Leszámítva Zspidi Garfieldjait, amikért immár két éve elfelejtek visszamenni akkor, amikor volna is rá pénzem...
Pedig a végén már cseréltem párat., hogy frissítsem mára sikertelenné vált gyűjteményemet.
Vladinál egy kisebb vagyont hagytuk szal ez a minimum. A Superman hc címe amúgy hülyeség mivel a Whatever Happened To Man Of Tomorrow HC helytelen mivel az naaaagyon jó szándékkal a kötet fele. Ez lényegében Alan Moore összes Superman írása. No mindegy, éljen a dc és az izgalmas köteteik. Van egy Superboy kötetem is, ami vicces, mert az Adventures Comics címből Superboy lett és kivágták belőle a Superboy prime két részt, ami teljesen értelmetlen hc-ba került a Blackest Night Tales of the lanternsbe és nem a Blackest Night heroes (vagy mi a neve... azamiben a sorozatok BN sztorijait szedték, amikben a hősök fekete lámpások lettek) gyűjteménybe.
A YBK asztala kicsivel könnyebb lett, mert lepakoltam róla a Seven Soldierst.
Amúgy nem csoda, hogy Kainek nem volt feltűnő, mert odakint tényleg tömeg volt. Mikor kimentem ott mindig volt élet, de bent... dél-egy környékén volt egy nagyobb hullám amúgy ritka nyugis volt. Megjegyzem én továbbra se sajnálom. Jók voltak a vevők és remek volt a hangulat. Ez a börze csendesebb, de a válság óta egyértelműen a legsikeresebb is volt.
Börzén láttam pár dolgot amire már nem volt pénzem sajna. Pl valakinek volt Thor Age of Thunder-je, de drágán így nem vettem meg. Vladi asztalánál láttam Iron man 500-at, What if Deadpool/Venom-ot és Batman Incet, de kifogyott addigra már a börzekeret. Még szemeztem az Invincible Primer képregénnyel, Kirkman három Image címénék első részei. Meg mellettünk valaki Dalekeket árult