmi olyan komoly ököl harcot vártam volna mint amilyen Deathstrokkal volt az Originsben...
De a többi minden rendben volt, volt ijesztegetés (az első ilyen hirtelen megjelenésnél ugrottam egyet a székben...  ;D ), fordulatok tömkelege ééés batmobil, Igazán durva lett, bár a kinézet annyira nem a szívem csücske, de megszokható, volt nap, amikor csak vezetgettem a városban.  ;D
Legnagyobb ámulatomra, egy csomó skin ingyen letölthető, most akkora választék, hogy azt se tom melyikkel ismételjem meg a sztorit  :D főleg, hogy az animációs részek is a játék belső motorjával (vagy hogy kell ezt mondani) készültek, így a válaszott skin nem változik meg rá (a new52-vel nyomtam elsőre ki) tök jó volt úgy látni mozgásban, és még így is milyen durva grafikája volt a cuccnak... mondjuk Gotham annyira nem tetszett, mármint szép volt, hangulatosak az épületek, klassz a vihar, a villámlás, a háborgó tenger kúl ahogy kinéz, de gotham mégis elég világos lett... kb. a Hush sztori egyik mondata ugrott be róla, amikor Selina panaszkodik Metropolisban, hogy miért ilyen csili-vili az egész város, az éjszaka is olyan, mintha nappal lenne...
Egyedül ami zavart, hogy a letölthető Batmobil skineket nem igazán lehet használni sztoriban.... így úgymond 600 ft-ot "kidobtam" az ablakon, mert ha tudom, hogy ilyen, nem veszem meg az Asylium kocsit. Viszont a Bat v Supi Batmboilt szedjétek le (amúgy az ingyenes), nagyon tuti és &khm# durva hanghatásai vannak, komolyan olyan egyedi lett, mint anno a Timm féle rajzfilmben a Batplane-nek volt egy rohadt érdekes hangja :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7181 Dátum: 2016. január 13. - 10:58:30 »
BuB: PC-n vagy konzolon játszottál vele? Érdekelne,hogy melyik platform, mert a játék ugye rosszul lett optimalizálva és emiatt állítólag a konzolos verzió is bugos volt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7182 Dátum: 2016. január 13. - 11:47:03 »
PS4, nem nagyon vettem észre bugokat... mondjuk mint mondtam 6 órányi anyagot szedtem le indítás előtt.. valszeg az tartalmazott javítást.

Szerk:
Ja, de ,egy feltűnt  :D amikor bementem az Óratoronyba Orákulumhoz, ott is esett az eső, az vicces volt.   :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7183 Dátum: 2016. január 13. - 11:50:55 »
Fura, hogy nem gondoltál rá, amikor a játék jóformán mindent megtesz, hogy az ember szájába rágja. Nem csak arra gondolok, hogy az egész cselekmény az Under the Hood fénymásolata, de arra is, hogy a nevét vagy hússzor emlegetik úgy, hogy előtte nyoma sem volt a létezésének a játékok világában.
Én inkább azon csodálkoztam, hogy kit hoztak ki most a nagy-nagy-nagy-nagy mindenkitátvertemmárháromévvelazeseményekelőtt főgonosznak. Mondjuk ha nem csak egy kis ellenség lett volna az Asylumban, akit kb. három másodperc volt lenyomnia Batmannek, talán hihetőbb lett volna.
De szerintem nagyon látszódott rajta, hogy nem Dini írta, hanem egy játéktervező. Az egész sztori annak volt alárendelve, hogy legyen valami ürügy betenni egy újabb lineáris pályát.
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 13. - 11:53:04 írta talgaby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7184 Dátum: 2016. január 13. - 12:06:00 »
BuB: játékokat manapság sajnos nem érdemes rögtön online csatlakozással elindítani, mert akkor aznap már nem fogsz játszani. :(
Én a GTA V-el jártam így, plusz letöltött 28 autót és vagy 60 fegyvert is, előbbit nem vettem észre hogy lehet megnyitni csak a végigjátszás után, utóbbi viszont kifejezetten kiábrándító volt, hogy úgy indítod a játékot, hogy 5 féle rakétavetőd, 8 gépfegyvered stb. van. Sose fogom megtudni mi lett volna gyárilag a játék kihívási szintje.
Én inkább azon csodálkoztam, hogy kit hoztak ki most a nagy-nagy-nagy-nagy mindenkitátvertemmárháromévvelazeseményekelőtt főgonosznak. Mondjuk ha nem csak egy kis ellenség lett volna az Asylumban, akit kb. három másodperc volt lenyomnia Batmannek, talán hihetőbb lett volna.
Most a Madárijesztőre célzol (nem vittem még végig a játékot, de a trailerek őt nyomatják), vagy van még fölötte is valaki?
Mert ha rá, azért ő nem volt 3 másodperces mini-boss a játékban, sőt emlékeim szerint ellene volt a legtöbb menet. Már ott utaltak rá, hogy van valami terve (a papírokkal teli pincehelyiség), ő az egyetlen akit nem kapnak el a folytatásban sem, nekem egyáltalán nem tűnik random, erőltetett dolognak, hogy őt helyezték a központba.
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 13. - 12:22:47 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7185 Dátum: 2016. január 13. - 12:48:56 »
Fura, hogy nem gondoltál rá, amikor a játék jóformán mindent megtesz, hogy az ember szájába rágja. Nem csak arra gondolok, hogy az egész cselekmény az Under the Hood fénymásolata, de arra is, hogy a nevét vagy hússzor emlegetik úgy, hogy előtte nyoma sem volt a létezésének a játékok világában.
Nem, mivel mint írtam a Red Hood DLC miatt nem gondoltam tovább az első visszaemlékezésnél, azt hittem az a DLC párhuzamosan fut a sztorival vhol Gothamben, direkt nem olvastam semmit semelyik DLC-ről, nehogy ellőjenek vmit...
Jason emlékeinek meg örültem, és igazából én annak vettem, hogy Orákulum elvesztése miatti trauma hozta fel neki ezt a  másik szövetséges elvesztését...  :headscratch:
(amúgy pont Orákulum elvesztése volt egy nagy blama, pont azt játszották el vele, mint az első részben Gordonnal, csak ez most jóval tovább tartott, ezt nem hittem el, hogy ezt a poént ellövik mégegyszer :hehe:  ;D
Hmhm, én nem igazán éreztem itt az Under The Hood sztorit a háttérben, ott Joker után ment a hajsza, plusz Jason gonoszakat nyírt, nem pedig beállt közéjük, hogy elpusztítsa Gothamet, vagy Brucet.

Todd: ja, lehet úgy kellett volna, de anno vmelyik másik gammel ugyanígy jártam és ott előtte olvastam,h ogy tanácsos levenni a frissítést mert egy csomó hibát javítottak... gondoltam itt se árt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7186 Dátum: 2016. január 13. - 13:45:27 »
Igen, Madárijesztőre gondoltam, aki az Asylumban nagyon érdekes pályákat adott, de amikor Batman magához tért, egy pofonnal elintézte. A második játékból meg nemes egyszerűséggel kihagyták (hacsak nem pont őt kapta az ember az 1:3 esélyű kreditlista utáni jelenetben… amely esetben is abból nem lett semmi, mert a Knight eseményeiben köze sincs a kutatásainak a titán-szérumhoz). Ráadásul a terve itt majdnem egy az egyben a Nolan-trilógia első része volt.
Játékként nagyon jó a Knight, de történeti szempontból még az Origins is jobb volt, pedig ott egy elvileg négy-hat órás eseménysort adtak el valahogy úgy, hogy az egyéjszakás játékidő tart vagy két napig. :)
(És akkor még nem említettem, hogy Madárijesztő milyen beszédeket vág le, amikor átveszi a játék főeelenségének szerepét. Amikor a hetedik fajta monológot adja elő öt percben, hogy ő mennyivel okosabb mint Batman, aki csak egy kis senki, és ő most húdenagyon bosszút áll Gothamen, már a fejem fogtam, hogy jézusom, ezt valaki leírta, és szerencsétlen színésznek röhögés nélkül fel kellett olvasnia. Nem mintha a Lovag szövegei másról szóltak volna az előtte lévő tizenakárhány órában mondjuk.)
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 13. - 13:52:22 írta talgaby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7187 Dátum: 2016. január 13. - 14:05:30 »
Igen, Madárijesztőre gondoltam, aki az Asylumban nagyon érdekes pályákat adott, de amikor Batman magához tért, egy pofonnal elintézte.
De pont ezért volt menő, mert nem fizikai küzdelem volt ellene. Jokert se tartana tovább, attól még nem kérdőjelezzük meg, hogy ő jó főboss lenne.
De majd a játék után eldöntöm, mennyire volt az, vagy sem.
A második játékból meg nemes egyszerűséggel kihagyták (hacsak nem pont őt kapta az ember az 1:3 esélyű kreditlista utáni jelenetben… amely esetben is abból nem lett semmi, mert a Knight eseményeiben köze sincs a kutatásainak a titán-szérumhoz).
Az a jelenet szerintem az elsőben volt. A 2-ban csak feljegyzésekben meg fájlokban bukkant fel a neve, plusz hivatkoztak rá, de ez az én szememben ponthogy indokolttá teszi az újbóli szerepeltetését.
Játékként nagyon jó a Knight, de történeti szempontból még az Origins is jobb volt, pedig ott egy elvileg négy-hat órás eseménysort adtak el valahogy úgy, hogy az egyéjszakás játékidő tart vagy két napig. :)
Szerintem pont az Origins története volt a legjobb, ellenben a tapló Batman abban kifejezetten irritált, és a 40 órás éjszakáján én is röhögtem. plusz a 100% után miért nem nézhettük meg ahogy megvacsorázik Alfréddal. :lol:
És akkor még nem említettem, hogy Madárijesztő milyen beszédeket vág le, amikor átveszi a játék főeelenségének szerepét.
Az már csak hab a tortán, hogy ismét előkerül a szokásos dolog, hogy mindenki, akinek nincsen arca, köszöni szépen tökéletesen tud artikulálni, miközben nekem ha épp cserélik a koronát a felső metszőfogamon, már selypítek, mint az állat. :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7188 Dátum: 2016. január 13. - 14:05:43 »
Hm, de Scarecrow nincs benne a City-ben, ott "okosan" kihagyták, látszott, hogy készül/nek/het valamire...
egyedül egy hajón lehet megtalálni a kis laborját, ahol olyan kis bogaras dobozok vannak ott is, mint az egész Kngiht részben lehet találni szerte a léghajón.
Nem volt credtis sceenje, az az elsőben volt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7189 Dátum: 2016. január 13. - 14:39:36 »
Nekem még nem volt szerencsém a Knight-hoz,de a YT jóvoltából megnéztem a sztori végét és nem akartam elhinni amit ott láttam...Batman tényleg magára robbantja a Wayne kúriát Alfrédostól, vagy ez csak amolyan elterelés mint a TDKR végén?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7190 Dátum: 2016. január 14. - 13:10:14 »
Ugyanolyan elterelés. Pontosabban ugyanaz az elterelés. Mondom, a cselekménye jóformán fogott pár Batman-sztorit, és összevagdosta őket.
Nos, leszámítva a folyamatos városi tankcsatákat. Az egy sztoriból sem rémlik, hogy Batman páncélos ütközetek tucatjait vívta volna folyamatosan, illetve hogy a Batmobil rendelkezik beépített 40 mm-es repeszgránátvetővel és ikergépágyúkkal. Biztos véletlenül Azarael kocsiját vitte el a garázsból.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7191 Dátum: 2016. január 17. - 20:54:47 »
No, most ma végeztem 100%osan a Knight-tal, minden mellék küldetés és Riddler megcsinálva (hu, basszus, most vmiért rohadtul untam már a végére... az Asyliumban számomra a legjobb részek volta, főleg a feladványok, 2-ben annyira nem tetszett, hogy átment inkább ügyességibe, de itt most vmiért a végére már rohadtul elegem volt belőle, hogy nem akarnak fogyni.. :-\ ).
A végére viszont lesülyedt az egész cucc az Origins alá, faja, a sztori is jó, a látvány is, még  a Jasonos kavarást is megbocsájtanám, de Deathstorke... bakker  :drying:, miután levertem a Knightot és bejelentkezett Slade  :oh:, egy rohadt nagy vigyor ült ki az arcomra, kurjongattam mint egy gyerek , rohadtul meglepdőtem, hogy benne lesz, nem tudtam és kurtára örültem neki... de basszus, utána, leírhatatlanul, kibaszott mód csalódott lettem, hogy egy nyüves rohadt gagyi, ráadásul egy ugyanolyan nyamvadt tank csatában kellett levernem, mint előtte a Knightot...  :roll:  :drying: :drying: milyen epic és brutkó ököl harc volt már vele az Originsben (főleg ha a veretlen trófeára hajtottál)... itt meg a pofánkba tolják ezt...  :'( a másik ilyen csalódás meg Huhs lett... az újkori Batman sztorik legjobb, legkörmönfontabb ellensége volt, erre meg egy pofonnal végzünk is a mellék küldetésével, ami kb. 10 percet tett ki... :(

Oh, még egy apróság, az egyik Riddle trófea miatt vissza kellett mennem a Langstrom laborba... meglepő dolog fogadott ott, menjetek vissza  ;D

Nekem még nem volt szerencsém a Knight-hoz,de a YT jóvoltából megnéztem a sztori végét és nem akartam elhinni amit ott láttam...Batman tényleg magára robbantja a Wayne kúriát Alfrédostól, vagy ez csak amolyan elterelés mint a TDKR végén?

Hááát, érdekes lezárást kapott, nyitva is hagyták a sztorit, meg nem is. Egy az egyben olyan lett, mint a Nolan filmek vége... (amúgy furi, hogy TImet hozták össze Barbarával és nem DIcket... nem tom mi volt ennek a jelentősége...) lehetne is folytatni, csak kérdés, hogy sülne el... (és nem volt tiszta, hogy ez Bruce csinálta volna e, semmi magyarázat, utalás nem jött rá, sőt inkább egy riporter kérdése vezethet "megoldás" felé, ő tette fel, hogy nem lehet tudni ki okozta a merényletet... lehet vki megtámadta... mivel a robbanás szinte egyből történt amint becsukták az ajtót... mondjuk holtestekről se volt szó, hogy találtak volna...  lehet télleg merénylet volt :headscratch: )

valszeg inkább, hogy ebből egy rebúúúút lesz...  :headscratch:
azért remélem nem várnak a Ps5-ig egy ilyesmi Bats game megvalósításával...  :uhoh: :uhoh:
ha már elszigetelt és bandaháborús Gotham kellene, megcsinálhatnák a No mans Landet (Senkiföldjét)...
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 17. - 21:00:59 írta BuB »

balogh44

• Thanos
« Válasz #7192 Dátum: 2016. január 17. - 22:07:36 »

:D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7193 Dátum: 2016. január 18. - 15:49:28 »
Idézet
Hááát, érdekes lezárást kapott, nyitva is hagyták a sztorit, meg nem is. Egy az egyben olyan lett, mint a Nolan filmek vége... (amúgy furi, hogy TImet hozták össze Barbarával és nem DIcket... nem tom mi volt ennek a jelentősége...) lehetne is folytatni, csak kérdés, hogy sülne el... (és nem volt tiszta, hogy ez Bruce csinálta volna e, semmi magyarázat, utalás nem jött rá, sőt inkább egy riporter kérdése vezethet "megoldás" felé, ő tette fel, hogy nem lehet tudni ki okozta a merényletet... lehet vki megtámadta... mivel a robbanás szinte egyből történt amint becsukták az ajtót... mondjuk holtestekről se volt szó, hogy találtak volna...  lehet télleg merénylet volt :headscratch: )

valszeg inkább, hogy ebből egy rebúúúút lesz...  :headscratch:
azért remélem nem várnak a Ps5-ig egy ilyesmi Bats game megvalósításával...  :uhoh: :uhoh:
ha már elszigetelt és bandaháborús Gotham kellene, megcsinálhatnák a No mans Landet (Senkiföldjét)...

A Rocksteady mintha azt nyilatkozta volna,hogy egy időre pihenteti a bőregért, mert valami mással foglalkoznak. Hogy ez most egy másik DC karaktert jelent nem tudom,de mindenesetre én is örülnék egy újabb szériának ami remélem már reboot lesz és az új gonoszokra fókuszálna mint Council of Owls, Mr.Bloom, Hush stb!
Nekem finoman szólva kezdett elegem lenni a Joker-re épülő világból ahol mindig ő volt a főellenség aki rendszeresen a háttérből kavarta a sz*rt. Inkább Deathstroke szekerét tolják és akkor mindenki elégedett lesz ;D

Különben talgaby-val pont azt beszéltük,hogy a Knight befejezése egyértelmű koppintása a TDKR-nek... :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7194 Dátum: 2016. január 18. - 15:53:25 »
Azért az állandó reboot mánia ne gyűrűzzön már be a videojátékok világába is. Az elég szánalmas lenne. Ebben a világban is simán lehetne nem Jokerre épülő játékot is csinálni. Mivel az Arkham univerzuma feltételez kábé 10 évnyi történést, még elég sok mindent el lehetne róla mesélni.
Pl. örülnék neki, ha az egyik részben Gotham valódi élő lélegző város lenne. Szakadjunk már el végre Arkhamtól, meg attól, hogy mindig van valami ürügy arra, hogy a városban miért csak rossz arcúak vannak.
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 18. - 15:55:13 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7195 Dátum: 2016. január 18. - 16:03:57 »
De látod, muszáj ezek után belerakni az Arkham szót, mert egyből tudják, hogy az a széria, és az csak "jó" lehet  ;D
És ezt nem igen lehet folytatni... mármint mindenki tudja, hogy Bruce Bats és a többi változás, ez már egy nagyon elrugaszkodott sztori lenne a képregényektől.
Ha már annyira akarják folytatni, akkor inkább jöjjön az Origins 2, ez a világ, és itt legalább még nem dőlt össze Bruce-Batman mítosz... bááár, most ott totál kilőtték annak a folytatását, mert Deathstroke és Firefly elbeszélése alapján az Origins óta nem akadtak össze... (mondjuk Slade-el még jó, mert nem is az ő ellensége lenne.), csak a szokásos ellenségeket lehetne belerakni, Kétarc, Pingvin, Joker Méregcsók és a többi...
Mondjuk ha már elkezdték itt tápolni a páros harcot, (amio baromi látványos lett, mondjuk egy kicsivel lehetett volna lassabb , mert néha-néha eléggé kapkodták a kamerát) elmesélhetnék hogy akadt Dickre.

Jokert meg sajnos muszáj már mindenhova belerakni...  :roll: én se örülök neki, mert rohadtul elegem van már belőle...
Viszont azt el kell ismernem, hogy ötletesen hozták vissza a Knightba, mondjuk amikor Hamillnek beadták az ötletelt, szerintem tuti nem gondolta, hogy ennyi jelenése és szövege lesz, felért volna végülis azzal életben marad és ismét ő lesz a főgonosz, nem igazán Cameo szereplése volt.  :hehe:  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7196 Dátum: 2016. január 18. - 16:08:38 »
Holnaptól kapható a Resident Evil Zero PS3-4-re. GameCube-on már többször végigvittem, nagyon jó játék.
Bár ultrabrutál lesz újra megcsinálni a spéci játékot benne a végtelen lőszerekért. 2,5 óra tömény stressz. :)
GC-on is nagyon neccesen sikerült csak.  :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7197 Dátum: 2016. január 18. - 16:58:29 »
Egy élő lélegző Gotham-nek mindenki örülne,de csak abban az esetben ha nem az Arkham világot folytatják! Ebből 4 rész bőven elég volt, ráadásul a Knight végkifejlete kellőképpen érzékeltette,hogy ebből a sorozatból már ne várjunk újabb epizódokat. Legközelebb valami ehhez hasonló,de változatosabb Batman-t kapjunk, lehetőleg épeszű Riddler küldetésekkel kiegészülve :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7198 Dátum: 2016. január 18. - 17:25:52 »
Azért van pár játékszéria, ami tudott megújulni reboot nélkül is. Resident Evil, Metal Gear Solid, épp most játszom a Castlevania Lord of Shadows 2-vel, ami be merte játszani azt, amit a God of War nem, hogy áthelyezte a jelenbe (vagy talán közeljövőbe?) a cselekményt.
De látod, muszáj ezek után belerakni az Arkham szót, mert egyből tudják, hogy az a széria, és az csak "jó" lehet  ;D
Ebben az esetben a reboot sem járható út. Vagy legyen egyenesen Arkham reboot?

Habár jobban belegondolva, talán jobb is mindenkinek, ha a Rocksteady túllép az Batman témán és csinál más jellegű játékokat is. Volt már pár alkotó akinek jót tett ha kicsit körbenéztek a konfort zónájukon kívül. Pl. a Naughty dog minden generációban tudott villantani valami új sikeres (és kiváló) szériát.
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 18. - 17:36:27 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7199 Dátum: 2016. január 18. - 20:13:37 »
Azért van pár játékszéria, ami tudott megújulni reboot nélkül is. Resident Evil, Metal Gear Solid, épp most játszom a Castlevania Lord of Shadows 2-vel, ami be merte játszani azt, amit a God of War nem, hogy áthelyezte a jelenbe (vagy talán közeljövőbe?) a cselekményt.
Ebben az esetben a reboot sem járható út. Vagy legyen egyenesen Arkham reboot?

Az esetleges folytatásra gondoltam.

No, újra kezdtem, most a Batman v Supi ruhában, nagyon fajin mozgás közben látni ezt a rucit, badass kis gönc lesz moziban is tuti.  :D

Btw: New Game + ra mentem, rögtön az elején van egy jó kis meglepi  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 18. - 21:22:43 írta BuB »