Ezt a gyöngyszemet most találtam egy másik fórumon. Gondoltam, megosztom veletek is, mert én majdnem leestem a székről, miközben olvastam:
MI LETT VOLNA, HA STAN LEE TALÁLTA VOLNA KI A STAR WARST?
Skywalker Pétert annak ellenére, hogy kiváló pilóta, mindenki cikizte az iskolában. Egyik nap megvágta egy erőbirtokló Jedi a fénykardjával, és ekkor hirtelen megváltozott az élete. Õ lett a Hihetetlen Jediman. Owen bácsikája folyton azt mondogatja, hogy az ERÕ nagy felelősséggel jár, amit aztán Péter sosem felejt el. Kivéve egyszer, amikor beképzeltsége miatt nem állítja meg a rohamosztagembereket, akik aztán megölik a nagybátyját, és így Péter egyedül marad Beru nénikéjével, aki viszont mit sem sejt unokaöcsse különleges képességeiről. A fiatalember ezután elszántan harcol a gonosz Dr Darth Vader és a Latvériai birodalom ellen, de sehogy sem tudja túltenni magát bácsikája halálán. Viszont gyanús lesz neki, hogy Beru néni vajon miért nem halt meg? Lehet, hogy Beru néni sosem hal meg, és akár még 40-50 évet is élhet úgy, hogy egy perccel sem lesz öregebb? Lehet, hogy Péter is örökölte ezt a képességet? Peti útja során társakat is talál a hírhedt Solo kapitány és hűséges társa, a Majomember személyében, és együtt mentik meg Leja Jane Watson hercegnőt, akinek otthonát, az Alderaant nem sokkal korábban felfalta Galactus. (Miután kiderült, hogy Leja valójában Peti tesója, a srác fél napig hány, mivel korábban smároltak.) De az is kiderül ám, hogy Dr Vader valójában Péter apukája, csak még fiatalon egy szimbióta telepedett rá és azóta lett gonosz karakter. Peti korábban a fél karját adta volna ezért az infóért. Az apjával való végső harccal egyidőben Dodonna Professzor és tehetséges fiataljai, az X-Wing Men megtámadják a Birodalmat. Peti legyőzi apját, de az még halála előtt arra kéri a fiát, hogy vegye le róla a sisakját, hadd lássa őt a saját szemével. Peti fittyet hány rá és gyorsan elhúz, mielőtt még ráomlik az egész hóbelevanc!
MI LETT VOLNA, HA GEORGE LUCAS TALÁLTA VOLNA KI A PÓKEMBERT?
Kiderült volna, hogy Norman Osborn Peter igazi apja és Mary Jane a nővére. Születésükkor elválasztották volna őket, hogy Norman (most a gonosz Zöld Manó) ne találhassa meg őket. Később Peter rájön, hogy különleges kapcsolatok fűzik a pókokhoz és hogy képes használni az "életerőt", hogy azok tulajdonságait elnyerje. A Zöld Manóval való számtalan harc után Peter (immáron mint Pókember) megtudja, hogy Norman az apja. A Manó megpróbálja átcsábítani Petert a "Zöld" oldalra és azt mondja neki, hogy "Mint apa és fia uralhatnánk New Yorkot!" Peter visszautasítja, erre a Manó lerobbantja a kezét egy tökbombával. Peter ordít, hogy "Neeeee!" és lezuhan a Brooklyn-híd tetejéről a vízbe. Petert megtalálja egy csapat lázadó, akik a gonosz Manó Császár ellen lázadtak fel. Miután kapott egy robotkezet, Peter találkozik a lázadók vezetőjével - Mary Jane Skywalker Watson Osbornnal! Õ is megtudja, hogy különleges kapcsolatban áll a pókokkal és ő lesz az első Póknő. A két Pók-testvér együtt harcolva legyőzi végül a gonosz Manó Császárt… megmentve ezzel New Yorkot az ő gonosz Osborn Birodalmától.