Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092248 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Képregényes események
« Válasz #5260 Dátum: 2010. október 09. - 16:44:38 »
Az is ki lesz plakátolva? :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5261 Dátum: 2010. október 09. - 17:18:18 »
Igen.

Exkluzív ajánlat, ma estig él, holnap viszem a börzére. 500/db

Web of Spider-Man 6 (Aranyláz másik része)
The Spectacular Spider-Man 111 (2.Titkos Háború rész), 113, 115, 116, 123 (ezek Fekete Macskások), 142, 147 (Inferno), 150, 204-205-206-207-208.
Mind tök jó sztori, azért van belőle kettő is.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5262 Dátum: 2010. október 09. - 21:29:19 »
Na, összeszedtem az eladó cuccaimat a holnapi börzére. Lesz nálam képregény (magyar, angol, német nyelvű), poszter, kártya, matrica, figura és egyéb csecsebecsék. :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5263 Dátum: 2010. október 10. - 06:54:36 »
BÖRZE nap van :oh: :oh: :ugral: :taps: :ugralhehe: :sweetheart:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5264 Dátum: 2010. október 10. - 09:02:11 »
Jó börzézést, aztán majd valaki villantson valami élménybeszámolót & a few pikcsört.  :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5265 Dátum: 2010. október 10. - 15:32:35 »
Én még nem értem haza, itt ülök a Aréna mozi elöterében,de rövid börzés beszámoló.Szerintem kevesen voltak :headscratch: (Tomi majd ad végleges számot ;) ) és a kinálat sem volt(számomra) :roll: olyan vonzó mint például a tavaszi börzén.
Azért beszereztem az új ÚBA,Largo Winch legújabb részét( majd 2 év útán folytatják :oh: :oh: ) ,egy Superman Ultimate Guide és egy Spider-Man Original Six tpb-t. Képekel nem tudok szolgálni :smsoory:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5266 Dátum: 2010. október 10. - 16:34:34 »
Kínálat elég gyatra volt, ugyanazok a magyar füzetek mindenkinél újra meg újra. A legtöbb használható nem magyar furamód a Komikonnál és Vladiéknál volt, és egész értelmes áron adták őket. Meg Puskinnál, de neki általában mindig remek cuccai vannak.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5267 Dátum: 2010. október 10. - 19:33:50 »
Én már délután hazaértem, de csak most jutottam el idáig.
A börze szerintem jó hangulatba tellt, sokat beszélgettünk Tomival, Toddal, Meroval, Benyóval, Venommal és a kislányával, megismertem Pádit is, szóval jó volt. Viszont elég kevesen voltunk (innen a fórumról is csak alig) és a képregények is eléggé rottyon voltak, kínálat terén... Remélem, a következő eseményre több kiadvány jelenik meg.
Szerzemények:
- Tomitól megvettem az új BA-t, szép könyv, csak kicsit vékonyka.(majd bővebben ha elolvastam)
És sikerült az ingyen elvihető dobozból pár posztert is vadásznom ;)
- Páditól kaptam egy dedikált Agarak füzetet, ami egy rendkívül színvonalas homemade strip gyűjtemény. Csak így tovább, várom a folytatást, remélem akkor már kicsit jobb lesz a füzet/lapok/borító minősége ;)
- Venomtól megvettem a fémdobozos Ironman DVD-t.
- Mero meg eladott nekem egy menő pókember figurát, baráti áron, köszi Mero  ;D

Még akartam volna venni egy Marvel Legend's 13. szériás Green Goblin figurát is, amit eddig kb minden börzére kihoztak, csak a mostanira nem... nah mind1, volt telefonszám csere úgyhogy majd megbeszélünk valami köztes találkát. Ha meglesz a figura, majd teszek fel róla képeket ;)

Köszi Benyó, hogy árulhattam az asztalodon, nagyon megérte, hiszen sikerült eladnom a pók-órámat. (bocsi Tomi, de nem tudtam nemet mondani, a kissrácnak ;) )
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 10. - 19:39:30 írta Kanaszta »

venom75

• Pókfej
« Válasz #5268 Dátum: 2010. október 10. - 19:46:27 »
Sikerült hazaérnem , elég jó teltek a percek a börzén annak ellenér bevásároltam , hogy most nagyon nem voltak újdonságok , de a lemaradásomat pótolnom kellett ezért sikerült kiköltekeznem. Soká tartana leírnom a megvásárolt cumót ( majd ha holnap több kedvem lesz bepötyögöm ) , de Todék bizonyíthatják sokszor fordultam az olvasó szoba(Ott pakoltam a táskám)illetve az asztalok között. Nekem is úgy tűnt mintha kevesen lettünk volna , de annak ellenére jó hangulat volt . Sokan hiányoztak ( BEN , SEPI !!!!!!!!! ),de a többi fórumos is. Készítettem néhány képet , de majd azt is csak holnap teszem fel.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5269 Dátum: 2010. október 10. - 19:49:48 »
Készítettem néhány képet , de majd azt is csak holnap teszem fel.
Nagyon helyes, várom a képeket Venom :bravo:

venom75

• Pókfej
« Válasz #5270 Dátum: 2010. október 10. - 20:11:42 »
A listám , de a képeket csak holnap.

-AZ ÚJ BOSSZÚ ANGYALAI – ELLENHATÁS
-SANDMAN AZ ÁLMOK FEJEDELME 2 : BABAHÁZ
-BUBORÉKHÁMOZÓ : DARGAY A.
-BUBORÉKHÁMOZÓ : 9
-NERO BLANCO : 7
-CHARAX : 1,2
-BÓNI ÉS TIM : 1,2
-KÁTRÁNY ÉS TOLL – KÜLÖNSZÁM 2010
-KÁTRÁNY ÉS TOLL 6
-SARLÓS ENDRE - MATADOR
-SARLÓS ENDRE – A HÁROM KIRÁLYOK CSILLAGA
-A HÁROM TESTŐR
-HELLBOY – A PUSZTÍTÁS MAGJA
-LUCKY LUKE : 11,12,13
-A SETÉT TORONY
-ALIENS – SZEMFÉNYVESZTÉS ÉS KISÉRTET
-ALIENS – ÜVEGFOLYOSÓ ÉS EGYÉBB TÖRTÉNETEK
-BATMAN – HALOTTI MASZK
-ZAP
-GEMINI JELENTÉS TELJES
-BLOOD LUST 1 ( SZÍNES )
-SUSHI STRIP : 2
-ZSEB – GARFIELD : 6,10
-VAHAM : 2,3
-MENTALENT : 1,2
-DEVERAUX : 1
-MOZAIK : 98,99,100
-SIMPSON CSALÁD : 1,2,3
-ÁRNYBÍRÓ :17
-LARGO WINCH : 3,4
-SCI-FI KLASSZIKUSAI : 1,2
-BERCI AZ ERŐMŰVÉSZ ÉS BARÁTAI : 1,2,4,6,7
-TINI TITÁN TEKNŐCÖK : 2,7

-VETTEM MÉG EGY : THE AMAZING SPIDER - MAN 379-EST AMI 9.6 -OS ÁLLAPOTÚ CGC-S KÉPREGÉNYT.

HAZAFELÉ BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN MÉG VETTEM NÉHÁNY DVD-T IS.

ALIENS : 1,2,3,4
SUPERMAN : 1,2,3,4

NA MOST ENNYI.
JA ÉS 300DB KÉPREGÉNYFÓLIÁT.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5271 Dátum: 2010. október 10. - 20:44:09 »
Szerintem is nagyon jó volt a börze, jól éreztem magam. Most árultam másodjára, és a végére egész szép kis összeget kerestem, bár kicsit paráztam, mert 11-kor még 200 ft-nál tartottam. ;D De aztán a végére ugye csak sikerült kicsit feltornázni ezt az összeget. De nem is az eladás volt a főszerepben ezen a börzén, inkább a dumálgatás, hülyéskedés az ismerősökkel. Sokmindenkivel összefutottam, mint mindig, és a standom bizonyos időközönként SpiderTom-központtá vált. :D
Két csaj vett tőlem pár Uncanny X-Men-t, mondtam nekik ha többet vesznek adok kedvezményt, de nem éltek a lehetőséggel. :D Aztán később visszajöttek és megkérdezték hol vettem a sapkám. :)
Találtam hiányzó 3D-s kártáykat is, de amilyen horror áron voltak (5000 ft/db) még alkudni se mentem oda, mert még engem néztek volna pofátlannak az 1000-1500-as ajánlatokért. ;D Úgyhogy ez most felejtős volt.

- Mero meg eladott nekem egy menő pókember figurát, baráti áron, köszi Mero  ;D
Hé, azt én adtam el neked, nem Mero. ;D Ha nem lett volna a standomon, észre se vetted volna. :D

-SIMPSON CSALÁD : 1,2,3
Egy Simpson család #1-et én is eladtam a börzén. Miért nem tőlem vetted meg, baráti áron? :D

Szóval mindent egybevetve jó volt a börze, eladtam, vettem, cseréltem, viszont most egy ideig nem szeretnék asztalt börzén. :D
Szerzeményeim:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5272 Dátum: 2010. október 10. - 21:51:36 »
Banyek Venom, mennyi pénzt költöttél a börzén ?  :o

silo2

• Grizzly
  • *
« Válasz #5273 Dátum: 2010. október 10. - 22:01:58 »
Jó volt ez a mai börze, bár 20. alkalomhoz képest tényleg kicsit visszafogottabb volt a kínálat a korábbiakhoz képest. Én sajnos nagyon keveset fórumok ezért nem túl sok embert ismerek. Ebből kifolyólag nekem nem az tűnt fel, hogy kevesen vannak hanem az, hogy rengetegen. Valahogy jobban szerettem a régi csepeli börzéket, ahol még nem volt ez a tömeg és az egésznek családiasabb hangulata volt. Persze az újpesti helyszín miatt nem panaszkodom, hiszen abban a szerencsében részesültem, hogy csak pár sarokra lakom tőle. Tomitól vásároltam egy nagyobb
 adag képregényt, és kaptam is érte ajándék pezz tartót meg egyebeket. :) Még egyszer köszi.   És talán sikerül a Marveles szakdolgozatomnak is valamilyen médiafelületet találni. Ha pedig esetleg mégse, és valakit érdekelne, annak szívesen elküldöm.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5274 Dátum: 2010. október 10. - 22:20:03 »
Venom: Most hónapokig lesz mit olvasnod! :) Hogy szedtél össze ennyit? :)

Én szerzeményeim:
Amazing Spider-Man 1-500 borítók HC
Pajtás 1969 (Pif miatt)
Spider-Man kártyás füzet 5 db (Merótól)
576 Kbyte újság 2 db (Resident Evil 5 miatt)
17 db Birds of Prey
7 db DVD film

Sajnos most nem volt Exit reklám a tulajdonos váltás miatt, a Pókemberben levő pedig nuku, mivel még nem jelent meg. Ennek ellenére ugyanúgy 500 fölött voltunk picivel, mint rendesen.

5000 a kártyáért???  :o :o

Én is láttam Vasember fémdobozost 1500-ért a teremben, de csak otthagytam. Kani, semmi gond, legalább eladtad.  ;)

Silo: sajnos elmaradt 1-2 megjelenés, ami be volt tervezve.
Szerintem itt mindenkit érdekelhet. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5275 Dátum: 2010. október 10. - 23:48:37 »
Ez a börze is elég jó volt, mondjuk szerintem is kicsit kevesen voltak már úgy 1 óra fele. Elaludtam, úgyhogy dél körül értem oda. Akárhányszor jártam körbe mindig új cuccokat fedeztem fel. :) Találkoztam Kaine-nel, Talgabyval, Zozival, Benyával, Spurival és Zsófival valamint beszélgettem egy kicsit Pilcz Rolival is. Szerzeményeim: Új Bosszú Angyalai: Ellenhatás, Batmanga, Largo Winch 4., Usagi Joyimbo 9., Blood Lust, 3 régi Batman füzet és 1 régi Póki Zozinak köszönhetően. Sajnos volt olyan amit meg akartam venni, de elfelejtettem, vagy nem láttam. :cavinton: :) Ha valaki elolvasta már a Deveraux-ot az legyen szíves írjon egy véleményt, mert sokat gondolkodtam megvegyem-e , de végül nem vettem meg. Esetleg majd a HC-n ha azt mondjátok, hogy jó lett. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5276 Dátum: 2010. október 11. - 07:53:44 »
Szerintem is elég szegényes volt a mostani börze, legalábbis kevés ujdonság jelent meg, és páran hiányoztak is (főleg Ben, és nem csak azért, mert hozott volna nekem cuccot).
Viszont azért pár dolgot bezsebeltem, csak mivel ezeket is csupa ismerőstől, így lényegében ezt bármelyik klubbon megtehettük volna.
Kaine-től két Deadpoolt, meg egy Deadspacet (csupa dead-es dolgot), meg persze az új bosszú angyalait.
Mero-tól néhány kártyát, meg egy bödönt.
talgaby-tól egy Marvels HC-t (ami kib*szott gyönyörű).

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #5277 Dátum: 2010. október 11. - 09:37:11 »
Banyek Venom, mennyi pénzt költöttél a börzén ?  :o

Inkább azt kellett volna megkérdezned, hogy hogyan vitte haza ezt a csomó cuccot....
Úgy látszik nem véletlenül viszi magával a hölgyeket Venom.
Legyen, aki be tud segíteni a cipelésben  :D.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #5278 Dátum: 2010. október 11. - 10:15:13 »
Tegnap én is hazaértem a börzéről szerencsésen. Most voltam először, és miután keringtem egy kicsit a panelházak között :), meg is találtam az iskolát (mondjuk én voltam a hibás, az ellenkező irányba indultam el a Munkásotthon utcán).
Jó sokan voltak bent délelőtt, bár 12, fél egy körül egy kicsit csökkent a tömeg. Viszont tényleg nem volt annyira nagy szám a kínálat, régi magyar kiadásokból viszonylag sok volt (bár pl. a Marvel Extra első számaiból nem nagyon), és ahogy figyeltem, nagyon sokan inkább csak nézelődtek. De mintha kaine, te bonyolítottad volna a legnagyobb forgalmat, nálad elég sokan vásároltak, ha jól láttam. Mikor olyan 3/4 1 körül arra jártam, a Marvel Könyvek: Pókember-ből már nem volt egy sem az asztalon.
Az idegen nyelvű kiadványok között jó nagy választék volt, bár számomra egy csomó ismeretlen cuccot is árultak, meg most főleg magyar nyelvű kiadásokat akartam venni (de azért beszereztem egy Iron Man: Requiem-et, aminek a végén van egy rakat dokumentációs oldal :)). Nem a tornaterem felé, hanem a másik irányba hátul egy srác meg egy csajszi árultak dobozokból, de náluk voltak betéve lapok a füzetek közé a könnyebb tájékozódást segíteni. Ez jó módszer volt, a Komikon standjánál kicsit megrettentem az ömlesztett mennyiségen  ;D.
Azért örültem, hogy elmentem, sikerült néhány olyan füzetet vennem, amire régóta vadászom, meg nyilván lehetett volna még költeni egy rakat pénzt, de így is elégedetten távoztam egy óra körül. Jó lett volna ismerkedni veletek is, srácok, de mivel a leghalványabb fogalmam sem volt róla, hogy ki ki lehet, ezt most kihagytam :). Talán majd legközelebb.
Köszi az infokat a füzetekről kaine, már nagyon várom a tavaszi börzét, remélem, semmi nem akadályozza majd meg a megjelenést.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5279 Dátum: 2010. október 11. - 12:48:49 »
Hozzám jöhettél volna, hogy te vagy te, akkor bemutatlak az épp jelen lévő többieknek is. :)
Most a legrégebbiekből nem vittem sokat, csak 5-5 darabot, így először a börzék történetében valóban elfogyott 2 könyvem is, a Venom és a Végső harc.