Szerző Téma: Teszt-topik  (Megtekintve 526968 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re: Teszt-topik
« Válasz #2140 Dátum: 2008. november 08. - 21:47:17 »
Jó akkor megmondtad a klubon, csak nem nekem, mert én nem hallottam!
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2141 Dátum: 2008. november 08. - 22:03:14 »
Azért sem wikizek. Ha wikizni akarok, felébresztem a lányomat.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2142 Dátum: 2008. november 08. - 22:06:34 »
Ben: várd meg, míg túljutunk a Winnetou-s részeken, utána lesz egy olyan favicc, amilyenre még nem volt példa!  ;D

Már úgyis mindegy, mert hamarosan magamra nyitom a gázt. Az utolsó patront még eldurrantom, az Earth X-el és Kismet-el, aki megszülte Mar-Vell reinkarnációját, de ha ez a megfejtés akkor nemcsak magamra nyitom a csapot de jól tökön is szúrom magam. Más ötletem egyszerűen nincs. :'(

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2143 Dátum: 2008. november 08. - 22:19:57 »
Pedig de. Him és Her (Adam Warlock és Kismet) közös gyermekeként született újjá az Earth X-en.
Ami az Ultimate előtti leghíresebb alterverzum, 1999 és 2003 között, vagyis négy teljes éven át futott, több, mint 40 füzeten (három maxisorozat, kiegészítő számok, ill. egyrészesek és minisorozatok alkották) át, és Mar-Vell újjáéledése a történetfonal majdnem teljes első felét magában foglalta, ezért mondtam, hogy sokkal prominensebb és híresebb, mint Valeria Richards. A másik tipp, amit sejttettem, az Alex Ross volt, aki az egész Earth X szellemi atyja - és egyben az összes borító alkotója -, az ő jegyzetei alapján készült a teljes történet. És ami miatt Tominak szerintem ismernie kellett volna, hogy még ő is honosított ebből a történetfolyamból. A wikizést meg azért mondtam, mert összesen három alterverzumot említenek Mar-Vellnél, ebből az egyik az Ultimate, a másik a zombiverzum, az Earth X meg úgy kezdi, hogy Kismet gyermekeként született újjá a Földön.
És most már jöhet gg. A következő kérdezésem jogát pedig át fogom adni Bennek, mert ő modta meg azt, amit vártam - ami egyébként egyszerűen csak annyi lett volna: Mar-Vell az Earth X-en (Vagy Mar-Vell Hertől/Kismettől). Ennyi volt az a bonyolult válasz, amit vártam volna megfejtésnek. Nem több. Komolyan nam szoktam olyan kérdést feltenni, amire bármilyen szempontból összetett választ kell adni. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2144 Dátum: 2008. november 08. - 22:22:00 »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2145 Dátum: 2008. november 08. - 22:22:15 »
De pedig ez lesz, és ezért célozgatott TG alex ross felé.
6 alternativ világ beli változatáról olvastam most Mar-vell nek, de az az amelyik újra is született. És azért is kiwikiztem. Ez a világ a 616 másoltata, szóval egyszer megszületett úgyanúgy mint ott.
aztán meghalt:
"The history of Mar-Vell of Earth-9997 mirrors much of that of his Earth-616 counterpart. However, it is later revealed that due to an agreement between Death, Mephisto and the Supreme Intelligence, all the dead Kree in all the Multiverse would be absorbed into the Supreme Intelligence at death, instead of the greatest minds of their race as originally believed. Mar-Vel would escape this fate due to his unique bond with Rick Jones, and his connection to the Cosmic Consciousness, so that when he died he ended up in the Realm of the Dead."
és aztán feléledt:
"To facilitate this, Mar-Vel used his Enigma Force powers to contact those in the realm of the living of the danger posed to Earth by the release of the Terrigen Mists in Earth's atmosphere. In addition, he convinced Adam Warlock and Her to visit the Grimm family, where they would seek the assistance of Alicia Masters-Grimm, who had the ability to give life to the lifeles, to impregnate Her. This baby would become a reborn Mar-Vel who would be linked to his counterpart in the Realm of the Dead."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2146 Dátum: 2008. november 08. - 22:23:49 »
És ami miatt Tominak szerintem ismernie kellett volna, hogy még ő is honosított ebből a történetfolyamból.
Na itt jön elő az a nagy különbség, amit a bulin mondtam. Azért, mert honosítottam EGY különszámot az egészből, ami 100%-ig pókemberes volt, honnan kéne tudnom, mi történt a többi részben?  :D Ráadásul az Universe-X volt, ami egy másik maxisorozat.  :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2147 Dátum: 2008. november 08. - 22:26:22 »
Jó akkor a következő kérdésem csak Talgabynak szól. Ki volt Mar-vell anyja a 616-os univerzumban? (kettő is volt neki :) )

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2148 Dátum: 2008. november 08. - 22:28:00 »
Earth X, Universe X Paradise X... mint az Earth X trilógia részei. A címek egyszerűen csak az egyes szakaszokat választják el (a Koponya elleni támadás, Mar-Vell újjáéledése és a csata Halál ellen, és a Paradicsom felépítése - és itt jön be az Annihilationbe való áthallás, ha az ember úgy akarja - a konfliktus a Negatív Zónával). De attól még az egész egyetlen folytonos történetfolyam.

A válasz meg: Mivel olvastam az Untold Legendet, ezért egyszerűen: sose derült ki. Se a nevét, se az arcát nem mutatták, mert Mar-Vell elfelejtette, kik voltak a szülei a katonaságnál töltött évei alatt, mivel azok korán meghaltak egy balesetben. A hivatalos OHotMU-s bejegyzésük szerint "Mar-Vell's parents (name unknown)"
« Utoljára szerkesztve: 2008. november 08. - 22:32:33 írta talgaby »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2149 Dátum: 2008. november 08. - 22:45:37 »
Gondolom én jövök, és akkor a kérdésem: Kérek legalább egy olyan karaktert, aki a Marvel Zombies világában még élt, miközben fővonalbeli verziója már a kiadás időpontja előtt végleg meghalt, vagyis nem hozták vissza a 616-osban azóta sem?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2150 Dátum: 2008. november 08. - 22:49:00 »
Erre van egy kézenfekvő válasz, egy karakter, aki a második sorozat végén nyiffan csak ki, de hogy a fővonalas "végleg" meghalt, még kérdéses. :D Bár ez nagy átlagban mindenkire igaz, ha atomokra robbantottak valakit, is képes volt előmászni. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2151 Dátum: 2008. november 08. - 22:50:12 »
Egy zombi élőnek számít?  :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2152 Dátum: 2008. november 08. - 22:53:00 »
Ott igen. A Dead Days egyrészes magyarázatot ad erre. Elég hülye magyarázatot, de magyarázatot. Aminek speciel a mostani, harmadik sorozat első része ellentmond, de elvileg az ilyen önellentmondásokra a Marvelnél már nem is szabad pislogni sem.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2153 Dátum: 2008. november 08. - 23:06:25 »
Az előző kérdésemre nem az volt a válsz.
De most megvan a rendes kérdésem is.
Íme: Egy felsorolás, Apokalipszis hat lovasáról, aki volt x-men is. (lehetőleg az válaszoljon, aki tudja mind a hatot)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2154 Dátum: 2008. november 09. - 09:20:35 »
Rozsomák, Kalibán, Angyal, Polaris, Gambit és Naptűz. De most cserébe válaszolhatsz az 5 hsz-el korábban feltett kérdésemre. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2155 Dátum: 2008. november 09. - 10:13:59 »
sajnos halvány lila pukkanásom sincs, mivel egy marvel zombit nem olvastam még életemben.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2156 Dátum: 2008. november 11. - 12:52:19 »
Ha estig nem érkezik válasz, akkor megmondom és jöhet aki akar. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2157 Dátum: 2008. november 11. - 17:23:33 »
Marvel Zombies Dead Days
http://www.benreillyweb.extra.hu/gal/Egyeb/DeadDays_pg19_.jpg
Jöhet aki akar. :drying:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2158 Dátum: 2008. november 11. - 21:58:16 »
Volt Scarlet a Zombikban? Fel se tűnt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2159 Dátum: 2008. november 11. - 22:10:33 »
Én inkább Jean Greyre gondolam lentebb. A Zombies 2 végén ölték meg, és már lassan öt valós éve stabilan halott, ami új rekord nála.