Végigvittem a Castlevania Lords Of Shadows 2-t. Hát ez elég gyenge eresztés volt. Eégsz egyszerűen mindkét rész dramaturgiából egyes, és mindkettőnek a vége van iszonyúan összecsapva.
Komoly, 20 óra tömény szenvedés és önsajnálat után ez a semmilyen nesze neked "Happy End" befejezés, de még csak az se, mert nekem baromira nem happy az, hogy Dracula és Trevror megölik a Sátánt és boldogan elmennek. Ez egy ilyen be is fejeztük meg nem is, lezárni azé nem akarjuk töketlenkedés. Igen Trevornak és Draculának meg kellett volna halnia, adta volna magát, hogy Dracula bevállalja, hogy újra megöli a fiát, ha csak ezzel tud végezni a sátánnal, majd egy epic küzdelemben leöli az eredeti alakjában is, végül végez magával a kereszttel, és ezentúl "él" a kastélyban a magának álmodott családjával. Mivel ez lett volna a jutalma, a halál. Ehelyett elballag.
A sztori többi része is eléggé sablonos, a helyszínek repetatívak, legalábbis a város biztosan, a kastély jó volt, a hangulat és a zenék még jók, de azt vettem észre, hogy a harcokat nem élvezem, ha lehet átrohanok csak az ellenfelek között.
De most kezdtem el a LIMBO-t, valszeg egy két nap és be is fejezem, mert ez elég rövid, de ez tömény hangulat (történet és karakterek nincsenek benne), érzem, hogy itt valami nagyon komoly művészi szimbólumrendszer van, amit még nem értek, a feladatok változatossak és elgondolkodtatóak, és a megjelenítés egyedi és szép, most a túlzásba vitt űber epic-ségek után pont ez kell. Ez a játék lassú, és csak játék, mint a régi szép időkben.