Szerző Téma: Funny  (Megtekintve 1137654 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Funny
« Válasz #6880 Dátum: 2011. január 15. - 06:03:59 »
A felét érdemes lenne megtanulni bakker, egyből te lennél a társaság tréfarépája. :D
Ez már alapbol igy van :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6881 Dátum: 2011. január 15. - 08:00:45 »
Használhatatlan bölcsességek 4. rész

# A sajnálat hátra tekint, az aggodalom előre, míg a remény felfelé.
# Ha mindig igazat mondasz, nem kell, hogy jó legyen a memóriád.
# Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
# Olyan jó vagyok az ágyban, hogy néha már a saját nevem sikongatom.
# A nyelv az emberi test legnehezebb része, kevesen bírják tartani.
# A hitelezők memóriája általában jobb, mint az adósoké.
# Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz.
# Semmi sem lehetetlen annak, akinek nem saját maga kell megcsinálnia.
# Ha olajos lesz a kezed, elkezd viszketni az orrod.
# A kutyákat azért szereti mindenki, mert a farkával csapkod, nem a nyelvével.
# A szerelem egy hosszú, édes álom. A házasság pedig az ébresztőóra.
# Nem szeretnék gyereket. A macskám allergiás rá.
# Nem vagyok sznob. Csak jobb vagyok nálad.
# Egyszer amnéziám volt - vagy kétszer?
# Pénzért nem lehet boldogságot venni. Viszont bérelni annál inkább.
# A férfi kétszeres árat is megad azért, amire szüksége van. A nő csak fele árat ad azért, amire nincs is szüksége, de akciós.
# Az szép, ha egy nő okos, de okosabb, ha szép.
# A mohának mindig a déli oldala fás.
# A lónak két oldala van, mégsem hanglemez.
# Megöregedtél, ha a szombat esti láz helyett már csak szombat esti hőhullámok jönnek.
# A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi.
# Sose vegyél el szép nőt! Egyszer úgyis elhagy. Igaz, hogy a csúnya is, de az kevésbé fájdalmas.
# A sör lassan butít. De nem baj, én ráérek...
# Minden dolog az, ami, és nem valami más.
# Kisasszony, lefeküdne egy idegennel? Nem? Akkor hadd mutatkozzam be...
# A biztonságos szex kulcsa a kezedben van!
# Akármilyen rossz is a kölyök, adókedvezménynek megteszi.
# Maradj távol a görényektől és a politikusoktól.
# A pszichiáter olyan ember, aki sok pénzért olyan dolgokat mond neked, amiket a feleséged ingyen is.
# Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
# Rakd sebességbe az agyadat, mielőtt elindítod a szádat!
# Modern irodalmat olvasni olyan, mintha az ember megpróbálná követni a cselekményt a betűlevesben.

# Fordítsd az arcod a nap felé, és az árnyék mögötted marad.
# Egy nyugdíjas férj olyan, mint egy zongora a nappaliban: jó ha van, de a legtöbbször csak útban van.
# Hiszünk Istenben. Mindenki másban csak a hazugságvizsgálat után.
# Éld úgy az életed, hogy a temetéseden a prédikátornak minél kevesebbet kelljen hazudnia.
# Olyan az eszem, mint a villám. Egy villanás, aztán el is megy.
# Még csak 32 vagyok. Plusz áfa.
# Hatvan év semmi. Ha egy fa vagy.
# Ha egy férfi ok nélkül virágot visz a feleségének, annak biztos oka van.
# A pénz nem boldogít, viszont kedvedre válogathatsz a nyomorúságok között.
# Mindenkinek joga van hülyének lenni, de te visszaélsz a lehetőséggel.
# Semmi nem lehet még olyan költséges mint egy nő, aki az egész hétvégén ráér.
# Perverz disznó makkal álmodik.
# Az emberek 66%-a nem tud számolni. Gondolják csak meg, majdnem az emberiség fele!
# Az igazi kolléga nem csak ÍGÉRGET, hanem be is TART!!
# Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük...
# Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.
# Szép és fiatal nőt kell elvenni, mert az legalább hamar otthagy.
# Megoldjuk - mondta a kromofág és nekiesett a politúrnak.
# Esze semmi, dugd meg jól!
# Az úriember az a vadállat, aki valameddig tud várni.
# Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
# Sok hóember kis helyen is elfér!
# Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
# A férfiak azért alszanak el gyorsan szex után, mert előtte fél éjszakát könyörögnek érte.
# Segély: gazdag ország szegényeinek ajándéka egy szegény ország gazdagjainak.
# A feleségem és én szétválaszthatatlanok vagyunk. Múlt éjszaka például négy rendőr meg egy kutya kellett hozzá.
# Ne csodálkozz, hogy ilyen fáradt vagyok. Öregebb vagyok, mint eddig bármikor.
# Dudálj nyugodtan, éppen újratöltök.
# Nem vagyok itthon. Kérem, hagyjon sípszót az üzenet után.
# Gyerekkor: amikor a rémálmok csak alvás közben jönnek.
# Andersen meghalt. Mese nincs!!
# Mikor hagyják már abba a költői kérdéseket?
# Káin és Ábel úgy éltek, mint két testvér. Főleg Káin.
# Tanulás: a könyvek elolvasása. Tapasztalat: a könyvek el nem olvasása.
# Nem tudom, mi a bajod, de fogadok, nehéz lebetűzni.
# A Föld megtelt. Menj haza!
# Szörnyen nézel ki! Ez most a divat?
# Hogy titokzatoskodó lennék? Talán igen, talán nem.
# Egy nő kedvenc pozíciója: igazgató.
# Túl sok állat, túl kevés cirkusz.
# A problémák kezdete nem esik egybe a felnőttkor kezdetével.
# A számítógépek egyáltalán nem intelligensek. Csak azt képzelik magukról.
# A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan.
# A házasság egy olyan dolog, ami egy karikát varázsol a nő ujjára - és kettőt a férfi szeme köré.

# Mutass be a szüleidnek, s én megmondom ki vagy.
# A hiba olykor a hibakereső készülékében van.
# Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is.
# Nincs olyan nő, akivel ne feküdnék le, csak olyan, akiről nem szeretném, ha más is megtudná, hogy lefeküdtem vele.
# A pénz nem boldogít. Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint akinek csak kettő van.
# Pénzért nem tudsz barátokat venni. De bérelhetsz eleget.
# Elegendő pénzem van egész hátralevő életemre. Feltéve, ha nem vásárolok semmit.
# Ha nem tudsz nélkülem élni, akkor miért nem vagy már halott?
# Ne vegyél fel szerencsétlen embereket - dobd ki az önéletrajzok felét egyből a szemétbe!
# Tudjátok, mit utálok a legjobban? A költői kérdéseket!
# Verés közben jön-megy a székláb.
# Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
# Csak azért, mert senki sem ért meg, még nem vagy művész.
# Ha ki akarsz ábrándulni az oroszlánból, keresd föl a barlangjában.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6882 Dátum: 2011. január 15. - 11:12:10 »
Na elég már a jóból. Ennyit memorizálni.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6883 Dátum: 2011. január 15. - 11:37:26 »
Volt egy pár, ami ismétlődött.

Idézet
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Ez classic. 8)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #6884 Dátum: 2011. január 15. - 12:10:10 »
Most megy a Teleshopos ajánlat az egyik csatornán: Spider-pan!!!
Rozsdamentes acél, aluminium belső, titán borítás! Kell ennél jobb? Éld át a főzés örömét!
Forradalmian új hőmegtartó alj!
http://www.topshop.hu/?tn=blankhtml&cid=200975&pid=90331&lang=HU1&csu=general&cex=110011&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=hu_gen_general_sem_google__spider%20pan&referrer=google_sem_110011&gkw=spider%20pan&gclid=CJOyruiHvKYCFZIn3wodRw0YIg
Remélem kaine ezt kapja majd a következő születésnapjára. A képregénykiadásról áttér majd a főzőcskére...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6885 Dátum: 2011. január 15. - 12:30:56 »
Jók ezek a bölcsességek, annyi van és kb mindegyiken röhögök! Asszem jegyzetelni fogom  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6886 Dátum: 2011. január 15. - 17:51:25 »

;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6887 Dátum: 2011. január 15. - 18:07:43 »
 :lol: :lol: :lol: Ez nagy. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6888 Dátum: 2011. január 15. - 18:21:45 »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6889 Dátum: 2011. január 15. - 19:20:05 »
Ez nagyon jó Ben!!! ;D

GY.I.K. azaz gyakran ismételt kérdések kis hazánkban:

1. Van Nokia töltőd?
2. Hagyma, csípős mehet?
3. Bubisat?
4. Oltattál?
5. Hány hónapra vetted?
6. Számla nélkül mennyi?
7. Mi a dresszkód?
8. Pontgyűjtő kártya van?
9. Mikor volt csőcsere?
10. Hány gigás?
11. Hány colos?
12. Hány km van benne?
13. 3G?
14. Fapaddal voltatok?
15. Akciós?
16. Vágod?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6890 Dátum: 2011. január 15. - 20:47:13 »
GY.I.K. azaz gyakran ismételt kérdések kis hazánkban:

Óriási.  ;D

-------------------

Mi lett volna ha Superman rossz irányba pörgeti az időt?

Mi lett volna ha a Teknőcök használják is a fegyvereiket?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6891 Dátum: 2011. január 15. - 21:06:27 »
a Superman-es se rossz, de a Teknőcösön szakadtam. :lol: :lol:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #6892 Dátum: 2011. január 15. - 22:08:47 »
Psycho ez kimaradt: Nagy menüt adhatok hozzá? ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6893 Dátum: 2011. január 15. - 22:12:41 »
Igaz Pádi! ;D

Ben: a Szupis nagyon vicces, de a Teknőcös hatalmas!!! :hehe: :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6894 Dátum: 2011. január 15. - 22:35:50 »
Amúgy csak most így eszembe jutott... Supermannel először ebben a '78-as filmben találkoztam, amikor először adták idehaza. A végénél én már akkor azt hittem, egyszerűen olyan gyorsan megy, hogy a sebessége folytán visszamegy az időben, ezt jelképezi a visszafelé forgó bolygó. Pár éve szembesültem azzal, hogy majdnem mindenki viszont úgy értelmezte, hogy visszaforgatta a légörvényével a bolygót és ez forgatja vissza az időt.
A magyarázat amúgy az, hogy a képregényekben az ötvenes évektől a nyolcvanas évek közepéig igen gyakran törte át a fénysebességet, amivel gyakran utazott az időben, nem ritkán visszatérő elem volt (most, hogy olvasom a Showcase-eket, volt olyan év, ahol majdnem fél tucatszor időutazott így). De még a képregényrajongók is a második magyarázatot látják bele a filmbe. Sose értettem viszont: miért? És ez azóta nem megy a fejembe, hogy először szembesültem ezzel a tévhittel.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6895 Dátum: 2011. január 15. - 23:44:09 »
Ben a teknőcöset már láttam de így kb 12. nézésre is fetrengtem rajta  :hehe:

Ezt is imádom:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6896 Dátum: 2011. január 16. - 00:03:22 »
Két kó megy a sivatagban. Szembejön a kopasz kó.
- Nézd! Tarkó!
Mennek együtt hárman tovább, szembejön az orosz kó.
- Jé! Trikó!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6897 Dátum: 2011. január 16. - 00:46:19 »
Hát ez elég fa-kó vicc volt... :hehe:

Tgaby: Erről nem tudtam, hogy a képregényben így időutazgatott szupi, de a filmből én is azt vettem le hogy a bolygó körül az időt forgatta vissza a filmben valahogy, de azt én se vettem le, hogy a visszafele forgó bolygó ezt jelképezi, azt hittem én is hogy szupi erejétől kezdett visszafele forogni a bolygó, pedig tényleg logikus hogy csak az időt forgatja vissza... De én valahogy ezt a jelenetet sose vettem komolyan, valahogy hülyeségnek gondoltam, amolyan húdelátványos jelenetnek, amit a készítők találták ki, hogy megmutassák, hogy ilyen nagy dolgot is képes megtenni Szupi. Szóval sosem gondoltam a dolog mögé komolyabban. DE viszont ha ezt az elméletet nézzük hogy Szupi a fénysebességet megtörve "utazik az időben", ez sem állná meg a helyét, mert visszafele utazni akkor sem tudna, nem tudná visszaforgatni az időt. (Ráadásul az is fura hogy a filmben, hogy miután visszaforgatta az időt, és így helyrejöttek a károk, utána újra elindítja előre az időt, és minden rendben van, holott akkor újra be kéne következni a katasztrófáknak... Ehelyett minden rendben, és ráér trécselni Loissal a sivatagban. :stupid: ) Ha fénysebesség fölött repül szupi, akkor elvben előrefele utazna az időben, csak a relativitás miatt míg ő azt érezné hogy 5 percig repült, a földön eltelne x év (csak úgy a hasamra ütöttem). Szóval az a jelenet, ha tudományos szemmel nézzük, ígyis úgyis baromság. Csak nagyon jól néz ki és ennyi. ;D Amúgy meg ha visszafele tudna utazni az időben, akkor a képregény se lenne izgalmas, mert minden tragédiát meg tudna akadályozni és minden rosszfiút el tudna kapni, mindig helyrehozná a hibáit. 

Ja, egyébként rájöttem, miért gondolja mindenki azt, hogy Szupi a bolygó forgását változtatta meg a gyors repülésével: mert ha megnézed, amelyik irányba repül, mindig arra forog a bolygó. Így tényleg olyan, mintha a mozgásával befolyásolná a bolygó forgását. Holott ha fénysebességel repül, tökmindegy lenne, milyen irányba repül, nem? :stupid: Ha balra repülök, visszafele megy az idő, ha jobbra akkor meg előre? :stupid:
Egyébként asszem én anno úgy könyveltem el a dolgot, hogy a készítők voltak hülyék, és azt hitték, ha visszafele forog a bolygó, akkor visszafele megy az idő is rajta.  :lol: Szóval olyan cool, de egyben nagy bakinak is tartottam azt a jelenetet.
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 16. - 00:59:40 írta Tom Fireheart »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6898 Dátum: 2011. január 16. - 02:12:51 »
Tök érdekes. Most lehet nagyon okos vagyok, de amikor még gyerekként láttam, akkor is nagyon éreztem azon a jeleneten, hogy gáz, de amikor már tanultam fizikát, már tudtam, hogy mindenféleképpen egy jókora adag baromság az a jelenet. Most meg azon filózik tg, hogy az idővisszaforgatást ő máshogy értelmezte, mint a nagy átlag. ;D
Idézet
Ráadásul az is fura hogy a filmben, hogy miután visszaforgatta az időt, és így helyrejöttek a károk, utána újra elindítja előre az időt, és minden rendben van, holott akkor újra be kéne következni a katasztrófáknak... Ehelyett minden rendben, és ráér trécselni Loissal a sivatagban
Ha a bolygóvisszaforgatós verziót nézzük, akkor az úgy működött, mint egy óra. Amikor visszaforgatta a bolygót, az óra mutatója is visszament mondjuk 15 percet, majd amikor újra elindította azt, 15 perccel korábbról indult el a mutató. Viszont ő az idővel együtt mozgott, szóval így el tudta érni, és meg tudta menteni Loist.
(viszont ha nem volt megmentős jelent, hanem az idővisszaforgatással a katasztrófát is meg nem történtté tette, akkor duplán hülyeség az a jelent, lehet, hogy erre gondoltál Tom, de nem emlékszem már, pontosan hogy van az a jelenetsor)
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 16. - 11:33:18 írta pepo05 »
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6899 Dátum: 2011. január 16. - 10:50:12 »

Laura Schessinger egy amerikai rádiós műsorvezető, aki egy lelki tanácsadó műsort vezet. Nemrég, mint buzgó keresztyén azt mondta, hogy a homoszexualitás megbocsáthatatlan bűn, "MERT" Mózes harmadik könyve (A léviták egyházi szolgálatáról) [3 Móz. 18,22] szerint utálatos az.

Ezen felbuzdulva ragadott tollat egy Jake nevű hallgatója:

"Kedves Laura doktor!

Nagyon köszönöm azt az önfeláldozó fáradozását, amit annak érdekében tesz, hogy Isten törvényeit az emberekhez közelebb hozza. Sokat tanultam a műsoraiból, és megpróbálom ezt a tudást minél több emberrel megosztani. Ha például valaki megpróbálja homoszexuális életvitelét előttem megvédeni, egyszerűen emlékeztetem [3 Móz. 18,22]-re, ahol világosan le van írva, hogy ez bűn, és ezzel véget is vetek a vitának. Mindazonáltal néhány törvény értelmezésében és végrehajtásában szükségem lenne a tanácsára.

a) Ha az áldozóoltárnál bikát áldozok, tudom a [3 Móz. 1,9] illetve a [3 Móz. 1,17]-ból, hogy az Úrnak kedves illatú az. A problémát a szomszédaim jelentik, akiknek ez az illat egyáltalán nem kedves. Leölhetem-e őket?

b) Szeretném a lányomat eladni rabszolgának, amint ezt [2 Móz. 21,7] megengedi. Ön szerint mi lenne a méltányos ár érte manapság?

c) Tudom, hogy nem szabad olyan nővel kapcsolatot teremtenem, aki a havibaj tisztátalan állapotában van [3 Móz. 15,19-24]. A probléma csak az, hogy miből lehet ezt tudni? Megpróbáltam megkérdezni, de a legtöbb nő nagyon pikírten reagált a kérdésre.

d) [3 Móz. 25,4 4] kijelenti, hogy szomszédos nemzetségek fiai és lányai közül vehetek magamnak rabszolgákat. Az egyik barátom szerint ez a törvény a mexikóiakra érvényes, de a kanadaiakra nem. Meg tudná magyarázni, hogy miért ne lehetnének nekem kanadai rabszolgáim?

e) Az egyik szomszédom mindig szombaton dolgozik. [2 Móz. 35,2] világosan kimondja, hogy az ilyet meg kell ölni. Erkölcsileg kötelezhető vagyok rá, hogy saját kezűleg öljem meg?

f) Az egyik barátom szerint, az úszószárny és pikkely nélküli vízi állatok (pl. kagylók vagy homár) fogyasztásának bűne [3 Móz. 11,10] nem olyan utálatos, mint a homoszexualitás bűne. Én ezzel nem értek egyet. Állást foglalna ebben a kérdésben?

g) [3 Móz. 21,2 0] szerint ha szembetegségem van, az Úr oltárát nem közelíthetem meg. Be kell vallanom, hogy olvasószemüveget használok. Teljesen élesnek kell lennie a látásomnak, vagy itt van azért egy kis játéktér?

h) A legtöbb barátom vágatja a haját, illetve borotválja a szakállát, beleértve a pajeszát is, holott ez [3 Móz. 19,27 szerint egyértelműen tilos. Milyen halálnemet javasol nekik?

i) [3 Móz. 11,8 ]-ból tudom, hogy ha döglött disznó bőrét illetem, tisztátalan leszek. A kérdésem, hogy szabad-e futballoznom, ha cérnakesztyűt húzok?

j) A nagybátyámnak van egy kis háztájija. Megsérti [3 Móz. 19,19]-et, mert földjébe kétféle magot vet. Ezenkívül a felesége olyan ruhát hord, ami kétféle anyagból (pamut/poliészter) készült. Most tényleg össze kell hívnom az egész gyülekezetet [3 Móz. 24,16], hogy megkövezzük őket, vagy pedig elég, ha egy meghitt családi körben lefolytatott ceremónia keretében megégetjük őket, amint ez azok esetében megengedett, akik az anyósukkal hálnak [3 Móz. 20,14]?

Tudom, hogy Ön ezeknek a törvényeknek nagy ismerője lévén biztosan utat tud mutatni ezekben a kérdésekben. Még egyszer köszönöm, hogy Ön a rádióban végzett munkájával folyamatosan emlékeztet minket arra, hogy az Úr törvényei örökérvényűek és megváltoztathatatlanok.

Az Ön odaadó rajongója: Jake"
"Live for nothing or die for something, your call."