Szerző Téma: Funny  (Megtekintve 1137079 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Funny
« Válasz #8780 Dátum: 2012. január 29. - 16:45:26 »
Köszi.
Mivel későn kezdtem el járni rá, a velem egykorú ellenfelek már sokkal magasabb szinten voltak. Ez van.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #8781 Dátum: 2012. január 29. - 17:16:45 »
Ez odab@sz!  :hehe:
még szerencse, hogy a Miller-Moore-Spiegelman triumvirátus belekotort a képregény történelembe.

http://goodcomics.comicbookresources.com/2010/06/14/i-lova-ya-but-youre-strange-2/
« Utoljára szerkesztve: 2012. január 29. - 21:56:19 írta killingjoke »
"Live for nothing or die for something, your call."

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8782 Dátum: 2012. január 29. - 18:10:26 »

I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8783 Dátum: 2012. január 29. - 18:52:13 »
 :D :D

Ez egy Spidey Super Stories rész lehetett csak, kj.  :D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #8784 Dátum: 2012. január 29. - 19:08:08 »
Ilyen volt nálunk is amikor Taekwon-doztam. Egy kislány úgy lett első, hogy nem volt ellenfele.

Én meg egyszer úgy lettem második kémiaversenyen, hogy nem volt ellenfelem... :roll:

Amúgy nekem csak karatéból vannak tapasztalataim, de nem sok jó emlékem maradt belőle. Vizsgán vagy min valami olyasmi volt a feladat, hogy választottak nekem egy párt, akivel meg kell küzdenem. Először egy nálam legalább három évvel fiatalabb kisfiút löktek elém, én meg nem akartam vele verekedni, mert nem tartottam igazságosnak. Aztán egy nála kicsit nagyobb, de nálam még mindig kisebb lánnyal kellett volna verekednem. Ugyanazon oknál fogva szintén nem vállaltam.  Aztán kérdezték, hogy megküzdök-e valakivel és én vállaltam volna egy nálam két évvel idősebb ruhásszekrény méretű fiúval, mert ha ellene veszítek, az még csak nem is nagy szégyen, de vele meg nem engedtek össze. Szóval a végén lényegében nem csináltam semmit csak kaptam egy csíkot az övemre és rájöttem, hogy ez nem való nekem, úgyhogy kiléptem.
Egy évfolyamtársam viszont megküzdött a kislánnyal és kapott egy új övet.

Ez mekkora hülyeség. Még egyszer se fordult elő, hogy evés közben ellopta alólam a széket egy t-rex.
Ellenben a velociraptorok egyfolytában dobálnak banánnal tanulás közben. Ezért nem is tanulok inkább. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8785 Dátum: 2012. január 29. - 19:59:38 »
Vagy 10 éve itthon is rendeztek Kung-Fu világbajnokságot (ha egyetlen versenyző eljön külföldről, már szabad világbajnokságnak nevezni), és mivel a 6 éves kategóriában ketten indultak, az egyikük elnyerte a dicső Kung-Fu világbajnok címet 6 évesen, a másik pedig a világbajnoki ezüstérmes címet.  ;) A győztes összesen kettőt ütött, a vesztes egyet sem.
:o Hát ez egy vicc.

Killingjoke, Fantomex: a  hazai vicces viszonylatoktól függetlenül is nagy respect nektek, hogy kiálltok versenyen másokkal, hiszen ehhez is bátorság kell. Itt fokozottan igaz, hogy a részvétel a fontos. :D Egyébként meg a harcművészet igazából úgysem a versenyekről szól.

Ami engem illett: én egy meccset se nyertem, mindig bucira verték a fejem.  :'(
Egyáltalán nincs miért szégyenkezned emiatt, már az önmagában tiszteletreméltó, hogy kiálltál ellenük, főleg annak tükrében, hogy magasabb tudásszinten voltak. ;) Nem az a lényeg, hogy versenyen nyertél-e, hanem az, hogyha az utcán megtámadnak, és nincs lehetőség elkerülni a harcot, akkor meg tudod védeni magad. ;)

Krizli: Gondolom a vizsgán nem az lett volna a lényeg, hogy bucira verd az ellenfeled, hanem az, hogy megmutasd, mit tudsz. (Más kérdés, hogy nem árt, ha ehhez megfelelő partnert kapsz.)
Mondjuk nálunk a lányoknál ilyen tekintetben nem kell aggódni, inkább amiatt, hogy elég jó legyen a védekezésed. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #8786 Dátum: 2012. január 30. - 11:43:45 »
Sajnos, attól függetlenül, hogy ez a Funny topikban megy, tényleg sok helyen így van, kóklerek mindig is voltak és mindig is lesznek (ennek nagy divatja volt kb 10-15 éve, akkor tényleg jött mindenféle elmebeteg ilyen olyan stílus, kung-fu, Álljkídó --ez tényleg így volt leírva a táblára azért is emlékszem rá-- mester, aztán 1-2 hónapra rá kiderült, hogy köze nincs az egészhez, eléggé nagyban rombolva ezzel a harcművészetek komolyságát hazánkban), de ha kitartó vagy, biztosan találhatsz komoly mestereket, szövetségeket stílustól függetlenül (pl. ninjutsu is van) hazánkban is, és a versenyekre is ugyanez vonatkozik. Én is voltam már olyan vb-n, ahol nehézsúlyban 3 ember volt összesen, a többi súlycsoportban még annyi se, viszont olyan eb-n is, ahol több, mint 10 kategóriában több, mint 300 versenyző indult...

Amerikában viszont egy nyilt karatebajnokság (vagy bármilyen más stílus) minimum 2-300 embert jelent, úgyhogy nem lehet egy kalap alá venni a magyar viszonyokkal.

A Volt B-s sztárok meg nyilvánvalóan, hogy csak "hobbiból" forgattak, (kb, mint manapság a pankrátorok Rock, John Cena stb.) hiszen a magánéletben is sikeresek voltak a választott területen már előtte is (Dolph Lundren is karatebajnok, több cége volt/van, ha jól emlékszem kémikus diploma, több nyelven beszél, Van Damme testépítő és kick-box bajnok, saját konditerem hálózata volt Európában mielőtt Amerikában ill.  Hong Kongban kezdett forgatni és mindenki hőse, Chuck Norris is nagyon komoly eredményeket ért el, ő a valóságban is oktatott pusztakezes harcot a különleges erőknek is, és a sort folytatni lehetne akármeddig...)

Cynthia Rothrock pedig biztosan nem volt kutyaütő, hiszen sok hongkongi akciófilmben is játszott, oda pedig azért elengedhetetlen a harcművészeti tudás...

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #8787 Dátum: 2012. január 30. - 14:35:43 »

megnézném, ahogy ezzel elkezd fát vágni. :) ilyet még csak a diabloban meg animekben láttam.  :D
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8788 Dátum: 2012. január 30. - 15:06:01 »
Idézet
ha jól emlékszem kémikus diploma, több nyelven beszél
Vegyészmérnök diplomája van a hatalmas svédnek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8789 Dátum: 2012. január 30. - 15:10:56 »
És 6 nyelven beszél.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #8790 Dátum: 2012. január 30. - 18:03:18 »
Ne feledkezzünk meg Don "The Dragon" Wilsonról sem, aki korának egyik legnagyobb kick-box harcosa volt.  :nezze:

És 6 nyelven beszél.

Chuck csak egy nyelvet beszél, de attól mindenki padlót fog  :uhoh: (egyébként szolgált a koreai félszigeten, és ha jól tudom jelentős szerepe volt a kick-box, mint sportág, megszületésében).

"Live for nothing or die for something, your call."

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #8791 Dátum: 2012. január 30. - 18:28:24 »
Krizli: Gondolom a vizsgán nem az lett volna a lényeg, hogy bucira verd az ellenfeled, hanem az, hogy megmutasd, mit tudsz.

Ez elméletben így volt, gyakorlatban viszont mindenki bucira akarta verni az ellenfelét és csak mellesleg bemutatni látványos, ámde igencsak lassan kivitelezett Csáknoriszâ„¢os körbepörgő rúgásokat. Minél több ilyet tettél bele, annál jobb eredményt értél el.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #8792 Dátum: 2012. január 30. - 19:30:14 »

« Utoljára szerkesztve: 2012. január 31. - 10:02:44 írta Fantomex »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8793 Dátum: 2012. január 31. - 19:30:21 »
Egy jó kis cameo a Rangoban, annak aki nem bánja ha lelő egy jó poént az elején.
http://www.youtube.com/watch?v=aHx3-qTVzBQ

BuB

• Pókfej
« Válasz #8794 Dátum: 2012. február 01. - 09:47:41 »

Ez rohadt jó ;D

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #8795 Dátum: 2012. február 01. - 17:00:05 »
This is a joke. A real practical Joke.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8796 Dátum: 2012. február 01. - 17:06:44 »
Nagyon konkrét, de ez már fájt. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8797 Dátum: 2012. február 01. - 20:58:40 »
Nagyon jó.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8798 Dátum: 2012. február 01. - 21:05:25 »
Nekem a Batgirl-ös és a Mortalos tetszett a legjobban. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8799 Dátum: 2012. február 02. - 00:04:09 »