Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1000609 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #7200 Dátum: 2016. január 18. - 21:23:13 »
Az esetleges folytatásra gondoltam.
Tudom, mivel egyértelmű volt. De ha az Arkham a brand, amire rákapnak az emberek, nem a Batman, akkor egy reboot esetében is pont ugyanakkora a bukta lehetősége, mint egy Arkham nélküli folytatásban. Mondjuk én ezt erősen kétlem. Szerintem nem annyira ostobák a vásárlók, hogy egy Rockstady Batman játékról ne tudnák, mi az.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7201 Dátum: 2016. január 19. - 10:14:27 »
Figyelembe véve, hányan hiszik még mind a mai napig, hogy a TransFormers: Devasation a Cybertron-széria következő eleme és követelik a TPS játékelemeket a Platinum egy játékán…
Sose becsüld alá a tömegeket.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7202 Dátum: 2016. január 19. - 10:24:49 »
Elkezdtem A Castlevania Lords of shadows 2-t. Érdekes ez a játék. Az tetszik, hogy meg sem próbálják ugyanazt a játékot újra eladni, és a teljes környezetet lecserélték. Emiatt persze sokan támadták, viszont az kérdéses, hogy jól lett-e kivitelezve, hiszen aztán a gótikus metropolisz helyett mégiscsak sz*ros gyártelepeken bandukolunk, ami elég uncsi. Valahol ez volt a gondom a DMC 2 óta minden Hack & Slash játékkal, ami mai környezetbe próbálta helyezni magát. De remélem ez még változni fog.
Viszont a klasszikus kastélyos helyszínek jó kontrasztban állnak ezzel. Szintén érdekes döntés az, hogy az előző rész a klasszikus Castlevania előzménye, itt pedig ugrunk vagy 1000 évet, közben lement a komplett Castlevania széria valamikor a hőskorszakban egy rakás játékkal, és beérünk a jelenbe, gondolom a játékosok jórésze itt egy hatalmas miaf*szvan kiáltással reagált a prológust követő 10 perces gyorstalpaló átvezetőre, ami vagy 20 évnyi videojáték történelmet próbált meg besűríteni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7203 Dátum: 2016. január 19. - 11:08:07 »
Figyelembe véve, hányan hiszik még mind a mai napig, hogy a TransFormers: Devasation a Cybertron-széria következő eleme és követelik a TPS játékelemeket a Platinum egy játékán…
És milyen lett maga a game? Nagyon filóztam rajta, hogy megveszem...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #7204 Dátum: 2016. január 19. - 11:13:05 »
Ha jól értelmezem ez pont az ellentéte annak, amit én írtam. Vagyis az új szériát mindenki alapból a régihez köti. Pont ezért lenne szerintem rizikós új szériát indítani.
Persze jogos, mivel ahogy nézem két totálisan eltérő koncepcióra épül, mégis mindkettő Transformerses, csak más megközelítés mentén. Ugyanígy teljesen eltérő Batman játékokat is fel lehet építeni. Mondjuk a DC Legos univerzuma is elég sikeres, az meg egy gyerekeket megcélzó könnyed cucc, de minimum ugyanannyira Batman, de említhetném akár a Injustice-t is. Tényleg abból nem lesz 2?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7205 Dátum: 2016. január 19. - 22:34:41 »
És milyen lett maga a game? Nagyon filóztam rajta, hogy megveszem...
Ha bejönnek a Platinum játékai (Bayonetta, Devil May Cry, Metal Gear Rising), ez is be fog. Nem 100% kaszabolás, mivel ugye mégis csak lőfegyvert használnak többnyire a robotok, de az egész nagyon pörög és nagyon darabos: az epizódok, ha begyakorlod őket legjobb értékelésre, 30-90 másodpercig tartanak, ha addig tartanak egyáltalán. Másfelől a bunyó élvezetes.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7206 Dátum: 2016. január 20. - 08:57:34 »
Ha talgaby lennék, most megjegyezném, hogy a Devil May Cry nem is Platinum játék. ;D
Persze tudom, hogy azok készítették, ahogyan Resident Evilt, az ÅŒkamit, meg úgy mindent amit a Capcom a kiválásuk előtt kiadott.
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 20. - 09:01:23 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7207 Dátum: 2016. január 20. - 11:54:50 »
Na én is kérdezősködöm kicsit. :)

Idézet
Metal Gear Rising
Ez mennyire jó játék, érdemes megvenni? Ha nem ismerem az MGS unverzumot, illetve nem vagyok járatos az MGS játékokban, ezt akkor is ajánlanátok? Amennyit eddig láttam belőle videón, DMC-szerű henteldének tűnik.

Holnaptól kapható a Resident Evil Zero PS3-4-re. GameCube-on már többször végigvittem, nagyon jó játék.
Itt is hasonló lenne a kérdésem, ez mennyire ajánlott a RE-t kevésbé ismerőknek? Ha csak a RE 4-et ismerem, de az tetszett, akkor ez is be fog jönni?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7208 Dátum: 2016. január 20. - 12:00:57 »
Mind a kettő mehet nyugodtan.
A Rising ha tetszett a DMC, simán, egy két apró utalást leszámítva tök független játék a korábbi részektől. Max kedvet kapsz tőle az MGS-hez.
A RESI szintén, sőt mivel ez a 0. rész, így ez persze egyértelmű, utána rögtön jöhet a Resi 1 Remake. de ez viszont nem hasonlít a Resi 4-re, inkább a régiekre. De kiváló játék mind a kettő.
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 20. - 12:04:58 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7209 Dátum: 2016. január 20. - 12:16:30 »
Oké, köszi!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7210 Dátum: 2016. január 20. - 12:56:49 »
Ha a 4 tetszett, ezek nem biztos, hogy fognak. Totál más a játék, csak a zombik és a név ugyanaz. Ennek ellenére mindkettő tök jó, különösen a Zero, de sokkal lassabb, kevesebb akcióval, több parával.
Megvettem mindkettőt, de egyelőre gáz van, mert nem sokkal a kezdés után nem enged be 1-1 ajtón a két játék azzal, hogy nem tudom folytatni, amíg nem fejeződik be a letöltés. Pedig befejeződött mindkettő.  :nemtudom:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7211 Dátum: 2016. január 22. - 20:29:48 »
Megvettem mindkettőt, de egyelőre gáz van, mert nem sokkal a kezdés után nem enged be 1-1 ajtón a két játék azzal, hogy nem tudom folytatni, amíg nem fejeződik be a letöltés. Pedig befejeződött mindkettő.  :nemtudom:
Hát ilyen hibáról még nem hallottam. Igaz, hogy én eddig csak lemezes játékokat vettem, ez meg online letöltős lehetett, gondolom. Megoldódott azóta a probléma?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7212 Dátum: 2016. január 23. - 15:56:30 »
Igen, rákerestem a neten, és kiderült, hogy nem egyedi. Fura módon, amikor azt jelzi, hogy a letöltés véget ért, akkor még csak a játék elejét töltötte le, mintha egy kipróbálható verzió lenne. Konkrétan 3 gigát a 15-ből. Szóval bekapcsolva hagytam a gépet, és az egyiket azóta már letöltötte teljesen, azzal már tovább is mentem.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7213 Dátum: 2016. január 23. - 16:02:39 »
Ahha, akkor megoldódott. Elég hülyén jelzi ki a letöltést ezek szerint... :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7214 Dátum: 2016. január 23. - 18:58:57 »
Még az X360 környékén volt valami, hogy a telepítés/letöltés úgy megy, hogy el tudd kezdeni a játékot úgy, hogy ne várd ki az egész folyamatot. Az már más kérdés, hogy a konzolos letöltési sebességekre állandóan panaszkodnak, hogy a sávszélességtől függetlenül embert próbálóan lassúak a szerverek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7215 Dátum: 2016. január 23. - 21:28:31 »
Hát, jött vagy 15 órán át a 11 giga.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7216 Dátum: 2016. január 24. - 10:19:15 »
És ez sajna normálisnak számít. Ezért imádják a játékosok a nullanapos 3-6 GB-os patcheket is, amik kezdenek eléggé elterjedtekké válni (már csak azért is, mert így a zérónapos feltört változatok nem is működnek), várhatnak még egy napot, mire egyáltalán elindul a cucc.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7217 Dátum: 2016. január 26. - 17:25:45 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7218 Dátum: 2016. január 26. - 22:11:34 »
Uh, és kijött ma az utolsó (?) Arkham Knight DLC is.
Meglepődtem, mert a szokásos free skin (Batman Incorporated) mellé a Challange pack is ingyenes lett... akpunk 4-5 combat pályát, meg 5 Predator mapet... de kibaszott nehezek...  :uhoh: én nagyjából elvagyok a Combatben szeretem a freeflowt, de egy némelyiket majd 5.-6. próbálkozásra tudtam csak megoldani...
Kaptunk hozzá trófeákat is, de ezek is már ultra nehezek...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7219 Dátum: 2016. február 20. - 15:01:27 »
Tom, hogy állsz a Resi 4-gyel? :)