Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 1001834 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Videojátékok
« Válasz #7220 Dátum: 2016. február 20. - 15:27:56 »
Hú, már régóta nem játszottam vele. :D Anno ps2-n többször is végigtoltam, de aztán meguntam, illetve volt más, amivel játsszak. Viszont mostanában gondolkoztam rajta, hogy ps3-ra be lehetne szerezni a HD verziót, de nem ez a játék van a beszerzési lista elején. :D Viszont egy Shadow Of The Colossus HD collectiont jutányos áron szívesen megvennék. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7221 Dátum: 2016. február 20. - 18:54:20 »
Ja, de úgy csináltad, hogy a mentésről folytattad, ugye? Vagyis a fejlesztett fegyverekkel.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7222 Dátum: 2016. február 20. - 19:06:19 »
Persze, igen. Talán még meg is van a mentés.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7223 Dátum: 2016. február 20. - 19:15:02 »
Úgy sokkal jobb volt, nem?  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7224 Dátum: 2016. február 20. - 20:54:33 »
Igen, mint akciójáték nagyon jó. Csak miután párszor végigvittem, nem mutatott több újdonságot, illetve nem ragadott annyira magával a hangulata, hogy 100-szor végigvigyem. ;D Úgyhogy a rekordodat nem fogom megdönteni, az biztos. :D Persze lehet, hogy ha meglesz ps3-on, akkor megint rákattanok egy időre. :) De egyébként nálam ritka, hogy egy játékot nagyon sokszor végigjátssszak. Általában 1-2 végigjátszás elég nekem, utána már más játékot akarok kipróbálni. De persze vannak kivételek, amiket agyonjátszottam, pl a legelső Pókember játék, vagy a Shadow of the Colossus, Far Cry 3, F1 2012, illetve aktuálisan épp a Mortal Kombat 9, amit most gyagyára nyúzok PS3-on, de főleg az Online részét (szóval ez eléggé megérte a pénzét). ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7225 Dátum: 2016. február 21. - 14:20:40 »
Végigvittem a Castlevania Lords Of Shadows 2-t. Hát ez elég gyenge eresztés volt. Eégsz egyszerűen mindkét rész dramaturgiából egyes, és mindkettőnek a vége van iszonyúan összecsapva.
Komoly, 20 óra tömény szenvedés és önsajnálat után ez a semmilyen nesze neked "Happy End" befejezés, de még csak az se, mert nekem baromira nem happy az, hogy Dracula és Trevror megölik a Sátánt és boldogan elmennek. Ez egy ilyen be is fejeztük meg nem is, lezárni azé nem akarjuk töketlenkedés. Igen Trevornak és Draculának meg kellett volna halnia, adta volna magát, hogy Dracula bevállalja, hogy újra megöli a fiát, ha csak ezzel tud végezni a sátánnal, majd egy epic küzdelemben leöli az eredeti alakjában is, végül végez magával a kereszttel, és ezentúl "él" a kastélyban a magának álmodott családjával. Mivel ez lett volna a jutalma, a halál. Ehelyett elballag.
A sztori többi része is eléggé sablonos, a helyszínek repetatívak, legalábbis a város biztosan, a kastély jó volt, a hangulat és a zenék még jók, de azt vettem észre, hogy a harcokat nem élvezem, ha lehet átrohanok csak az ellenfelek között.

De most kezdtem el a LIMBO-t, valszeg egy két nap és be is fejezem, mert ez elég rövid, de ez tömény hangulat (történet és karakterek nincsenek benne), érzem, hogy itt valami nagyon komoly művészi szimbólumrendszer van, amit még nem értek, a feladatok változatossak és elgondolkodtatóak, és a megjelenítés egyedi és szép, most a túlzásba vitt űber epic-ségek után pont ez kell. Ez a játék lassú, és csak játék, mint a régi szép időkben.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7226 Dátum: 2016. február 21. - 22:53:24 »
Limbóval vigyázz, mert a gyártól (kb. a sztori harmada) nagyon átmegy repetitív kapcsolgatásba, a legvége meg tömény lutri, pláne a legutolsó szoba.
Ja, és ha tudod, szedd össze az aranyló tojásokat, mert azokkal kinyithatsz egy bónusz pályát, ami aztán tényleg a játék művészi teljesítményének csúcsa. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7227 Dátum: 2016. február 22. - 08:12:28 »
Mivel úgy a játék 3/4-énél tartok és eddig egy tojást láttam, de azt se tudtam felvenni, így ez már kábé mindegy.  :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7228 Dátum: 2016. február 22. - 12:11:46 »
Hát, így tényleg az. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7229 Dátum: 2016. február 22. - 12:14:52 »
Elsőre mindig spontán viszem végig a játékokat, aztán rákeresek miféle extrák vannak benne, és ha van hozzá kedvem kiguberálom. Ennél a játéknál esélyes, hogy ez meg fog történni, mert eléggé jópofa.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7230 Dátum: 2016. február 22. - 13:17:15 »
Amúgy ha nem lenne türelmed hozzá, van egy képernyőmentésem a bónusz pályáról, amint épp egy kis szigeten állok két halálcsapda között:
http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/31871503703340320/A3D45B4716C9138C72FA0DFD17BF112413639B8B/

Todd

• Pókfej
« Válasz #7231 Dátum: 2016. február 22. - 13:27:02 »
Jól néz ki. :lol:
De ha ezt befejeztem, utána már tényleg jön az MGS V, és attól azért nagyon sokat várok.

Jut eszembe, Bioshock Infinite-et valaki végigvitte még rajtam kívül.
Csak most így lassan a végére érve az elmúlt konzolgeneráció címeinek merült fel bennem, hogy melyikek lehettek a legeslegjobb játékok rá, és ez mindenképpen ott volt közöttük.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 22. - 13:59:04 írta Todd »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7232 Dátum: 2016. február 27. - 15:13:07 »
Limbóval vigyázz, mert a gyártól (kb. a sztori harmada) nagyon átmegy repetitív kapcsolgatásba, a legvége meg tömény lutri, pláne a legutolsó szoba.
Szerintem nem volt annyira lutri a vége, ki kellett számítani, mikor mit csinálsz, de abszolút volt benne logika. Megoldható volt.
Most még picit egy másik kisebb játékkal nyomulok, a Rain-el. Ennek is nagyon jó a hangulata.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #7233 Dátum: 2016. február 27. - 16:54:18 »
Peti nagyon ajánlom neked az Ori and the Blind Forrestet

Todd

• Pókfej
« Válasz #7234 Dátum: 2016. február 27. - 17:03:41 »
Én is nagyon ajánlanám magamnak, ha kijött volna PS-re. :-\

Todd

• Pókfej
« Válasz #7235 Dátum: 2016. február 27. - 21:44:08 »
Rain végigvíve. Ez a játék sem túl hosszú, kábé 3 óra lehet, de nagyon szép, nagyon megható a története, és a dramaturgia is pazar.
És most úgy érzem magam, mintha valaki kirántotta volna egy álmomat a fejemből, és játékot csinált volna belőle. Zseniális, egy igazi kis gyöngyszem a PSN-en, amit mindenkinek érdemes megvenni szerintem, aki szerette az ICO-t, mert ez is hasonló stílusú egyszerű játék, de iszonyatosan jó egyedi hangulattal.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 27. - 22:07:38 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7236 Dátum: 2016. március 02. - 14:13:34 »
Játszanak az idegeinkkel.  ;D

Uncharted 4: A Thief’s End – újabb késés, május 10-e az időpont

http://playstationcommunity.hu/note/14346?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7237 Dátum: 2016. március 02. - 14:16:34 »
Pedig épp ma jelentették be, hogy már tölthető egy rövid játszható rész belőle.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7238 Dátum: 2016. március 02. - 14:22:41 »
Nem a mutli bétára gondolsz? Az hétvégén lesz játszható. Kivi vagyok milyen lesz.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #7239 Dátum: 2016. március 02. - 14:32:46 »
Én közben elkezdtem az Evil Withint játszani, még nem tudtam eldönteni mennyire jó játék, mert nagyon klasszikus horror game, annak minden nyűgével együtt. Nehéz haladni benne, gyorsan kinyírnak, kevés a lőszer, jellegtelen a főhős stb. kábé mint a régi Resident Evil-ek, de közben az irányítás már a Resi 4-es vonalat követi. Közben a hangulat nagyban emlékeztet a Silent Hill-ekre, sok japán dizájn elemmel, meg az őrületre, látomásokra való fókuszálással. A tükrös kórházi szobás mentőterem kifejezetten hangulatos, persze abszolút a Silent Hill 1-es Lisa-s jelenetek ugranak be róla.
És ez jellemzi az egész játékot, kábé egy eredeti ötlet sincs benne, csak összeollóz mindent a horror játékok elmúlt 20 évének elemeiből. Ez persze még önmagában jó is lehet. Kíváncsi vagyok mindez mennyire fog működni hosszútávon.