Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092288 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Képregényes események
« Válasz #6080 Dátum: 2011. március 20. - 20:23:57 »
Nekem is nagyon bejött az idei börze. Kicsit megint tumultus volt dél körül ( kb. akkor érkeztem ki és úgy tűnik más is). Picit beszélgettem ismerősökkel, sok új és régi képregényt beszereztem, néhányat igen kedvező áron ( pl.: Képregényes Világtörténet). Sok képregényen gondolkoztam még, hogy megvegyem-e, de hát mindent nem lehet :) , egyet viszont meg is akartam venni, de mikor először csak körbejártam és megláttam, nem vettem meg később meg elfelejtettem. Zozinak köszönhetően még egy képregényt is sikerült elpasszolni.  ;) Összesítve abban a 2,5 órában amíg ott voltam jól éreztem magam.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6081 Dátum: 2011. március 20. - 20:49:28 »
Voltam kinn én is, jó volt a börze. :D Direkt nem mentem korán, hátha elkerülöm a tömeget, de tényleg tumultus volt. Jó volt találkozni a régi ismerősökkel, nekem tetszett a választék is, szerintem elég nagy volt. A star wars-os jelmezes emberkék megleptek, nem gondoltam hogy itt is lesznek. :D De én és Ju csináltunk közös fotót az egyik rohamosztagossal. ;D Viszont sajna Darth Vaderről lemaradtam. :( A nagyúrnak nyilván dolga volt valamelyik galaxisban. :hehe: Összességében jól éreztem magam a börzén, klassz volt.

Szerzeményeim:

-Polgárháború 1
-Új Marvel Extra
-Vampirella
-egy Balrog gumifigura, és két sárkányos hűtőmágnes
-két poszter (Baldur's Gate és Star Wars témában)
-egy csomag pókemberes matrica

Valamint a börze felé útközben egy újságosnál megvettem a februári Csodapókot. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6082 Dátum: 2011. március 20. - 21:09:26 »
Én is megjöttem, szerintem tuti volt a börze ismét. Szám szerint 30-cal többen voltak most, mint az őszi börzén.
Nekem baromi jól fogytak az új könyvek, még az Y is.  :spidey: :D :brow: Többet eladtam belőle, mint az előző Angyalokból, az Ellenhatásból, a Polgárháborúból pedig annyi fogyott, amire nem volt példa 3 éve! Végre megint egy Marvel-kötet, ami nagyon jól indul!  :D  :D

Én vettem új Batmant, Asterix 2-3-at, Berlint, Fandomot, Vadhajtást, és cseréltem Füles-képregényeket Venommal. :)

Venom: ez egy antikvárium volt? Mert RockDj is mondta, hogy már csütörtökön látott egy antikváriumban Y-t 1500-ért!  :surp: Kinyírom a nyomdásokat!  :twisted:

Zspider

• Közönséges Bűnöző
  • Grizzly
  • *
    • X-men reneszánsz
« Válasz #6083 Dátum: 2011. március 20. - 21:27:22 »
Mint mindig remek börze volt és most bár kevesebb vásárló volt mégis vastagabb tárcák. Ez évben aktívan vásárolgatott mindenki. Én az őrült alkotók gyűjteményemet sokszoroztam:
Alan Moore Superman Deluxe HC
Alan Moore Supreme (egy a returnsből és az első Moore része a simának)
Seven Soldiers of Victory 1 (Morrison-Williams III)
Batman: The Return (Morrison-Fich)
Young Avengers 10-12
What if négy darab
Thor Tales of Asgard 1-6 (Lee-Kirby)
Pilot Season Stellar
Barátnőmnek:
Blacksad 1
Kalyber Joe 6

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6084 Dátum: 2011. március 20. - 21:30:14 »
Abból a Venomból csak az az egy szám van, vagy az egész minit megvetted? Anno nekem is meg volt, de pár éve egyben elpasszoltam az egész minit. :)
Csak az első számot vettem meg, ha tetszik akkor meg majd beszerzem a többi részt is. :D

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6085 Dátum: 2011. március 20. - 21:30:53 »
Na végre én is gép elé estem. Nekem nagyon bejött a börze, mikka-val jót dumáltunk, és Kanit is megismertem.

Szerzemények:
- Polgárháború
- Y
- Hellboy 3 (durván masszív a kötet, szerintem önvédelmi fegyvernek is kiváló)
Éééééés: Magneto Testament!!!! El se hittem, amikor megláttam. :o ;D
Kinéztem még egy bivaly jó Conan kötetet is, de elbámészkodtam az időt, és mire visszamentem már lecsapott rá valaki. Ezúton is üzenem neki, ha olvassa ezt a fórumot :finger:  :D
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6086 Dátum: 2011. március 20. - 21:33:40 »
 :lol: ;D

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #6087 Dátum: 2011. március 20. - 21:45:10 »
Kinyírom a nyomdásokat!  :twisted:
Ja, fel is tűnt, hogy az impresszumban nincs feltüntetve, melyik nyomdában készültek a mostani kötetek (tehát, fasírtba vagy velük ;D)

KJoke: bocs, valsz. miattam buktad a Conan-t. Amikor összefutottunk, említetted, hogy azt akarod beszerezni, de eldumáltuk az időt. Karira megveszem Neked ;D
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6088 Dátum: 2011. március 20. - 21:53:35 »
Oké, szavadon foglak.  ;D
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6089 Dátum: 2011. március 20. - 22:02:38 »
Ja, fel is tűnt, hogy az impresszumban nincs feltüntetve, melyik nyomdában készültek a mostani kötetek (tehát, fasírtba vagy velük ;D)
Nem, eddig egyetlen egyben sincs benne.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6090 Dátum: 2011. március 20. - 22:10:31 »
Alan Moore Superman Deluxe HC
Khm, azért legyünk pontosak címeknél.
A Backsadet amúgy tényleg marha olcsón kaptad Vladitól, szinte már meglepően. :)

Én valahogy a tömeget nem éreztem. Árusok érkezésekor tömény hullaszag, a tornateremben üres hely is volt végig, és valahogy azt a fene nagy tömeget se nagyon tapasztaltam, marha ügyesen elkerülhettük egymást az embersereggel. Kész mázli, hogy a kivitt cuccok nagyjától megszabadultam. Mindenesetre örültem is, hogy nem kellett olyan tömegben nyomorognom, mint tavaly ősszel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6091 Dátum: 2011. március 20. - 22:42:15 »
Az árusok sora majdnem a szemközti házig ért, amikor pedig a vevőket kezdtük beengedni, akkor is kinéztem, ők is majdnem addig értek. :) Nagyjából fél 1-ig tartott a nagy tömeg, onnantól már szállingóztak inkább. Üres asztalt furcsállom, mert valaki panaszkodott, hogy nem jutott neki...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6092 Dátum: 2011. március 20. - 22:53:43 »
Két sarokban is volt a csarnokban üres hely. Sőt, a legtöbb árusnak még arra se kellett fanyalodni, hogy egymásra csúsztassa a képregényeit, teljes nagyságukban kifértek egymás mellé, annyi hely jutott mindenkinek. Ráadásul én 9:10-kor érkeztem, és az árusok sora konkrétan a lépcső aljáig ért, még az előttem befutó rockdj se akart soron kívül beslisszolni, annyira nem lett volna érdemes protekciót bevetni azért a plusz fél percért, amíg bejutottunk. Meg elég feltűnő volt a magánárusok készletének sivársága, megint egy tonna régi magyar füzet, elvétve egy-két amerikai, de kötetek gyakorlatilag csak Vladinál voltak, meg a szokásos YBK-s választék, amiket már évek óta hordoznak, de azóta se adtak el. :) Nem is vettem most két DOnald-zsebkönyvön kívül magántól semmit, mert nem is volt mit.
Leszámítva Zspidi Garfieldjait, amikért immár két éve elfelejtek visszamenni akkor, amikor volna is rá pénzem...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6093 Dátum: 2011. március 20. - 22:56:58 »
Most jó időben sikerült kipakolnom, és nem 9 után engedtük be az árusokat, hanem már 9 előtt.

Zspider

• Közönséges Bűnöző
  • Grizzly
  • *
    • X-men reneszánsz
« Válasz #6094 Dátum: 2011. március 21. - 10:53:30 »
Leszámítva Zspidi Garfieldjait, amikért immár két éve elfelejtek visszamenni akkor, amikor volna is rá pénzem...
Pedig a végén már cseréltem párat., hogy frissítsem mára sikertelenné vált gyűjteményemet.
Vladinál egy kisebb vagyont hagytuk szal ez a minimum. A Superman hc címe amúgy hülyeség mivel a Whatever Happened To Man Of Tomorrow HC helytelen mivel az naaaagyon jó szándékkal a kötet fele. Ez lényegében Alan Moore összes Superman írása. No mindegy, éljen a dc és az izgalmas köteteik. Van egy Superboy kötetem is, ami vicces, mert az Adventures Comics címből Superboy lett és kivágták belőle a Superboy prime két részt, ami teljesen értelmetlen hc-ba került a Blackest Night Tales of the lanternsbe és nem a Blackest Night heroes (vagy mi a neve... azamiben a sorozatok BN sztorijait szedték, amikben a hősök fekete lámpások lettek) gyűjteménybe.
A YBK asztala kicsivel könnyebb lett, mert lepakoltam róla a Seven Soldierst.

Amúgy nem csoda, hogy Kainek nem volt feltűnő, mert odakint tényleg tömeg volt. Mikor kimentem ott mindig volt élet, de bent... dél-egy környékén volt egy nagyobb hullám amúgy ritka nyugis volt. Megjegyzem én továbbra se sajnálom. Jók voltak a vevők és remek volt a hangulat. Ez a börze csendesebb, de a válság óta egyértelműen a legsikeresebb is volt.

Börzén láttam pár dolgot amire már nem volt pénzem sajna. Pl valakinek volt Thor Age of Thunder-je, de drágán így nem vettem meg. Vladi asztalánál láttam Iron man 500-at, What if Deadpool/Venom-ot és Batman Incet, de kifogyott addigra már a börzekeret. Még szemeztem az Invincible Primer képregénnyel, Kirkman három Image címénék első részei. Meg mellettünk valaki Dalekeket árult :D
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 21. - 10:58:14 írta Zspider »

Ju

• Pókfej
« Válasz #6095 Dátum: 2011. március 21. - 10:55:39 »
Én végülis csak kb másfél órát voltam kint dél körül, de találkoztam néhány régi ismerőssel és egy YBK túrát is elkezdtünk szervezni. :) A rossz idő miatt nem voltam nagyon formában, szóval bocsi, ha valakinek unalmas voltam. :-[ ;D Igazából az egyetlen szerzeményem egy pre-börze Y volt, de boldog vagyok vele. :)

Idézet
a szokásos YBK-s választék, amiket már évek óta hordoznak, de azóta se adtak el. :)
Na én most ezért sem vittem ki semmit. :D De Nyúl könyvei nélkül baromi sok hely lett az asztalon. :D ;)

én és Ju csináltunk közös fotót az egyik rohamosztagossal. ;D
Már elkértem Robtól (aki amúgy Gábor, de mindenkinek csak Rob :)), amint meglesz, megkapod te is, meg szerintem ide is belinkelhetem. :)

Viszont sajna Darth Vaderről lemaradtam. :( A nagyúrnak nyilván dolga volt valamelyik galaxisban. :hehe:
Csak nem gondolod, hogy Vader nagyúrnak van ideje olyan földi halandókkal fotózkodni, mint te vagy én? ;) :lol:

Nekem baromi jól fogytak az új könyvek, még az Y is.  :spidey: :D :brow:
:ugral: :taps: Tökjó! :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6096 Dátum: 2011. március 21. - 11:01:50 »
Csak nem gondolod, hogy Vader nagyúrnak van ideje olyan földi halandókkal fotózkodni, mint te vagy én? ;) :lol:
Velem és robogirllel volt. ;D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ju

• Pókfej
« Válasz #6097 Dátum: 2011. március 21. - 11:13:18 »
Persze, mert meghackelted volna a légzőberendezését, ha nem fotózkodik veletek. ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6098 Dátum: 2011. március 21. - 11:14:54 »
Én csak háromnegyed órát voltam a haverommal kint, de mi is beszélgettünk a birodalmi rohamosztagossal, egész barátságos volt. :) (meg le is fotóztam őket együtt)
Viszont egy légkondi tényleg nem ártana, mert kabátba meg lehet ott sülni... ruhatár meg ugye nincs. :) Ha már zárt helység, valami normális szellőzés lehetne.

9400 forintot így is otthagytam, annak ellenére, hogy alig van pénzem mostanában, finoman szólva.
meg egy 2000 forintos színes bosszúangyal (avenges forever volt, ha jól emlékszem kavinton nélkül) kötetet, amire már nem akartam költeni. de úgy fájt a szívem otthagyni.
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 21. - 11:19:16 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6099 Dátum: 2011. március 21. - 14:15:51 »
Igen ,antikváriumban voltak a leárazott kötetek.
Nekem is sikerült egy két képet készítenem a Star Wars-os srácokkal.