Szerző Téma: Funny  (Megtekintve 1140395 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Funny
« Válasz #400 Dátum: 2008. január 12. - 21:02:30 »
Nem vészes, kb. egy tízest. Sokszor még annyit se, de persze börze-hónapban többet, amikor sok új magyar jelenik meg.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #401 Dátum: 2008. január 12. - 22:04:15 »
Én általában magyarból szinte mindet megveszem, ami megjelenik. Szerencsére megtehetem. Letöltve nekem is sok képregényem van, de ettől függetlenül ami jó, azt szeretem eredetiben is beszerezni. Vagy netről rendelem meg, vagy börzén és egyéb képregényboltokban szerzem be.

Mivel már csak a kaskus maradt, szerintem mindenki az indoznézeknél tölti a friss cuccot, egyébként is ők raknak csak ki mirrorokat. :D
Ezt hogy érted? Tudod hány olyan fórum van, ahol a Kaskushoz hasonlóan ott vannak a friss szkennek linkjei? Ráadásul némelyik sokkal naprakészebb, gyorsabb, mint a kaskus. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #402 Dátum: 2008. január 12. - 22:16:37 »
Hm, én egyszer próbáltam keresni, de egyet sem találtam (kivéve a komics-live-ot, de nem volt kedvem írogatni, hogy ugyanazt megtaláljam, mint a kaskuson). De ha tudsz egy jóóóó nagy Minutemen-bázist, szólj, mert az ő scanjeik tényleg mindent vernek. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #403 Dátum: 2008. január 12. - 22:32:38 »
Megmondom őszintén, hogy az utóbbi időben a Minutemen szkennek minősége elég sokat romlott, a legtöbbször lehet az övéknél sokkal szebbeket is találni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #404 Dátum: 2008. január 14. - 11:33:08 »
Én most jelenleg 5 külföldi marvel képregényt veszek havi rendszereséggel, letölteni viszont az összeset letöltöm, lehet kövezni. Mentségemre legyen mondva, az utóbbi években amolyan két lábon járó Marvel Handbook vált belőlem, Kaine és Sepi, akik már kaptak tőlem cd-re vagy dvd-re kiírt adatokat ezt talán meg tudják erősíteni - plusz azt is hogy nem vagyok 100-as - egyfajta kényszert érzek, hogy még azokról a képregény karakterekről is naprakész infóim legyenek, akiknek az képregényét akkor sem venném meg, ha a "családi ékszerek" épsége múlna rajta. Emiatt is kaptam sokkot, hogy ennyi változás volt Pókember téren, mert így az összegyűjött adataim nagyrésze mehet a levesbe.
http://comicjock.com/wp-content/uploads/2007/02/060804_bramcohen_torrent.gif
http://img134.imageshack.us/img134/6492/funny0254ow3.jpg
http://www.people.vcu.edu/~kmjacobs/Political/BushComic.bmp

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #405 Dátum: 2008. január 14. - 19:18:59 »
Ez a fórum szerencsére nem ilyen, de itt van pár leírás, ami más fórumokon a legtöbb fórumozóra ráhúzható:

http://www.half-life2.hu/index.php?l=YToyOntzOjQ6Im1lbnUiO3M6NDoibmV3cyI7czoyOiJpZCI7czo1OiIyMTEwNyI7fQ==

Szerintem nagyon vicces. :lol:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

exactlee

• Közönséges bűnöző
  • Grizzly
  • *
« Válasz #406 Dátum: 2008. január 14. - 19:35:08 »
Hát írható dvd írása azért mégiscsak a cshu-s ill. cs2hu-s állapotokat tükrözi igazán szépen.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #407 Dátum: 2008. január 15. - 13:06:52 »
Szép kis cikk volt, ami tükrözi az a legtöbb CS-s szellemmi színvonalát. jó, hogy nálluk azért értelmesebb emberkék szólnak hozzá a dolgokhoz.
A félelem nélküli

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #408 Dátum: 2008. január 15. - 15:13:13 »
A 300 hivatalos paródiája Kevin Hercules Sorbo főszereplésével.
http://www.meetthespartans.com/

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #409 Dátum: 2008. január 15. - 17:28:53 »
Akkor ezek szerint benne lesz a Szellemlovas és a Rambo is.  :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #410 Dátum: 2008. január 15. - 21:02:38 »
Ezt a gyöngyszemet most találtam egy másik fórumon. Gondoltam, megosztom veletek is, mert én majdnem leestem a székről, miközben olvastam:

MI LETT VOLNA, HA STAN LEE TALÁLTA VOLNA KI A STAR WARST?

Skywalker Pétert annak ellenére, hogy kiváló pilóta, mindenki cikizte az iskolában. Egyik nap megvágta egy erőbirtokló Jedi a fénykardjával, és ekkor hirtelen megváltozott az élete. Õ lett a Hihetetlen Jediman. Owen bácsikája folyton azt mondogatja, hogy az ERÕ nagy felelősséggel jár, amit aztán Péter sosem felejt el. Kivéve egyszer, amikor beképzeltsége miatt nem állítja meg a rohamosztagembereket, akik aztán megölik a nagybátyját, és így Péter egyedül marad Beru nénikéjével, aki viszont mit sem sejt unokaöcsse különleges képességeiről. A fiatalember ezután elszántan harcol a gonosz Dr Darth Vader és a Latvériai birodalom ellen, de sehogy sem tudja túltenni magát bácsikája halálán. Viszont gyanús lesz neki, hogy Beru néni vajon miért nem halt meg? Lehet, hogy Beru néni sosem hal meg, és akár még 40-50 évet is élhet úgy, hogy egy perccel sem lesz öregebb? Lehet, hogy Péter is örökölte ezt a képességet? Peti útja során társakat is talál a hírhedt Solo kapitány és hűséges társa, a Majomember személyében, és együtt mentik meg Leja Jane Watson hercegnőt, akinek otthonát, az Alderaant nem sokkal korábban felfalta Galactus. (Miután kiderült, hogy Leja valójában Peti tesója, a srác fél napig hány, mivel korábban smároltak.) De az is kiderül ám, hogy Dr Vader valójában Péter apukája, csak még fiatalon egy szimbióta telepedett rá és azóta lett gonosz karakter. Peti korábban a fél karját adta volna ezért az infóért. Az apjával való végső harccal egyidőben Dodonna Professzor és tehetséges fiataljai, az X-Wing Men megtámadják a Birodalmat. Peti legyőzi apját, de az még halála előtt arra kéri a fiát, hogy vegye le róla a sisakját, hadd lássa őt a saját szemével. Peti fittyet hány rá és gyorsan elhúz, mielőtt még ráomlik az egész hóbelevanc!

MI LETT VOLNA, HA GEORGE LUCAS TALÁLTA VOLNA KI A PÓKEMBERT?

Kiderült volna, hogy Norman Osborn Peter igazi apja és Mary Jane a nővére. Születésükkor elválasztották volna őket, hogy Norman (most a gonosz Zöld Manó) ne találhassa meg őket. Később Peter rájön, hogy különleges kapcsolatok fűzik a pókokhoz és hogy képes használni az "életerőt", hogy azok tulajdonságait elnyerje. A Zöld Manóval való számtalan harc után Peter (immáron mint Pókember) megtudja, hogy Norman az apja. A Manó megpróbálja átcsábítani Petert a "Zöld" oldalra és azt mondja neki, hogy "Mint apa és fia uralhatnánk New Yorkot!" Peter visszautasítja, erre a Manó lerobbantja a kezét egy tökbombával. Peter ordít, hogy "Neeeee!" és lezuhan a Brooklyn-híd tetejéről a vízbe. Petert megtalálja egy csapat lázadó, akik a gonosz Manó Császár ellen lázadtak fel. Miután kapott egy robotkezet, Peter találkozik a lázadók vezetőjével - Mary Jane Skywalker Watson Osbornnal! Õ is megtudja, hogy különleges kapcsolatban áll a pókokkal és ő lesz az első Póknő. A két Pók-testvér együtt harcolva legyőzi végül a gonosz Manó Császárt… megmentve ezzel New Yorkot az ő gonosz Osborn Birodalmától.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #411 Dátum: 2008. január 15. - 21:33:26 »
 :lol: Ez tetszik!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #412 Dátum: 2008. január 15. - 21:34:07 »
Ez nagyon kemény. ;D Kinek van kedve megrajzolni?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #413 Dátum: 2008. január 15. - 22:01:25 »
Durva!!! :lol: :lol:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #414 Dátum: 2008. január 15. - 22:32:48 »
Az alsót én másoltam be arra a fórumra.  ;) Mellesleg, itt leledzik a Spidertomon hosszú évek óta. De a másik tényleg tetszett nekem is.  :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #415 Dátum: 2008. január 15. - 23:25:24 »
Akkor az egy harmadik fórum lehetett. :D Én a gumininjáról szereztem, és ott így egyben volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #416 Dátum: 2008. január 15. - 23:32:05 »
De amúgy van olyan keresztnév, hogy Osborne? Mert volt egy olyan pali, hogy Osborne Rexnolds. Mi poén lenne, ha valakit Osborne Osborn-nak hívnának. Mint számtalan film után: "Hangmérnök - Miklós Miklós :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #417 Dátum: 2008. január 15. - 23:53:35 »
Magyar hangja: Tilla Tilla.  :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #418 Dátum: 2008. január 16. - 00:37:41 »
De amúgy a szülők ilyenkor direkt ki akarnka szúrni a szerencsétlen gyerekkel? :D cserepes virág...piros rózsa..meg ezek. Vannak ilyen gyöngyszemek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #419 Dátum: 2008. január 16. - 00:41:20 »
Szerintem ezek a szülők nem normálisak. Fütty Imre most volt a tévében, Tell Vilmos is, és olyat láttam tablóképen is, Kaposváron, nem beszélve a durvábbakról, mint Lofing Ede, Vastag Barna, vagy a Mókus Örs.  ;D