Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092941 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #6420 Dátum: 2011. május 22. - 10:58:57 »
Én is eljutottam. :)

SŐT még Ju is megtisztelt bennünket jelenlétével,igaz csak a vége felé. :'(
Csak nektek volt a vége felé, mi még majdnem 6-ig dumáltunk. ;) Remélem, azért a barátnőd nem unatkozott... :-[

Nekem különben különösebb bajom nem volt a hellyel, (nekem közel is volt ;D) a terasz egyébként tök kellemes hely. :) Maga az étterem nem kicsit hitte magát sznobnak, de csak az árai voltak azon a szinten, maga a kiszolgálás és a hangulat nem. :) Nekem az tűnt fel, hogy kb minden ital Pastrami márkájú... szerencsére a kávé nem, igazából az kifejezetten finom volt. :) Szóval, a Pastrami márkájú minden nekem nem azt mondta, hogy mennyire király minőségű cuccokat szolgálnak fel, inkább azt, hogy "nem vagyok rá kíváncsi". ;) Szerintem tökjó volt egyszer megnézni, de magamtól nem mennék oda.

:o Elromlott a jégkockagyártó gépük/mélyhűtőjük?

Én is ezt kérdeztem, annak kíséretében, hogy "ezt nem gondolják komolyan..." :D

Csináltam pár képet is, de szerintem már csak holnap fogom felrakni őket. Igazából nem sok alkalom volt fényképezni. :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6421 Dátum: 2011. május 22. - 11:59:37 »
SŐT még Ju is megtisztelt bennünket jelenlétével,igaz csak a vége felé. :'(
Csak nektek volt a vége felé, mi még majdnem 6-ig dumáltunk. ;) Remélem, azért a barátnőd nem unatkozott... :-[
Nem(nagyon  ;D ),jólérezte magát. :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #6422 Dátum: 2011. május 22. - 20:51:06 »
Jó volt a Klub, sok-sok kulisszatitokkal lettem gazdagabb. Hozott Tomi BoP-ot, aminek a rajza nagyon tetszetős...nagggyyyon! Ha a sztori is olyan jó, akkor ez ütni fog! A zseb- és kihajthatós olasz kiadású Pók is elnyerte a tetszésemet. Az egyik kedves fórumtárs megajándékozott a klón sztorikkal, akinek ezúton is nagyon hálás vagyok :worship:
A Tominak készíttetett póló ilyen minőségben nem jöhetett volna létre Ben segítsége nélkül: megathx!
Mero, grat a barátnődhöz: nem semmi, hogy kibírta a geek party-t, és abszolút nem feszengett, nem láttam rajta, hogy rosszul érezné magát, kiváltképp, hogy Ő nem fan!
Szerintem az árak kibírhatók voltak, a P-szendvics 1500ért nem volt vészes. Az már inkább "baj", hogy sznob helynek tűnik.
Az, hogy kevesen voltunk, nem volt hátrány, mert legalább mindenkit hallottam, mindenki tudott mindenkivel beszélgetni.
Sajna, szokásomhoz híven megint le kellett lépnem hamarabb: sose tudok teljes délutáni szabit kapni, mindig kitalál vmit az asszony, amit még aznap el kell intéznem >:( Majd megtudjátok Ti is ;D
Szerintem jó buli volt, várós a köv. alkalom is!
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 22. - 21:19:25 írta mikka »
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Mero

• Thanos
« Válasz #6423 Dátum: 2011. május 22. - 21:08:01 »
Mero, grat a barátnődhöz: nem semmi, hogy kibírta a geek party-t
Na hallod, mellettem edzésben van. :brow:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6424 Dátum: 2011. május 22. - 21:47:34 »
Hozott Tomi BoP-ot, aminek a rajza nagyon tetszetős...nagggyyyon! Ha a sztori is olyan jó, akkor ez ütni fog!
Az benne a pláne, hogy a sztori is legalább annyira jó, mint a rajz, de tényleg!  :D
Idézet
Szerintem az árak kibírhatók voltak, a P-szendvics 1500ért nem volt vészes.
Na de az íze!  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6425 Dátum: 2011. május 23. - 00:32:03 »
De mi kerül egy szendvicsben 1500 ft-ba? :surp: ;D Majonéz helyett szarvasgombás kaviár volt rajta, vagy mi a lófütty? :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6426 Dátum: 2011. május 23. - 07:26:54 »
Nem, mustár.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #6427 Dátum: 2011. május 23. - 08:07:46 »
2 db szendvics került 1500-ba és nagyon sok pácolt marhahús darabokból állt. Az adag tisztességes volt és ha egy mekis ár/érték arányt nézek, akkor tényleg nem volt drága...csak hát a szósz, az nem volt fincsi

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6428 Dátum: 2011. május 23. - 08:34:44 »
Jó, de nem feltétlen mekiset kell nézni. Azért a pénzért veszek öt Longer szendvicset a KFC-nél, és az nekem elég ebédre.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #6429 Dátum: 2011. május 23. - 08:51:13 »
mennyiségben tuti megfelel 4 Longer szendvicsnek, mert tényleg rengeteg hús volt benne...csak hát a szósz ;D és ubit is adtak hozzá, ami kicsit enyhített a mustáron
Egyébként az is jó volt, hogy húztuk Mero-t a hellyel...lelke mélyén szerintem senki nem foglalkozott annyira a Pastramival :twisted:
Inkább a beszélgetés volt a lényeg, ami képregényeken túl a filmekről, az informatikáról, szuperhőscsajos jelmezekről, szexista beszólásokból :brow:, kulisszatitkokról szóltak!

Ju

• Pókfej
« Válasz #6430 Dátum: 2011. május 25. - 14:12:22 »

Mero

• Thanos
« Válasz #6431 Dátum: 2011. május 25. - 15:13:03 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6432 Dátum: 2011. május 25. - 15:27:11 »
Jó a poló Mikka.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #6433 Dátum: 2011. május 25. - 15:29:37 »
köszi! Jó volt a nyersanyag ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6434 Dátum: 2011. május 25. - 15:45:31 »
Bazz, és nekem csak most esett le, hogy miért vagy te Gipsz Jakab. :lol: :cavinton:

Mero

• Thanos
« Válasz #6435 Dátum: 2011. május 25. - 15:49:46 »
Jobb később mint soha. :cavinton:

venom75

• Pókfej
« Válasz #6436 Dátum: 2011. május 25. - 15:53:01 »
Csak rajzoltam volna valamit arra a gipszre.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6437 Dátum: 2011. május 25. - 17:37:12 »
Kentünk rá pastrami szószt.  :D

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #6438 Dátum: 2011. május 25. - 19:08:35 »
Nem marta le? ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #6439 Dátum: 2011. május 25. - 20:56:58 »
Bazz, és nekem csak most esett le, hogy miért vagy te Gipsz Jakab. :lol: :cavinton:
Bazzz............ :lol:

...Nekem meg most. ;D