Szerző Téma: Funny  (Megtekintve 1136352 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

killingjoke

• Kaméleon
  • **
Re:Funny
« Válasz #8760 Dátum: 2012. január 28. - 15:48:54 »
Nem akarod degradálni amit mondtam,

Tényleg nem akartam; főleg nem a mondandódat. Sajnálom, ha így jött le.

Ez egy alapvető különbség a varázslók és erős emberek közt, hogy a varázsló eleve nem keveredik konfliktusba, a az erős ember, meg keresi

Ez egy óriási általánosítás. 12 kilós ember is keresheti a balhét, és egy hegyomlás is lehet jámbor.

Az öreg Ueshibát észre sem vennéd, ez nagy előnye.

Ha nem keveredik konfliktusba, akkor mi szüksége előnyre?  ;)

végül sikerült visszatérni egy tényként elfogadott dologhoz, hogy az elég nagy fizikai erővel nem ér fel semmi.

Én ilyet nem állítottam, nem tudom honnan veszed. Igazából nem Tyson fizikumára, hanem a technikai tudására akartam rávilágítani, amivel akkor sem tudnának mit kezdeni, ha pehelysúlyú lenne.
"Live for nothing or die for something, your call."

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8761 Dátum: 2012. január 28. - 18:06:56 »
Akkor én értettem félre.
Még az aikido témához
Segal. http://www.youtube.com/watch?v=herSynqVN3M&feature=player_embedded
Jól küldi  :D A régi akciósztárok még tudtak is valamit :D
Ez a video talán hitelesebbnek tűnhet, de ez nem is ugyan az a stílus, azért.
« Utoljára szerkesztve: 2012. január 28. - 18:15:01 írta VTomi »

Ju

• Pókfej
« Válasz #8762 Dátum: 2012. január 28. - 18:25:33 »
Az aikido ban benne van a KI szó, ami belső energiát jelent. Ai-ki-do = A beső enrgia útja. A lényeg, hogy az ellenfél lendületét használja ki.
Kicsit pontosítanék. A KI önmagában jelent belső (meg úgy nagy általánosságban bármilyen) energiát. Az az AI, ami benne van, szeretetet jelent. Azért persze én sem szó szerint értelmezném, mert akkor már mehetnénk ezoterikus guruknak. :D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8763 Dátum: 2012. január 28. - 18:56:09 »
Akkor ezért van az Irígy Hónajmirigyben Steven Segal ebben a ruhában.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8764 Dátum: 2012. január 28. - 19:42:06 »
:D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8765 Dátum: 2012. január 28. - 19:56:08 »
1. Az edzésen is kigurulnak. Vagy én nem értem?
De igen, azt tanulják meg. A gurulást, de nem a repülést.
Idézet
2. Ez igaz. Azért van olyan technika ahol el lehet röpíteni egy tanulatlan ellenfelet.
Vettem részt néhány Aikido edzésen, ami persze még nem jelent semmit, de szerintem nincs olyan, ahol egy 30-50 kilóval könnyebb ember elrepíti az ellenfelét. Egy szökkenős rúgással, vagy tenyérütéssel simán, de önmaga erejének felhasználásával? Már ott megbukik az elmélet, hogy egy 110 kilós ember sosem ront rá teljes lendülettel egy 60 kilósra, hisz biztos benne, hogy egyetlen ütéssel, erőlködés nélkül leveri.
Bármennyire is próbálják az ellenkezőjét sugallni, az erő elengedhetetlen a harcban bizonyos fokig. Az én egyik Mesterem tökéletesen levonta a következtetést, amikor egy nála jóval nagyobb ember akarta megverni. Azt mondta, hogy ha egymásnak esnek, mindketten ki fognak feküdni a végén, az egyetlen különbség az lesz, hogy az ellenfele ITT fog összeesni, míg ő két méterrel hátrébb.  ;)
Idézet
Ez egy óriási általánosítás. 12 kilós ember is keresheti a balhét, és egy hegyomlás is lehet jámbor.
Bár általánosítás, de sajnos nagyobb részben igaz. Ugyanakkor te magad vagy rá az élő példa, hogy természetesen vannak kivételek.  :)
Idézet
Segal. Jól küldi. A régi akciósztárok még tudtak is valamit
Már amelyik. Seagal, Van Damme nem tudtak semmit, amit ne tudott volna utánuk csinálni bárki 8-10 év edzés után. Ha valaki tud valamit, az Dolph Lundgren a régiek közül (meg Jet Li, persze). A maiakból meg talán a Szállító.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #8766 Dátum: 2012. január 28. - 20:51:56 »
Donnie Yenről nem volt szó, ő is nagyon jó.
Ezt melyikük tudja megcsinálni így?
This is a joke. A real practical Joke.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #8767 Dátum: 2012. január 28. - 20:55:20 »
Bár általánosítás, de sajnos nagyobb részben igaz. Ugyanakkor te magad vagy rá az élő példa, hogy természetesen vannak kivételek.  :)

8)

Már amelyik. Seagal, Van Damme nem tudtak semmit, amit ne tudott volna utánuk csinálni bárki 8-10 év edzés után. Ha valaki tud valamit, az Dolph Lundgren a régiek közül (meg Jet Li, persze). A maiakból meg talán a Szállító.

Ezt megóvom! És a nagy Cynthia Rothrock?  :twisted:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #8768 Dátum: 2012. január 28. - 21:17:28 »
két jó videó

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8769 Dátum: 2012. január 28. - 21:32:09 »
no comment  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8770 Dátum: 2012. január 28. - 21:47:41 »
Ezt megóvom! És a nagy Cynthia Rothrock?
Jogos. Valami négyszeres vagy még több karate világbajnok, és van vagy fél tucat fekete öve mindenféle stílusban. Bár a B akciósztárok között szerintem eléggé sok díjazott harcművészt találni.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8771 Dátum: 2012. január 28. - 23:10:21 »
két jó videó
A mobilosnak kicsit 'megrendezett" szaga van (bár BIZTOS vannak hasonló *khm* felhasználók)  de a Legyen Ön is Milliomos -on szétszakadtam! :lol: :lol:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8772 Dátum: 2012. január 28. - 23:18:53 »
A milliomos is megrendezett, valami Kész Átverés Show-féle.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #8773 Dátum: 2012. január 28. - 23:39:29 »
Fantomex az ünneprontó. :)
Szerintem a milliomosos biztos nem megrendezett.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8774 Dátum: 2012. január 29. - 09:44:28 »
Ezt írja az egyik komment:
0:01-nél megjelenik feliratban, hogy: "Carlos no lo sabe, pero esta siendo victima de una inocentada por parte del equipo del programa" azaz kb: "Carlos nem tudja, de éppen a műsorstáb tréfájának áldozatává vált"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #8775 Dátum: 2012. január 29. - 09:53:40 »
pardon senior. :)
akkor jól játszott a nő. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8776 Dátum: 2012. január 29. - 12:44:29 »
Ezt megóvom! És a nagy Cynthia Rothrock?
Jogos. Valami négyszeres vagy még több karate világbajnok, és van vagy fél tucat fekete öve mindenféle stílusban. Bár a B akciósztárok között szerintem eléggé sok díjazott harcművészt találni.
Hehe, ez a harci jelenet aaaannyira gagyi volt, hogy már nekem fájt.  ;D
Rothrockot kj poénból írta, tg. Nem rossz, amit csinált, nő létére elég messzire jutott, de nem annyira a pusztakezes harcban, inkább a fegyverforgatásban tündökölt (abból nyert is világbajnokságot). A sima technikái teljesen átlagosak, a világbajnoki cím pedig az égvilágon semmit sem jelent. Vagy 10 éve itthon is rendeztek Kung-Fu világbajnokságot (ha egyetlen versenyző eljön külföldről, már szabad világbajnokságnak nevezni), és mivel a 6 éves kategóriában ketten indultak, az egyikük elnyerte a dicső Kung-Fu világbajnok címet 6 évesen, a másik pedig a világbajnoki ezüstérmes címet.  ;) A győztes összesen kettőt ütött, a vesztes egyet sem.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #8777 Dátum: 2012. január 29. - 13:18:46 »
Ez tényleg így van. Én például országos wing chun bajnok voltam 2007-ben full contact kategóriában. Úgy, hogy amikor már javában ment a bemelegítés, közölték velem, hogy nincs a súlycsoportomban ellenfél, csak eggyel feljebb, és ott is csak egy harcos árválkodik - vállalom-e?   :o
Szóval én voltam akkor 82 kg, a srác meg akivel bunyóztam 95. A harmadik menetben technikai ko-val leléptették a főgonoszt, így én bajnok lettem, Ő meg ezüst érmes!  :nezze:  :hehe:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8778 Dátum: 2012. január 29. - 13:24:37 »
Ilyen volt nálunk is amikor Taekwon-doztam. Egy kislány úgy lett első, hogy nem volt ellenfele.  :hehe:
Ami engem illett: én egy meccset se nyertem, mindig bucira verték a fejem.  :'(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8779 Dátum: 2012. január 29. - 15:38:52 »
Viszont hatalmas ember vagy, amiért bevallod.  ;) :)