Tegnap én is hazaértem a börzéről szerencsésen. Most voltam először, és miután keringtem egy kicsit a panelházak között

, meg is találtam az iskolát (mondjuk én voltam a hibás, az ellenkező irányba indultam el a Munkásotthon utcán).
Jó sokan voltak bent délelőtt, bár 12, fél egy körül egy kicsit csökkent a tömeg. Viszont tényleg nem volt annyira nagy szám a kínálat, régi magyar kiadásokból viszonylag sok volt (bár pl. a Marvel Extra első számaiból nem nagyon), és ahogy figyeltem, nagyon sokan inkább csak nézelődtek. De mintha kaine, te bonyolítottad volna a legnagyobb forgalmat, nálad elég sokan vásároltak, ha jól láttam. Mikor olyan 3/4 1 körül arra jártam, a
Marvel Könyvek: Pókember-ből már nem volt egy sem az asztalon.
Az idegen nyelvű kiadványok között jó nagy választék volt, bár számomra egy csomó ismeretlen cuccot is árultak, meg most főleg magyar nyelvű kiadásokat akartam venni (de azért beszereztem egy Iron Man: Requiem-et, aminek a végén van egy rakat dokumentációs oldal

). Nem a tornaterem felé, hanem a másik irányba hátul egy srác meg egy csajszi árultak dobozokból, de náluk voltak betéve lapok a füzetek közé a könnyebb tájékozódást segíteni. Ez jó módszer volt, a Komikon standjánál kicsit megrettentem az ömlesztett mennyiségen

.
Azért örültem, hogy elmentem, sikerült néhány olyan füzetet vennem, amire régóta vadászom, meg nyilván lehetett volna még költeni egy rakat pénzt, de így is elégedetten távoztam egy óra körül. Jó lett volna ismerkedni veletek is, srácok, de mivel a leghalványabb fogalmam sem volt róla, hogy ki ki lehet, ezt most kihagytam

. Talán majd legközelebb.
Köszi az infokat a füzetekről kaine, már nagyon várom a tavaszi börzét, remélem, semmi nem akadályozza majd meg a megjelenést.