Jó volt a Klub, sok-sok kulisszatitokkal lettem gazdagabb. Hozott Tomi BoP-ot, aminek a rajza nagyon tetszetős...nagggyyyon! Ha a sztori is olyan jó, akkor ez ütni fog! A zseb- és kihajthatós olasz kiadású Pók is elnyerte a tetszésemet. Az egyik kedves fórumtárs megajándékozott a klón sztorikkal, akinek ezúton is nagyon hálás vagyok

A Tominak készíttetett póló ilyen minőségben nem jöhetett volna létre Ben segítsége nélkül: megathx!
Mero, grat a barátnődhöz: nem semmi, hogy kibírta a geek party-t, és abszolút nem feszengett, nem láttam rajta, hogy rosszul érezné magát, kiváltképp, hogy Ő nem fan!
Szerintem az árak kibírhatók voltak, a P-szendvics 1500ért nem volt vészes. Az már inkább "baj", hogy sznob helynek tűnik.
Az, hogy kevesen voltunk, nem volt hátrány, mert legalább mindenkit hallottam, mindenki tudott mindenkivel beszélgetni.
Sajna, szokásomhoz híven megint le kellett lépnem hamarabb: sose tudok teljes délutáni szabit kapni, mindig kitalál vmit az asszony, amit még aznap el kell intéznem

Majd megtudjátok Ti is

Szerintem jó buli volt, várós a köv. alkalom is!